tiistai 5. kesäkuuta 2012

kesäloma !

Moi ! tähä alkuu haluun sanoo ,et äsken kirjotin tätä postausta varmaa jonkun tunnin ja sit paljon kuvii tuli ja paljon tekstiä ,sit painan julkase ja PUMPAM ! netti lähtee -.- ärg ku ärsyttää oikeesti O_O .... kirjotan nyt uudestaan .Elikkäs nyt kesäloma on alkanu vaik ei ookkaa ollu kauheen hyvät ilmat tuol ulkon.
Ei oo pystyny lähtee pelkil shortseil ja Topil tonne ulos ,ku jäätyis varmaa.
Mut siis en oo ees postannu pitkää aikaa ,koska oon pelänny negatiivisii kommentteja nyt ,ni pidin pienen tauon täs välissä ,ni nyt tuun taas postailee ! ja lukijoitaki on jo 110 o_o EI OIS KOSKAAN USKONU ! KIITOS !
Mun todistus ei ollu mitenkää erityisen hyvä ,niiku ei oo koskaan ollukkaan ,koska oikeesti koulu ei oo mua varten . Oon aina ollu huono koulussa ,mutta oon ainaki yrittäny panostaa ja kyl mä oikeesti kans panostin ! 
Tuli neljä 7 ja muut oli sit 6 ,ei ollu yhtään 5 vaikka olin ihan sillai "nonni nyt tulee vitosii ja yks nelonenki iha varmasti " ni oon ihatyytyväinen toho todistuksee ,mut kyl vois mennä paremminki jos oikeesti haluun sairaanhoitajaks tai lähihoitajaks ! (: sit ku on syksy ja koulut taas alkaa ,ni panostan ihan kunnolla ! 
Sit teen ittelleni semmosen lupauksen ,et oon vaa 2h koneella iltaisin,luen kokeisiin,käyn vaa viikonloppuisin ulkona,kuuntelen tunneilla ja keskityn siihen enkä mihinkään muuhun ,pidän mun puhelimen ja ipodin laukussa enkä ota pois sitä ,istun eturivissä ! mä oikeesti pystyn siihen,koska nyt oikeesti haluun ! 
Varmaa ne jotka tuntee mut kunnolla ,ni lukee tätä ja on sillai "Ei karina tohon todellakaan pysty " ,ni katotaa sitte ysillä millasii numerooi  saan kokeista ! ;)
Sain muute HYVÄ KAVERI-STIPENDIN ,vaikka mun mielestä jonkun muun ois pitäny saada se stipendi,koska meijän luokalla on niin paljon ihania ihmisiä jotka oikeesti ois varmaa halunnu sen stipendin.
Okei no tottakai mul oli ihana fiilis saada se ,mut mua jännitti ihan kauheesti se ,et piti mennä lavalle seisoo ja ottaa se stipendi ja ne rahat ,ku en yleensä tykkää mennä lavalle noin vaa :D no oli vähän pakko.
Ainii siitä lauantai päivästä ! Mul oli iha sairaan hauska kesäloman alku,oli oikeesti ihan sairaan kivaa ! 
Oltii ulkona kavereitten kans (en jaksa kertoo et ketä kaikkii oli ,ku oli monii ) ja sitte kaikil oli melkee käty ,ni oltii joka puolella hillumas vaan. Eilen olin Ellillä yötä ja siinä joskus 11 aikaa oli tulipalo kontulassa aika vesalankentän lähellä .Savu oli ihan mustaa ja oli aika korkeella.Sit päätettii Ellin kans mennä kattoo ,ni sit siel oliki jo joku 100 ihmist kattomassa ,mut ei ollu palokuntaa O_O ? ihmeteltii siin hetken ja sil palokunnal kesti joku 10-15 min tulla sinne sammuttaa se tulipalo . Siel palo auto(onneks ei räjähtäny) ,kerhohuone ,joku roskis
Iha kamalan näköstä oli o: 
Sisko teki mulle kynnet (: 
Ne on oikeesti paljon kivemman näköset livenä ,ku kuvissa

7 kommenttia:

 1. Ok,no tää(kin) oli tosi kiva postaus ja silleen. Ja niin, mun mielestä sun ei todellakaan tarttis pelätä negatiivisia kommentteja, nimittäin ainaki jos multa kysytään nii tää on aivan ykkösluokan blogi ja musta sun on oikeus saada VAIN ja AINOASTAAN positiivista palautetta (tottakai kritiikkiä saa jokanen antaa ja rakentavaa kommenttia pistää tulemaan mut nimenomaan rakentavasti eikä loukkaavasti tai liian rajusti) sori tästä alkaa taas tää tämmönen ns. "pitkä tarina"... Mut pakko vaan sanoo. Ja eihän se väärin oo jos joku ei vaikka tykkäis sun blogista (se jos joku on harvinaista) nii ei se väärin ois tulla sanomaan siitä, eihän? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. awwws kiitos (: ja tottakai niitä negatiivia kommentteei saa tulla ,koska ei kukaa oo täydellinen ! ja jos ei tykkää ,ni tottakai voi sanoo " hei mä en tykkää ku kirjotat tollee jotenki omituisesti " tai jotain muuta ,mut pitää ain ymmärtää et kaikki on erilaisii (oma kirjotustyyli yms )

   Poista
 2. Mut okei mielummin vaikka jättäis sanomatta ku tulis sanomaan koska jos ei pidä nii mitä sitä turhaan lukemaan tai vaivautua kommentoimaan, siitä ei seurais mitää muuta ku sulle pahamieli. :< Ja nyt mä sanon suoraan.. Tää on ainoo blogi mitä joka päivä luen ja käyn tsiigailee onko uutta postausta jo tullu :I Oonko iha nolife ku en lue muita sillee?? Nojoo, ihan sama. Mut mun mielestä ois iha sika kiva jos toteuttaisit mun ainoon toiveen sun blogiin lisäämisessä, videopostauksen. Se ois jotain niin suurta ja kivaa, iha oikeesti vaikka monet ei usko nii mulla ei kovi vaativia toiveita oo, ja siks ne saaki yleensä helposti toteutettua mut yleensä ne koskee mua, eikä toista ihmistä nii pahoi pelkään etten pääse toiveesta toiseen, nimittäin jos ei yks toteudu nii en pysty lähtee toivoo uutta koska se jää vaa kökkii ja tiiän että mulla on yks toive toteutumatta. Toivon ettei mun toiveet loppuis tähän. Kiitti jos jaksoit lukea, arvostaisin sitä oikeesti!. Ja oon ujo, siks tuun anonyymillä mut voin sanoo etten oo kukaan kenet tuntisit.. Mut on mulla nimi. Enni ja nyt sen sanoin. kiitti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo totta (: ja awwws ihana kuulla !!! (: oon ollu nyt riparilla koko viikon ,ni en oo postaillu ,mut postaan sitte huomenna ;) ja et oo nolife ! se on just kiva et tykkäät mun postauksista ja vaivaudut lukemaa ,ku en usko et kaikki tätä lukee :D no pääasia et joku ees (= Ja joo voin tehä sen videopostauksen heti ku ehin,ku seuraavas postauskes kerron siit riparileirist ,ni sitä seuraava blogi on sit jotain muuta ;)ja sul on kaunis nimi ! mut voit jutella mulle viakka ootki ujo :3 voidaa ain rupatella !

   Poista
 3. karina ku menee lähihoitajaks opiskelee ei siihe tarvi mitää kauheen hyvää todistust ja se ei oo mitää hyvä palkkast mut jos tykkää ni ei palkal mitää välii oo :) mut sen sanon et sul ei tarvi olla mikää hyvä tokari ku haet lähihoitajaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijjaa O_O mut silti haluun panostaa ,ku mul on 6,3 ni en mä sil lähihoitajaks pääse . ja vaik ei tarviskaa olla ,ni ihan sama mä yritän parhaani ! (: ja se on aina ollu mun unelma :)

   Poista
 4. ei pidäkkää olin just sanomassa samaa ja karina se ei kuitenkaa tarkota etteikö pitäs opiskella kyl sielläki pitää olla ihan kohtalaisen hyvä todistus :)

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !