sunnuntai 13. toukokuuta 2012

MENEN TYÖHAASTATTELUUN JII

Mooooi !! ^^
Tulin vaa ilmottaa ,et hain netist töitä ja mua pyydettii ,et menisin 9 aamul maanantaina sinne työhaastatteluu ja se kestäis pari tuntii ,ni sit en mee kouluu ,ku ei mun oo enää mitää järkeet sinne mennä ,ni lintsaan pitkästä aikaa :D No sitte tiistaina mennää Ellin kaa siis tosiaa ostaa ne Gagan liput sen toiselle keikalle 9 aamul (Y) .
Taas mennää ninjailee ,niinku viimeks kello 06.00 .

LAUANTAINA SEKÄ SUNNUNTAINA MENNÄÄ ÄITINKAA MYYMÄÄ KIRPPIKSELLE MUN,PIKKUVELIN,ÄITIN JA ISOVELIN VANHOOI VAATTEEI ,NI TULKAA TOKI KATTOO/OSTAA JOS LÖYTYY SIT JOTAIN MUKAA ! ^^
Ilmottelen sit viel ,et monelta ja tarkalleen et saisin tietää ,et mikä kirpputori se sit on.varmaa valtterin veikkaan.


Mummi anto meille sen vanhat kukat ,ni ne alko itkee tänää O_O taisiis katoin netist ja ain ku tulee tommosii "kyynelii" ,ni sit ne itkee o: sit en tienny et kukat osaa itkee ,et nyt tiiän .Olin tänää ulkon Ruslanin,Andun ja Mariian kans.
Noista hiuksista !!!! 
Onks ne ruskeet vai punaset päältä ?


7 kommenttia:

 1. mihin töihin meet?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. turotim ... puhelinmyyjäks (taas) vois kokeilla jos nyt ois kivempaa olla siel duunis ^^

   Poista
 2. Mistä meette ostaa ne Gagan liput?:')

  VastaaPoista
 3. KIITOS VASTUAKSESTA TOSI PALJON ! ^^
  ja kelasin ottaa mun parhaan kaverin ku sen kans voi AINA olla oma ittensä ,ni sit sen kans sekoillaa vaik ;) :Dd haha !
  Ja joo oon tosi sosiaalinen ihminen ja tosiaa puhun ihann sairaasti O: :) no kyl mä keksin jotai puhuttavaa ;) ja ois voinu olla vaikka pitempiki stoori ! ihan miten vaan(= ei kyl anteeks tarvi pyydellä (:

  ^^
  Ajattelin, että ois ehkä viisaampaa kirjottaa vastaus tähän uusimpaan postaukseen, koska tuskin sä jaksat vanhaa postausta koko aikaa kyttäillä. :)Joo mun mielestä toi on tosi viisas idea olla kaverin kanssa ja sekoilla:D Niitä on niin hauska katella oikeesti ku näkee ja kuulee :D Ja arvasin että oot sosiaalinen persoona, kyllä se menee hyvin usko pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiku nään kommenteist ,et mihin postauskee on tullu kommentti yms (= haha näytänkö vai sosiaaliselta ku kaikki aina veikkaa et oon ;) mut oon mä oikeesti aika sosiaalinen :DDd

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !