torstai 28. kesäkuuta 2012

videota ladataan ....

Moi ihanat 114 lukijaa ! :)
Teit on aika paljon jo vaikka en ois uskonu ,et koskaan ikinä mul ois näin monta lukijaa !
eli se meinaa sitä ,et mä haluun kiittää teit kaikkii vanhooi sekä uusii ,et ootte jaksanu lukee näitä postauksia ja ootte kehunu mua ja piristäny mun päivää tosi kivasti noilla kommenteilla ! <3 :) kiitos !

Ja Ellin kans tehtii 3 videota 1.on se paras kaveri video 2.mun ja ellin dubstep video ;) jonka tehtii ite ! 3.mun lyhyt elokuva jonka muokkas elli ,kiitos sinulle ! Jotkut on varmaa jo nähny facebookista ne jotka on mun kavereissa mun lyhyt elokuvan ja eka kommentti " oot iha sairas " nojoo se on aika perus ,mut siin pitää käyttää huumorii vaik joo tottakai kaikil on erilainen huumorintaju :D esim .mä nauran joka ikiselle asialle/jutulle....
Nii et se paras kaveri video tulee heti ku elli on ladannu sen youtubeehen . Kaveri just kerto ,et seki latailee just niitä videoita ni niis saattaa mennä 2-3 h ,ni heti ku on ladannu ,ni heti tulee tänne ! se kestää 15min sit se video

Eli ekaa kertaa puhuin kameralle sillee niiku kunnolla ,ettei mitää kauheesti sekoiluu tullu ,ni en puhunu sillee miten yleensä puhun ,ni toivottavasti kans ymmärrätte sen ,ettei olla mitään ammattilaisia Ellin kans puhuu kameralle.

Ja siis tosiaa oon lähös mökille Venäjälle 5 päivän päästä,ni en pääse koneelle 2-3 viikkoo ,et postauksia ei tule )= mut heti ku pääsen koneelle ,ni tuun postailee taas.

hmmm... oliks mul viel jotain O_O ei kai ,ni mä lisään kuvii ,ni palaillaa sit tänää tai huome ;)! heippa.


Sit laitoin ekan kerran tekoripset ...pitää harjotella viel :D
Ja sit ans huulipunaa laitoin kans ekaa kertaa.
Et mitä mieltä ootte ? näyttääks tyhmält vai voi joskus näyttää erilaiselt ?:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !