torstai 16. elokuuta 2012

ei ole otsikkoa.


Elikkäs en oo postaillu varmaa kahteen viikkoon ku ei oo ollu yhtään semmonen fiilis O_O
Ei mul oo ees kauheesti mitään kerrottavaaa ,paitsi et kesäloma 2012 ei ollu mikää paras.ollu iha tylsää jotenki o.o mut toivottavasti teil on ollu kiva ja mukava kesäloma !
Eka koulupäivä meni ihan kivasti ,ei ollu kyl uusii naamooi ketä ois voinu stalkkailla ja nyt on ihan outo fiilis ku on koulun vanhimpii tyyppeei ja sit ku meijän koulus on niinku 4 aulaa (2kerrosta) ,ni oltii ennen toises kerrokses ruis luokassa(viljapelto aulassa)  ja nyt ollaa alhaal ekas kerrokses koivu luokassa   -.- (nii siis tosiaa meil ei oo mitään semmosii 9a,b tai c luokkii ).
Tänä vuon alkaa kunnon panostus ,et en ees postaile ku varmaa kerran viikos sillee tosi paljon tekstii ja kuvii ,koska nyt alkaa kunnon koulunkäynti,kokeisii lukeminen yms .
Ja siit videopostauksest sen verran viel ,et mä teen sen teille heti ku ehin ,mut kyl sitä tulee ,et ei hätää .
Mul on sit tosi outo ääni ,et älkää säikähtäkö ja ekal kerral en oo ehk ihan oma itteni videos ku aika uus homma puhuu kameralle :D tullu tosi kivooi kysymyksii ja kommentteei ,et oli toosi kiva lukee niit :3
Ja siis kokeiltii Ellin kans sitä meikkii mil menisin gagan keikalle ,ni otettii kuvii tosi paljon ,ni mul on vaa 3 kuvaa ,ni lisään ne sit tohon loppuu ,mut siit meikist puuttuu tekoripset,eyeliner ja sit viel noi kulmat pitää laittaa paremmin ja hiukset pitää laittaa tälkkeihin ja sit viel asu !!! (= :3 ootan sitä keikkaa niin innol,ääää !!! ^^


Mariia sai sitä hyvää ...


Anteeks huono laatu )= een saanu makkaraa .
KAIKKI VAAN NIIN PÄRISEE !!!!
Annin taaakhi ! niin ihana o:
luokkalainen löys jonkun ihmeen matelian vai mikää toi on 5 kommenttia:

 1. http://www.facebook.com/profile.php?id=1123009765
  Tein taas kerrran face ku sua sillo jossai vaihees kiinnosti 8)

  VastaaPoista
 2. http://mylifemumsmums.blogspot.fi/
  karina tein uuden blogin, haluuks liittyy lukijaks?? :D

  VastaaPoista
 3. ihana toi keltanen paita mistä ostit!

  VastaaPoista
 4. voi ku sie oot nätti! :D

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !