maanantai 26. marraskuuta 2012

postaus ilman kuvia

Juhhuu moii karvaset pallerot! eiku ootteko karvasii o.o ihan sama ,mut nii :D !
Rax viikko oli oikeesti rankka ja aika sama juttu meil kävi raxissa ,ku tigerissa .
Ku tigeris oli kauheen ärsyttävä nainen,ni semmonen löyty sit kans Raxista.Siel raxis se nainen vaa anto meille ihan sairaasti kaikkii tehtävii,piti kantaa kauheen painavii laatikoit ja sen sellasta .
Se nainen ei osaa todellakaa kunnioittaa tettiläisii ... se puhuu meille ihanku oltais jotain sen orjii ?!
Sit ku sil oli vapaa päivä 2 päivää ,ni jiii ihanaa oli olla ne kaks viimest päivää Jannan ja Janin kans.Se porukka on tosi mukava siel ja hyvä meininki oli .Mua kutsuttii siel lissuks(liisa) ja Annii minnaks ,koska Jani ei muistanu meijän nimii.Se nainen joka inhoo tettiläisii ,ni se on kuulema tosi ärsyttävä kaikille ,ettei sen kans tulla kauheen hyvin toimee siel ...Okei no mä en kyl ihmettele.Osais nyt ees kunnioittaa ihmisii .
Mutta niin ! asiasta toiseen . Saatii tehä Annin kans siel raxis oma pizza ja ette arvaakkaa kui hyvää siit tuli ! Lauantaina oli sukulaisjuhlat ,mut mä en millää jaksanu lähtee tai ees ylipäätää valmistautuu o.o
Olin ihan kuollu .Tänää alkoki koulu ja kaikki oli niin levottomii ,ku ei olla nähty 2 viikkoo joitain luokkalaisii,mut surullista se et puolet luokkalaisist on tetissä .mMeijän luokal on nyt tän 2 viikkoo vaa 8 oppilasta.Mua ärsyttää tosi paljon tää tallennustila!!!oon joutunu poistaa ainaki 20 kuvaa picasast ,koska luulin et kuvii mahtuis ,mut eeei ei mun tuurii kuulkaas mahtunu ees yhtä !? . Mä en tiiä mitä teen ?! voitteko auttaa sillee tosi huolellisesti .Koska aina ku poistan picasast niit kuvii ,ni tottakai ne poistuu mun postauksista.Tosi ärsyttävää...En tiiä miten jatkos tuun postaa jos on tää sama ongelma koko ajan .

Ja nii todistukset oli tosi hyvät ! sain kiitettävät kaikista (= tosi tyytyväinen oon.Kelasin soittaa täl viikol sinne tigerii ja kysyy et saisinko duunii sielt ,ku tänää käväsin kysyy ,ni sano et ois aika mahollista sitte ku täytän 16 v ,ku pääsisin kassallekki.


8 kommenttia:

 1. EI OLLA MITÄÄ KARVAPALLEROITA! ;) en ainakaan minä

  VastaaPoista
 2. Heiii laita kuvat flickrin kautta (--: silleen et teet tunnukset sinne, laitaat sinne kuvii ja sit html-koodin avul blogii (: se on oikeesti aika helppoo ja ne tulee parempilaatusinaki! Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voisin kokeilla sitä O_O mut oikeesti oon niin huono kaikist ihmeen latauksissa ja just tälläsissa ,mut mä niin yritän !! (: ja kiitos paljon :)

   Poista
 3. Pääseeks kassalle jo 16-vuotiaana? Eiks se ollu nii et alle 18-vuotiaat ei saa "käsitellä" rahaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin iteki ekan sillee " wata " mut joo kai ku oon ollu siel tetiski ,et kyl ne niiku antaa luvan ja sillee niillekki ois helpompaa :D

   Poista
  2. namipallerooooo:DDDDDDDDDD et muute pääse kassalleeeee...et voi myydä alaikäsen bisseeeee ja spadduuuuuu:(((((( joks o bylly byöristynyyyyy;000000

   Poista
  3. novoihelvata :D:D haha (: mulle sanottii ,et pääsen kassalle (= sillo ku kävin kysyy ,et pääsenkö töihin

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !