tiistai 13. marraskuuta 2012

rankka tet päivä .

HELLOOOOUUU AMIGOO !
Oikeesti tetissä pitäis olla hauskaa ja kaikkien pitäis olla mukavii toisillee ja tetin pitäis olla kiva kokemus .
Eka päivä meni tosi hyvin ja olin tänää aamul sillee "JEEE TIGERII TÖIHIN " sit mentii sinne ,ni sinne tuli joku nainen entiiä se oli kyl aika semmonen pomomainen naine ,ni se ei ees moikannu tai kysyny meijän nimii vaa työns meille joku 1000 laatikkoo ,et tyhjennettäis ne. Jos silt kysy jotain mitä oikeesti halus tietää ,ni se vaa inis korvaa eikä oikeesti halunnu puhuu meijän kaa sit katto koko ajan vihasesti ja emt /:
En vaa tykkää siit miten se käyttäytyy meit kohtaa ja ylipäätää sen työkavereit mitä näin tänää ...
Oltii vaa Annin kaa koko ajan sillee " tauolle tauolle millonkoha päästää tauolle jee " sit se nainen vaa tulee ja sanoo  " tyhjentäkää nää pari laatikkoo viel ,ni pääsette tauolle " TAUKO ALKO JA SE TYÖNTÄÄ MEILLE LISÄÄ LAATIKKOOI !?!? WATAA!?... ärg toivottavasti ei oo niin rankka päivä sit huome .
Pari tyyppii tuli moikkaa tänää ,jIII. Tänää kävin lenkillä ja se teki oikeesti hyvää paitsi ,et nyt on selkä,jalat,kädet,niska kaikki ihan outsh /: sattuu joka puolelle. Kauheen angstiteini oon  anteeks.

Okei elikkäs niistä videoista mitä oon tehny,ni oikeesti mä ite tiiän et ne on kauheen epäonnistuneit ja en vaa tykkää mun äänest,varsinkaa videoissa ja sit viel yks miinus siin ,etten osaa olla oma itteni niis videois (teijän pyynnöstä niit oon tehny ).Tai kui tyhmä olo puhuu kameralle ,oikeesti .... Mut haluutteko oikeesti et teen sen videolla vai iha perus teksteil?
Koska tottakai kysymyspostaukset on aina kivooi videolla ,mut jos teit ei haittaa ,et oon vähän outo niis videois ,ni kyl mä jotenki saan itteni semmosee kuntoo että voisin tehä videolla.pakotan itteeni ihan teijän palleroisten vuoks :3

JA ANTI TULLA LISÄÄ KYSYMYKSII !!! http://karinanseikkailut.blogspot.fi/2012/11/pommitelkaa-kysymyksilla.html

8 kommenttia:

 1. Sun postauksii on aina iha sika kiva lukee :)

  VastaaPoista
 2. ihana tyttönen karina ! :)

  VastaaPoista
 3. sul o oikeesti kaikist nätein bebbu mitä mä tiiän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah eikä :DDD mul on varmaa vaa yks peppu kuva ja se on jo varmaa vuoden vanha koht ni kyl tää mun peppu on kasvanu XD et tiiä millanen se on nykypäivä ;)

   Poista
  2. heheeeee!!!! et tunnistanu muaaaaa...aim päääääääk kartsuseniiiiii:DDDDDD mä oon surulline:( mut toisaalt onnelline sun puolesta:D kyl sä tiiät mitä meinaan...on se viä iha ihku bebbuuuuu:OOOOOO ps. menyynä ois lohkoperunat ja lihapulliiiiii:0000000

   Poista
  3. no kyl tunnistin :D haha nojaa -a ...(=älä oo surullinen ,silti voidaa olla kavereit ;) ok en ees tiiä kuka oot vaik kommentoitki tooosi usein mun päivityksii :D haha nam !

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !