keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ensimmäinen videopostaus yksin

Moikkamoi ! :)
Mul oli tänää aamul ennen kouluu lähtöö semmonen fiilis ,et jee haluun tehä videon.
Ni päätin sit kans tehä ^^ en tiiä et onks toi mitenkää mielenkiintoisa tai mitää et oon kauheen tylsä ku puhun vaa kokeista ja sit marjoista o_O nomuttajoo ihan sama :)
Kertokaa vaa ,et mitä mielt ootte ja sit vastailkaa kysymyksii mitä kysyin tos videos.

Taustalla soi : kohta 28:00 <3 daaammnn

VOEI TOI ALOTUSKUVA :DDDD HAHAHA ÄLKÄÄÄ SAAKO TRAUMOOI
17 kommenttia:

 1. Laita tänne video mis sä laulat :)

  VastaaPoista
 2. Laita video tänne itestäs ku laulat :)

  VastaaPoista
 3. oot vaan niiiin ihana lätty guguniiii;DDDDD otat vaa iha rennost, äläkä pänttää kaikii yhtaikaa ni kyl ne jutut jää päähä;P ainiii se marja vois olla vaik tyrni??? lisäää videooo;DDDDD::::::

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahah kiitos tosi paljon :D JA JOOO JUST TOI TYRNI ! niin namnam <3
   nosiis luin joka päivän 1 kappaleen ja kaikki ne tärkeimmät jutut ,mut sitli /: ärg

   Poista
 4. oot nii sulone tol videol! tee ehottomasti lisää videoit nää on just hyvii j& oot tosi kauniski ois kiva tutustuu :)) ja mul on toi sama juttu kokeiss en tajuu miten se voi olla et koton osaa mut siin kokees ei osaa mitää!! mut voisiks tehä huonepostauksen videolla esim ? oot ihana puspus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos tosi paljon :3 hiihi <3 hmmm voisin harkita (= kyl mä uskon ,et onnistuu !

   Poista
 5. aa ihana karina! :) tee lisää näit videoit ! tee vaik sust itestäs video että mimmone sä oot ja mitä sä ootat sun elämält ja tälläst. Ja sun kannattaa harjotella sillee kokeesee et luet sen alueen, ja kirjaat paperille ylös ne sun mielest tärkeimmät asiat ja sit kertaat ne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nosiis juuhjuuh kyl mä niiku osaan himas ja tällee ku harjottelen ulkoo ja kirjotan aina aina paperille ja kertaan sielt ne tärkeimmät aina ,mutsit ku istahdan tekee sitä koetta ni pum en muista mtn )= ja hmmm harkitsen :3

   Poista
 6. heei vähä kiva video (: ja tee lisää tälläsii ! && mihi päi thaimaaaha oot menos ? :) itekki meen joulukuuus

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :3 ja mä tekisin jos ois jotain aihet mist tekisin ,ku en haluis vaa puhuu jotain mun omii kameran ees. ooo vähänkö kiva hei ! ja hmm jonnekki khao lakkii (:

   Poista
 7. se auttaa lukemises ainaki mua et alkaa lukee jo pari viikkoo aikasemmin niit juttui, eli opettelee kaikki heti kunnol ja sit ennen koetta vaa kertaa! ja sit pienis osis, eli sanakokeis vaik 5 sanaa päiväs :)

  VastaaPoista
 8. hei kyl sä osaat iha varmasti, kunha vaa luotat ittees! tiiän et oot tosi fiksu jne, nii ku sä luet + luotat ittees nii kyl menee hyvi!

  VastaaPoista
 9. oiii kakee oot ihana(;<3 ja totaa noo jos tiivistät samal ku luet ja sit teet kysymyksii itelles ja vastaat niihi tai pyydät et joku kyselee sult niit asioit tai sit lue äänee tai ömömööm no ainaki älä kuuntele musiikkii samal ja sulje kone ja puhelin:D tos nyt pari noit(:varmaa teil mennää noi myöhää kouluu:o norssis myöhin aika on 9.35

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihana <3 !
   ja hahah joo se on niin ihanaa ,ku mennää keskiviikkoisin kello 10:45 <3

   Poista
 10. ihanaaa :3 ja kannattaa lukee päiväl ja sit sillai 'illal' ja kannattaa nukkuu ainaki 8tuntii ni luetut asiat siirtyy työmuistiin, sillon muistat ne paremmin:) (toi on auttanu mua) sun blogi on aivan mahtava!

  VastaaPoista
 11. Hauska video! :D Thaimaahan... Thaimaahan. Mikshän sanoin ton kaks kertaa. ;D Muistamisvinkkinä kokeeseen. Tee esim. tärkeimmistä sanoista joku hauska loru tai yhdistele niitä mielessäs joihinki esineisiin tai asioihin, joista voit sitte koetilanteessa palauttaa ne mieleen.

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !