keskiviikko 9. toukokuuta 2012

hautausmaa

Moikkamoi ihanat lukijat ja kävijän (=
Mun on ihan pakko postaa täst päivästä !
Oltiin siis siellä malmin hautausmaalla ,ni mul tuli oikeesti ihan siaraan surullinen olo,ku aloin miettii ,et oikeesti kuinka monta ihmistä tuol hautausmaal on haudattu ja aloin meittii jotain ihan outoja asioita O_O.
Sit meille näytettii se huone mis poltetaan ihminen . Siinä vaiheessa kyl halusin ulos ,mut sit taas halusin nähä tai siis kuulla ,et mitä se mies kertoo .
Sairasta kuunneltavaa oli . Siis 700 astetta siinä uunissa ja ihminen työnnetää sinne ja sit menee 1h se otetaa sieltä pois on jääny pelkät luut ja sitte se jäähdytetää viel 1h o: sit viedää sinne jonnekki hautausmaalle .
Mul tuli ihan kauhee fiilis ,et kuka haluis et vanhemmat/sukulaiset/kaverit tai joku polettais ja ois tuhkaa.
Mielummi oikeesti hauta arkku ,ku tuhka ...vai mitä mietlä te ootte ?

Ja niin siis haluutte video postausta ?!!!? (:
En tiiä et riittääks mul pokka :Ddd tylis ihan sairaan outo fiilis ,ku puhuisin kameralle O_O kauheen lonely olo ois,mut kai mä teille voin tehä u 100 lukijaa O: Kiitos viel kerran !
Mut hei mitä mä siinä videopostauskessa kerron ? mun pitää varmaa joku 50 kertaa ottaa ,ku mikää ei onnistu ehkä... no se kyl nähää sitte ! ^^ mut kertokaa toki ,et mitä kertoisin siin videopostauksessa?
Päivänasu


3 kommenttia:

 1. Hui! Kiva tuol hautausmaalla vaa olla ;/ Btw, mun mielestä sä voisit kertoo vähän kaikenlaista siinä videopostauksessa, höpötät vaan siinä kaikkea, nii eiköhän siinä ala jo itestään tulla ideoita kokoajan :) Tai sit otat vaikka kaverin mukaan ja yhessä sekoilette siinä videossa. Ihan miten ite haluut, kaverin kanssa ois kyllä varmaan helpompaa kun yksin... Sekoilet ja kerrot siinä vaan kaikke mitä mieleen osaakaan sillä hetkellä tulla, en mä tiedä, uskon että sulta sujuu se homma tosi hyvin, vaikutat just sellaselta ihmiseltä jolta sujuu toi improvisoiminen ihan leikiten! :) Sori tää pitkä stoori... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS VASTUAKSESTA TOSI PALJON ! ^^
   ja kelasin ottaa mun parhaan kaverin ku sen kans voi AINA olla oma ittensä ,ni sit sen kans sekoillaa vaik ;) :Dd haha !
   Ja joo oon tosi sosiaalinen ihminen ja tosiaa puhun ihann sairaasti O: :) no kyl mä keksin jotai puhuttavaa ;) ja ois voinu olla vaikka pitempiki stoori ! ihan miten vaan(= ei kyl anteeks tarvi pyydellä (:

   Poista
 2. huuuu, näyttää _ihan_ silt et tos toka vikas kuvas, tuol joes on semmone naama :OOO

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !