perjantai 28. joulukuuta 2012

Itsemurhasta kyse.

Mun jotenki tekee mieli puhuu itsemurhasta o.o Mä en haluu,et saatte sellasen kuvan et yritän esittää jotain viisasta ja plääplääplää ja et muka angstaisin täs postaukses,EN.
P.S ei tuu enää tälläsii postauksii :)

Mä en väitä ,että tietäisin kaiken siitä.En todellakaan ,mut jotenki en mä vaa tiiä tuli semmonen olo ,et nyt on pakko kertoo näille mun ihanille lukijoille ja muutenki kaikille jotka lukee tän postauksen mun näkökulman itsemurhasta.Eli mun mielestä itsemurha on jotenki niin surullista ,ettei sitä voi sanoilla kuvailla.(okei kukapa noin ei ajattelis).
Mun mielestä pitäis kumminki kunnioittaa Jumalaa joka anto elämän ja nauttii siitä edes jotenki.
Se antaa sit luvan ,ku saa poistuu täst maailmast paratiisii.(anteeks niille jotka ei usko jumalaan)
Ei elämäs oo pelkkii huonooi puolii.Joskus voi kattoo kans positiivisii puolii elämäs vaik kaikki ajattelee ,et " eieiei mul on niin paska elämä " Jollain on paska elämä .En väitä että kaikilla ois super hyvä ilonen elämä ,mut muistakaa ettii kans niit ihanii puolii !Tai sit ajatelkaa kui surullista ois jos sun kaveri tai sukulainen tekis itsemurhan ?Ei tuntuis yhtään ihanalta ja puolet sydämestä ois viety pois.Eli sun kaa ei tarvii tehä itsemurhaa missää nimessä ,koska sun sukulaiset,kaverit,tutut varmasti arvostaa/rakastaa sua ja kui pahalta tuntuis jos lähtisit niitten elämästä.Ja muistakaa oikeesti ,et se mitä sulle saatetaa sanoo päivittäin just jotain " huora,läski,ruma,lutka"kaikki on täyttä PASKAA,koska sun pitää ite muistaa et oot just ihana ja täydellinen tommosen .Ei sun todellakaa tarvis muuttuu jonkun hirveen ihmisen/ihmisten takii ? Oikeesti ajatelkaa /: .Voin myöntää ,et yks kaunis päivä ku riitelin koko perheen kans ja + parhaankaverin kans ,ni mä olin ihan hukassa ja siin vaihees oikeesti halusin kuolla ,taino tehä itsemurhan..
Mut mä vaa sanoin noin .Mä arvostan ihmisii ja osaan kans kunnioittaa ...En tekis sellasta.
Mä niin toivon oikeesti ettei maailmas tehtäis itsemurhii ...Mua niin harmittaa nähä ku tulee youtubehen videoita itsemurhista ,et nainen teki ja nuori tyttö teki ja puolet syistä johtuu siitä HELVETIN kiusaamisesta.
Ja oikeesti ootte niin rohkeit ihmisii ,et jos on joku huoli tai ees mieles ollu et haluut tehä itsemurhan ,ni oikeesti kertokaa siit teijän lähimmäisille ystäville,psykologille,vanhemmille TAI JOLLEKKIN.
Mullekki saa kertoo (vaik en ehkä pysty tehä asialle mitää ) mut haluun vaa tietää asioita enemmän ja enemmän.Toivottavasti ymmärätte mua.

Mä en tiiä miten voin kirjottaa tätä tekstii sillai ,että saisin mun kaikki ajatukset tähän postauskeen .
Mun pään sisäl on niin paljon teille asiaa ,mut mun mielestä mun kannattaa jättää ne ihan mun omaan arvoon.

Ja tähän loppuun viel kamala tarina.

Olipa kerran ihan tavallinen 16-vuotias tyttö.Hänellä oli kaikki päällisin puolin ihan ok.Koulu oli aina sujunut ihan hienosti,ysejä ja kymppejä kokeista ja todistuksessa.Kavereita oli vaikka muillekkin jakaa.Poikaystäviäkin oli muutama ollu,eikä edelliset jäbät enää surettanu.Oli hyvä sporttinen harrastuksikin.Kuulostaa hyvältä,vai mitä?

Jos kuitenkin tarkasteltiin tyttöä pintaa syvemmältä(EI KAKSMIELISESTI),niin kaikki ei ollutkaan ihan kohdallaan.Tyttö sairasti kaikilta salassa,ehkä jopa itseltäänkin,bulimiaa.
Tiedäthän,sitä pakonomaista syömistä ja oksentamista heti perään.Ja liikuntaa-pakonomaisesti tietysti.Hänestä tuntui ,ettei kelvannut sellaisena kuin oli.Suorituspaineet kasvoivat kasvamistaan.

Tyttö haki lohtua humalahakuisesta juomisesta,joka tietysti riistäytyi usein käsistä.Oli niitä muitakin avun etsimiskanavia.Hän kävi jutustamassa psykologilla.Apua ei kuitenkaan tuntunut tulevan,liekö syynä,että salailusta oli tullut tapa.Hän ei uskaltanut paljastaa salaisuuksiaan edes apua hakiessaan.Ongelmat tuntuivat paisuvan kuin pullataikina.Perusterve tyttönen ei enään nähnyt muuta ulospääsyä tilanteestaan kuin ITSEMURHA !!!!

Niin hän sitä yrittikin.Otti sekaisin viinaa ja rauhoitavia ja hyppäsi bailupaikan ikkunasta yli 10 metrin korkeudelta suoraan kalliolle.
Arvaatte varmaankin loput ,tai sitte ette.
Hän ei kuollutkaan.
Hän elää liikuntavammaisena pyörätuoli kulkuvälinenään.
Eikä tämä juurikaan ole satua,vaan ihan oikeasti tapahtunut.
Se "kaikki ihan ok-tyttö" oli eräs Sofia.














Ja nii viel sitä ,et mä en haluis keltään mitää " vitun tekopyhä Karina " sä joka sanot noin ,ni sä et siis selvästikkää tunne mua.Ja toivon ,et sun elämä ois täydellistä.
Postailen uuden vuoden jälkeen.Hyvää uuden vuoden odotusta ja muistakaa pitää oikeen kunnolla hauskaa !





56 kommenttia:

 1. tuli tippa linssii ku katoin noit kuvii ): mut mä en usko et oot tekopyhä, se joka niin uskoo ni voi luoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep kamalan näkösii )= no kuulema oon tekopyhä ,koska oon muuttunu.
   Tai no okei oon kuullu vaa yheltä ,et oon tekopyhä et se sano sen mulle suoraa.
   Kutosel just viimeks tein kaikkee kauheeta ,ni ehkäpä senki takii kaikki on sillee " foot mitä toi karian esittää " mut ei mua kiinnosta :)
   Hyvää uuden vuoden odotusta !

   Poista
 2. oot oikees... mut saattaa olla niin ettei osaa puhuu ongelmistaan, ja sekoo eikä oo muuta ratkasuu. Joten periaattees toi et siit puhuu ei auta kaikkia :/ mut hyvä teksti ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niii Julia totta.Ois vaa jotenki niin super ihanaa jos ottais kaikki voimat mitä on ja menis puhuu jollekki joka kuuntelis sua tarkasti ja auttais ja miettis yhes ,et oisko ollu jotain ratkaisuui tolle ongelmalle yms.
   Kiitos !

   Poista
 3. Sä et selvästikkään tiedä mistä puhut. Jos lopettaisit "lapsellisesti kirjoittamisen" ja kirjoittaisit edes selvempää tektiä, niin voisit saada lisää lukijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä sanoin et tää on mun näkökulma täst asiast ,et sä et pysty mitenkää muuttaa sitä tol kommentil ,mut kiitti kumminki sun rehellisest mielipiteest (:
   +tää on vaa mun oma kirjotustyyli,et en mä sitäkää aijo muuttaa,sori

   Poista
  2. Julia anna olla ,ei mitää ;) ei mun päivää voi pilaa tollasel kommentil (=

   Poista
 4. toivottavasti tunnet syylisyyttä siitä että oot kiusannu. kelaa että sun teot ja sanat olis voinu ihan hyvin ajaa jonku itsemurhaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tehny siit postauksenki ja olin 4-6 ku kiusasin eli aivoton.
   Täst on puhuttu jo ihan yli liikaa ja kaikkii keit oon kiusannu ,ni on ymmärtäny et oon pahollani ja tuntuu pahalta ja neki on ymmärtäny mua .
   En usko et säkää mitenkää 4-6lk ollu mitenkää super viisas ,vai ?

   Poista
  2. no ainaski fiksumpi ku sinä koska en kiusannu.

   Poista
  3. nonni mahtavaa ! oliks viel jotain muuta o.o ?
   Turha kattoo menneisyytee .Mä en oo ainakaa semmonen ihminen katon tulevaisuutta mielummi JA virheist oppii.Turha sun enempää siit jankkaa mulle.Kiitos ja näkemiin

   Poista
  4. Karinahan oli viisaampi kun lopetti !

   Poista
  5. Kiitos viveka !
   Mielummi myöhemmin ,kun ei koskaan...Vai ootko eri mieltä?O_O

   Poista
 5. Itsemurha on itsekästä. Minäkin olen ollut itsekäs. Mutta vaikka inhoankin itsekkyyttä enemmän kuin mitään muuta, valitsin sen koska se oli ainoa tie pois tästä.
  En välttämättä ajaellut "elämäni on hirveää paskaa, olen ruma ja läski, aluan kuolla". Pikemminkin "olisipa hauskaa kuolla. Olisi hauskaa jättää tämä paikki ja kaikki ongemat muiden harteille. Ei tarvitsis ajaella, mikään ei voisi enää satuttaa minua. Voisin levätä"

  VastaaPoista
 6. Rehellisesti sanoen uskoin että olisi paljon mukavempaa vain kuolla. Kuoleminen ei ole mitään verrattuna siihen tuskaan joka iskee kokoajan sydämeen. Inhoan huomionhakuisuutta. Vältin viiltelemästä, ellen tosissani yrittänyt leikata suoneani poikki. Yritin kuolla lakkaamatta koskaan hymyilemästä. Halusin että ystäväni muistaisivat minut iloisena ihmisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ajatellu joskus samanlailla kunnes kaikki käänty parhain päin.
   Mä toivon ,et sul menis nykyää vähän paremmin ja muutenki tulevaisuus näyttäis hyvältä.Mut ei kannata feikata /: koska jos sä feikkaat,ni kaikki kaverit on et just et oot ilonen .Jos oot aito ystävä ja ne sulle ,ni sä uskallat kertoo sun huolet niille ja ne auttais sua.Ota niitten kädestä kiinni ja yritä jutella.
   Mä en ainakaa toivo ,et sul menis elämäs huonosti /:
   ja jep huomiohakuisuus on perseestä

   Poista
 7. Sul in nii ihana blogi <3 Luin äsken kaikki sun postaukset läpi(:

  Sun hiukset + vaatteet ihanii ;) <3

  VastaaPoista
 8. tapa ittes vitun huora :DDDDDD maailma olis parempi paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitäiskö nyt mua oikeesti totella sua ja tappaa itteni ?HA HA HA . mitä helvettiä sä puhut,aivoton -.- TÄMÄ OLI EDELLEEN MINUN MIELIPITEENI.
   Jos sul on sellanen mielipide " joo itsemurha on hyvä " ni ootpa sairas ku tollast tuut mulle snaoo " tapa ittes " yrittää pilaa mun päivää ,mut ei oikee onnistu /: naaw mä säälin sua .
   PSPS.TIIÄTKÖ MIKÄ ON HUORA ?!SELITÄ MULLE,ET MIS HELVETIS OOT NÄHNY MUT MYYVÄN JOSSAIN JA KERRO TOKI HINTAKI ,NI KAIKKI USKOO.aplodit sulle pikkunen !
   Maailma ei ois parrempi paikka jos yks ihminen kuolee ja se oisin minä ?d44

   Poista
  2. Et toki hae huomioo tai mitään? Ja jos sulla on todella Karinalle asiaa, älä esiinny anonyyminä. Kiitos.

   Poista
  3. Mä niin inhoon näitä tappouhkauksia. Mulle tuli noita kans aikanaan ja sun kannattaa tehä noista rikosilmotus, ihan helvetin törkeetä!

   Poista
  4. Joo nii mäki inhoon ... Pitää olla aika sydämetön sitruunapillu ku tollast lähtee toivottaa jollekki. Jos mä vihaan jotain, ni en todellakaa sano " tapa ittes vitun horo " huhhu -.-
   Onneks ei oo tullu ton lauseen jälkee samanlaist :)

   Poista
 9. Vielä noihin viesteihin " Sul in nii ihana blogi <3 Luin äsken kaikki sun postaukset läpi(:
  Sun hiukset + vaatteet ihanii ;) <3 " ja " Et toki hae huomioo tai mitään? Ja jos sulla on todella Karinalle asiaa, älä esiinny anonyyminä. Kiitos. "


  Lähetin noi molemmat viestit ja tuun vielä kerran ylistää sua ;). Vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä, johon mielellään vois tutustuu. Ja sulla on jotenki nii, miten sen nyt sanois? Niin, vahva ja ihana luonne. Älä ikinä vaiha tota sun ihanaa luonnetta ja asennetta ikäviinkin asioihin! Muista sulla on aina yks fani täällä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiiätsä mä just äsken kuolin.IHANA OLET ! kiitos tosi tosi paljon ja toi piristi kivasti päivää:) ihana lukee tollasta tommosen " tapa ittes " kommentin jälkee :3 Fiiiu thanks !

   Poista
 10. Ja vielä yks juttu! Kun en ole huomenna koneella niin toivotan nyt jo, vähän ajoissa... HYVÄÄ UUTTAVUOTTA! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle kans ! toivottavasti uus vuos alkaa hyvin ja unohdat kaikki murheet ja jätät ne tänne 2012 puolelle (= Muista pitää hauskaa ,ihana <3 !

   Poista
  2. Kiitos ja samoin, ihana Karina (: <3

   Poista
 11. Vastaukset
  1. awww kerro mulle mikä on kiusaamista ja toki voit kertoo et ketä oon kiusannu o_O ?ihme ku nykyää ihmiset tuntee mut paremmin ,ku mä itteni

   Poista
  2. vittu oikeesti ajattele vähä oot nii helvetin turhamainen

   Poista
  3. joojoo kiitos rakas .
   Miks ihmees seuraat mun blogii jos kerran oon niin turhamainen o.o nyt on kyl joku pieles !

   Poista
 12. Kauheet noi kuvat ja toi tarina.. En mitenkä yritä loukata ketää täl mut mäpä heitän tähä yhe kysymyksen sulle;

  Tyttö, kuka miettii et kukaa ei välitä, sen perhettä ei kiinnosta mikää muuku et jos joutuu johonki ongelmii mistä niitten "täytyy" esim. mennä sossuu tai koululle jnejne, ei oo kavereita paitsi feikkejä ketkä puhuu paskaa selän takana, on yksin himas tai ulkona, on kiusattu pienestä asti turhista asioista mitkä ei oo ees totta, yrittää itsemurhaa mut ei vaa pysty tekee sitä itte koska ei haluu huolestuttaa ketää, aina ku olis apuu saatavilla nii tulee automaattisesti valheita suusta ja pelkää itekki et saatan jossai vaiheessa tehä itelleni jotai pahaa ja päätyy viiltelemää. Mitä ton tytön pitäis tehä?

  ps. Hyvää uutta vuotta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on tosi vaikee tommosee vastata o.o ei oo ittellää koskaa ollu tollasta ,ni en pysty ees ajatella o_o mut siis yrittää ainaki ettii apuu ja olla rohkee ja avaa suunsa ja kertoo miten on eikä huijaa ... emmätiiä )=

   Poista
 13. sori et oon olemas, mut seuraavaks sitte kuvii jost puuttuu pikkareiden lisäks toi paitaki...jookos kookos :DDDDDDD sit mäki oon ku sä ;00000000

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha miks ihmees pyydät anteeks o.o ei näin :D ja joo käyn ottaa nyt heti ja lataan sen iha just -.- :D

   Poista
 14. arvaappa mitä ihkupihku bebbuseniiiiii???:DDDDDDDD rakkaani olen palannuuuuuuuuuut;PPPPPPP ps. olet kauniimpi kuin koskaaaaaaan:OOOOOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JIiii missä sä oot ollu ku ei oo tullu sult mitää kommentteei varmaa yli kuukautee ?O_o ja kiitos paljon !

   Poista
 15. bosessa;DDDD no ei vaa siellä sun täällä:DDDDD sä pysyt aina yht mukavana ja niiiiiiin nättinä:00000000 hyvää uuttavuotta bieni byöreä biugea bebbuseniiiiiii:DDDD menyynä ois lohkoperunoit ja pihveiiiii ja jälkkäriks ananassuklaa jutskaaaaa:ooooooooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha thanks ! iteki oot tosi mukava ... vaikka mä vielki haluu niin tietää et kuka oot !! hyrrr .... ja naaam o.o lähetä mulle postis !
   Ja jooo sulle kans hyvää uutta vuotta ... Oliks kiva uus vuos ?

   Poista
 16. Teeks tänää postaustaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä varmaa voisinki tehä ,mut ongelmana on ,etten oo ottanu yhtää kuvii o.o ärsyttävää )= mut kyl mä jotain kuvii keksin sinne !

   Poista
 17. Mun mielestä pitäis kumminki kunnioittaa Jumalaa joka anto elämän ja nauttii siitä edes jotenki.
  Se antaa sit luvan ,ku saa poistuu täst maailmast paratiisii.(anteeks niille jotka ei usko jumalaan)<---- ootko koskaan aatellu että ehkä se on kuitenki jumalan valitsema tie se itsemurhakin? en nyt mikään uskavaisin ihminen ole mutta jospa jumala on pakottanu ja ajanut ihmisen sellaiseen tilanteeseem että antaa ihmisten tappaa itsensä. ja ehkä juuri sen takia jotkus itsemurhasta selviääkin että jumala ei ole valmis luopumaan heistä vielä? tai vittuillakseen jätää heidät makaamaan neliraajahalvaaantuneina pyörätuoliin omasta itsekkäästä itsemurha yrityksestä?

  VastaaPoista
 18. Siis nois jossai kommenteis mitä tohon on laitettu ei ole mitään järkee!
  mun mielest jokainen ihminen tietää mitä tekee,mullaki on ollu ajatuksissa tehä itsemurha,ku olin kutosel olin koulukiusattu,taino miten sen nyt ottaa et joku seiskalla oleva poika välil huuteli mulle kaikkee rumaa ja loppujelopuks viel välkällä potki mua ja repi hiuksist,mutelmiaki siitä jäi.mut mä olin niin itsevarma et menin kertomaan tost rehtorille,vaikka mua pelotti,koska tiesin että toi poika pystyy pahempaakin,no se rehtori selvitti koko asian,se poika anto olla,pyys mult anteeks....oli menny joku puolvuot ku se poika käveli mua kadulvastaa sen kavereittenkaa ja sano mulle "sä oot se läski joka meni vasikoimaa sillo must reksille" "suntakii mut heitettii koulust ulos"...oon aina ollu pallero:) eikä siinä munmielest oo mitään pahaa!taino pallero?oon ihan normaali mun mielest,mutsiis takas asiaan,kun siirryin seiskalle sain paljon uusia kavereita,olin kerran yhen mun entisen parhaankaverin siskon ja niitten kavereitten kans ulkon....sit se poika tuli sinne,mun kaveri esitteli sen mulle..sanoin et tiiän sen mut sit se jäi siihe,menin sinä iltan sille mun kavereille yöks ja kysy mult mistä tunnen sen..sanoin et se kiusas mua ku olion kutosella,sen jälkee mun kaverin kaverit hakkas sen...en ois kyl toivonu sitä sille,koska jokainen kiusaaja saa joskus opetuksen!mut sit meni aikaa ja olin jo lopettamas seiska luokan,olin siirymäs kasille,sillon ennen sitä,niin ykspäivä se sama poika käveli mua vastaa joka oli mua kiusannu sillon kutosella,se sano mulle "anteeks oikeesti kaikest mitä mä oon tehny sulle""en tullu pyytää sult anteeks sentakii et mua ei satutettais,vaa tajusen kuin väärin mä tein"..JOTEN te kaikki jotka sanotte karinalle tost koulukiusaamisesta nii se ite varmaa tietääkin sen et se teki väärin,ja karina oon ylpee sust et lopetit sen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiitäkö mitä nainee ! sä oot niin rohkee o.o Arvostan ja tuun kunnioittaa sua niin paljon ettet arvaakkaa jos kertoisit et kuka oot ! wow oon shokis.
   Oon tosi ilonen siit et se poika tuli pyytää anteeks ja et sul on nyt kavereita ja et jää yksin ... Ja tosi ihanaa kans se et se poika ymmärs vääryytensä ja pyys sult anteeks .Ja kiitos paljonn (: Onneks sä ymmärrät mua (= Inhoon ku ihmiset muistelee menneisyyttä just sitä mun nelos-vitos luokkaa ku kiusasin ja ite olin iha kakra ni en ajatellu .Enkä mä kumminkaa ollu ainoo mun kaveriporukas joka kiusas ,ni sit mua vaa ärsyttää et niille ei sanota koskaa mitään ,mut jos otan puheeks kisuaamisen ,ni heti anonyymit inisemäs mulle :D mutta eiköhän se siitä sit joku kaunis päivä (=
   Mut hei oot näköjää tosi hieno ihminn .Oot kestäny tollasen paskan ja se poikaki tuli pyytää sult anteeks,oot ihaa superhyber rohkee !

   Poista
 19. asdfghjk karina sä oot ihana!!!!mut en vittii kertoo kuka oon...koska tiiän et sä tiiät mut meil on tositositoooosi paljon yhteisii kavereit hehe,mutjoo jatka sun blogin kirjottamist äläkä välitä tyhmist kommenteist!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos paljon !! :)) ja heeei kyl saa kertoo kuka oot :D kiinnostaa ja ois kiva tietää :3 ja en välitä :)

   Poista
 20. Siis ihan oikiasti suoraan sanottuna sää et tiiä tästä asiasta mittää, vaikka tää teksi onki sun näkökulma asiasta.. Sun pitäs varmaan kokea se paska mitä moni muuki on kokenu ku joku vitun läheinen ihminen tekee itsemurhan. Veikkaan että muuttus se sullaki ääni kellossa sen jälkee. Ja ei puhuminenkaa välttämättä loppujenlopuksi auta mittää, ja taas on monia semmosia jotka ei puhu koko asiasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vittua sä selität siel ruudun takan?! MUN PITÄIS KOKEA SE PASKA KU LÄHEINEN TEKEE ITSEMURHAN?!?!!?! Huhhu kenenkää ei pitäis oikeesti kokee tollasta. Ei myös mun kaa -.- kamalaa ku tollast tullaa kommaamaa.
   Ja oon tota mieltä mitä kirjotin enkä muuta sitä vaa ton sun kommentis takia :)

   Poista
  2. Tai sitten sää et ymmärrä mitä meinaan, ton sun tekstin perusteella sää et vaan tiiä asiasta mittää... Ja se että yrität kirjottaa asiasta jotenki että tietäsit asiasta, eläsit vittu ite semmosen kengissä päivän joka oikiasti ois niiin maassa ja haluais tappaa ittesä ja kirjotappa uuestaa :)

   Poista
  3. Kirjotinko et muka tietäisin asiasta paljonki? Kirjotin tos alus jos et sattunu huomaamaa että " en väitä et tietäisin kaiken siitä" Mä oon kyl puhunu monien ihmisten kans itsemurhasta ja on kans niit keit tunnen ja halunnu tehä itsarin. Jos sul menee huonosti, ni miks puhut tollee mulle ? Jos et tykänny tästä MUN MIELIPITEESTÄ ITSEMURHASTA, ni okei ei voi mitää voit mennä lukee jotain muit blogeei mis puhutaa itsemurhasta jos tää ei kelpaa ja mä oon niin vitun väärässä. Plus myös se et jos sul menee huonosti, ni ei tarvii toivoo muille huonoo just " eläisit ite semmosen kengissä päivän ja olisit oikeasti NIIIIN MAASSA " Kenenkää ei pitäis olla siin kunnos et haluu tehä itsarin....

   Poista
  4. Ja joo, eiihä sulle voi tulla sanoo mitää ko et ymmärrä tai halua ymmärtää.. Mutta katoppa ku kaikkien elämä ei ole täydellistä.. viitaten sun viimeseen lauseeseen vittu

   Poista
  5. Kuka sano et elämä ois täydellist? Tuskin kenenkää on... mut se et joku on huonosti ei tarkota et pitäis heti ajatella itsemurhaa. Mutjoo en jaksa enää puhuu täst ku sä oot sitä mielt et mä en ymmärrä ja mä oon taas sitä mielt et sä et ymmärrä . Joten kaikkee mahollist hyvää sulle ja pidä hyvää huolta itestäs :)

   Poista
  6. Sitä sammaa sullekki :)))))))))))))))

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !