keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Lady Gaga

Moooi ! (= tulin postaamaan pitkästä aikaa ,ku en oo kerenny postailee kauheesti.
Ni mua vaa harmittaa yks asia ! maanantainahan liput tuli myyntiin ,niin mun kaverin äiti lupas ostaa netistä kello 09.00 ne liput ,ni se ei päässy koneelle ,ku vasta 12 ,ni ne liput oliki jo loppuunmyyty !ARVATKAA MITÄ !
mä niin itkin...anteeks pakko sanoo tää ,mut mun vitutus nous ihan sairaan ylös ,et en tienny mitä teen .
mun kännykkä meni rikki ...-.- arvaatte varmaanki,et miks se meni rikki .Stressasin koko aamun ,et saadaako liput vai ei ,NIIN EI SAATU EI -.- !!! Oon jo 2 vuotta miettiny sitä ,et meen GAGAN <3 keikalle ,ni sit tulee vaa tällee just mun tuurii kaikkee huonoo.se on niin perus oikeesti ,et aina ku haluun jotain tosi paljon ,ni heti en saa sitä.
No sit menin huutonettiin kattoo lippuja ja kysyy kavereilta ja tutuilta ja kaikilta ,et olisko niillä myynnissö ,ni ei ollu paitsi sit huutonettisä oli ollu 1 lippu 300e ,ni ei mul oo niin paljoon rahaa ): harmittaa,mut tottakai ne liput on sit taas joku 90e ,ni sit ostan sen !!! no ei täs oo viel kaikki !
Seuraavana päivänä Gagan sivuil fanit kerto ,et se on suomes 2 päivää pitämäs keikkaa ,et kuulema 90% tulee se toinen keikka ! menin sit tiistai-keskiviikko Ellille yöks.Valvoin Ellillä 5 aamuun ja sit herätin Ellin ja sit mentii 6 aamul "ostaa" niit lippuui ...6 AAMULLA ME NINJAILTIIN ! mentii parkkihallist sisää keskukseen.
Venailtiin sit siinä tanssien 3h kunnes saatais liput ,no sit kello oli 9 ja mentii sinne sisään juosten et varmasti saadaa,ni meille sanotaa "joo ei oo yhtään lippuja" sit ku ne liput(toisesta keikasta puhun ) ni niit lippuja ei ollu vielä keskiviikkona ,vaan ne EHKÄ tulee myyntiin täl viikolla joku päivä,ni SILLON MÄ OSTAN !

MUT HEI ONKS TEIL JOLLAIN 2 LIPPUA JOTKA VOISITTE MYYDÄ EKALLE KEIKALLE ?
tai tiiättekö ,et mistä vois ostaa sillai aika halvalla hinnallla ? ... mä niiin haluun ,jos en pääse sinne ,niin en tiiän mitä teen ,oon oottanu jo sitä 2 vuotta -,- !toivon nyt vaan ,et saan ekalle keikalle liput tai sitten et se toinen keikka tulee varmasti .ILMOTTAKAA JOS TIIÄTTE ET TULEEKS SE !

No en oo oikee muuta tehny paitsi yhtenä päivänä olin ulkona kavereitten kanssa ja sitte sain iskältä "FERRARI" merkkisen autopuhelimen mis ei oo suomenkieltä ,ku siihen soitetaa näkyy numero ei nimi,bluuttuutti ei toimi ja soittarii ei voi vaihtaa ... se on kyl ihan kiva ,koska kelläkää ei oo semmosta ;) !
mut nyt oon kirjottanu niin paljon ,niin lisään kuvia !
Sit äiti osti mulle 2 laukkuu :) !MUN FERRARI PUHELIN !!!!! <3okei toi on vähän niinku pojille6-8v... no ainakaa kelläkää ei oo tommosta,ni erilainen puhelin ,ku muil ;)5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos,kaikki tykkäää :Ddd ainaki erilainen ku muilla !^^

   Poista
 2. Khyl sun nyt luulis jstn liput saavan, mut jos ei nii sitte oota sitä toista keikkaa sillä uskon et se o aika saatana mahdolline et tulee toinen :)

  VastaaPoista
 3. tämä sun uusi ulkoasu on kamala !

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !