lauantai 22. joulukuuta 2012

THAILAND 2012

HALUISIN ,ET TOSI MONET LUKIS TÄN POSTAUKSEN ,KOSKA TOSIAA MULLA MENI TÄN KIRJOTTAMISESSA VÄHÄN PÄÄLLE 2H !!!!Toivottavasti tuutte tykkää !!:)
Ja mä en siis todellakaa tiiä ,et miks nää kuvat on näin huonon laatusii ?!

                                                              !KHAO LAK !
Tykkäsin tosi paljon Thaimaalaisista ihmisistä.Ne kaikki oli niin hyvä sydämisii ja ystävällisiä.Hymyili kaikille ja wäää ihan super ihanan lämmintä ,okei myönnän siel ei ollu lämmin,siel oli kuuma !!!
Oli ihan kamala lähtee sieltä pois ,ku oli 50-55 astetta eroo.Päästii suomeen ,ni hyihyi halus lähtee heti takasi.
Hunointa oli se ,et oli tosi useita päiviä ,ku aurinko paisto pilvien takaa,mutta plussan siin oli ,että silti ruskettu vaikka oliki pilvien takana se ihana aurinko.+huonoo oli/on se ,et en tosiaa saanu sitä lomaa ,ni nyt sinne wilmaa tuli luvattomia poissaoloja,jee....Ja voin tähän välii kertoo kans sen ,että arvatkaapa miten ä vietän mun joululoman !?NO KOULUKIRJOJEN KANSSA.LUEN VIITEEN KOKEESEEN JA TEEN SAIRAASTI LÄKSYJÄ !

Teen nyt sillee ,että laitan kuvia eri retkistä ja sit kuvien perään aina kirjotan ,että tykkäsinkö vai en tykännyt ja mitä kaikkee siellä oli ja sen sellasta.ja sit loppuu viel jotain perus hotelli/ranta kuvia.

Täst retkest en oikee tykänny ku meni koko päivä puol turhaa.
Lähettii tollasel veneel ajelee joku 1-2h....TADAA ne vie meijät jonnekki roska kasaa mis on kaikkii torakkooi "rannalla " ,ni sit valitettii ,ni ne vei sit meijät paremmalle saarelle ,mut ei siel oltu ku joku 15 min ku kauheen suuret aallot ,etten meinannu päästä ees takasin ... kauhee paniikki kohtaus tuli.
Ei mitenkää erikoinen retki siis,ku kaikki meni ihan pilalle.


Tää päivä oli tosi jännä kans .Mentii taksilla tonne kattoo tota tosi suurta vesiputousta ja sanottii taksi kuskille ,että tullaa 30 minuutin päästä .(en tiiä ymmärskö se sit vähän väärin )No mut sitä ei näkyny ,ku tultii tuolt vesiputoukselta/viidakosta.Ootettii sitä joku 15 minuuttii ja sit päätettii ,et mepä lähetää sit mielummi kävelee sinne rannalle minne sen taksi kuskin ois pitäny meijät viedä .Käveltii joku 1h kuumuudes.Hiki valu siel ja tääl ja joka puolella ,ni päätin sitä kävellä bikinit päällä vaikka en nyt tiiäkkää ku rupeen ajattelee ,että oliko se hyvä idea meinaa siel kulki ihan autooi koko ajan ja aika julkinen paikka oli :D Ihan sama.
No oltii tuol rannal joku 3h...Meijän hotellin vieres oli kyl parempi ranta,et ei toi ollu mitenkää erikoinen.


Päivä ,ku oli ihana taksikuski meil lainas 3-4h.Siin ajas käytii kattoo norsuui,apinaa ja krokotiilii.
Sen lisäks käytii perhos ja kukkas tarhas tai mikä lie nyt onkaan,käytii kattoo kipikonnia ja sitte viel kerrottii vähän tsunamist meille.Toi laiva mikä on tossa ,ni se tuli rannalta (2km) tohon tossa asennossa.Ihan hirveetä.
Päivä ,ku käytii ihmeen ihanalla rannalla !!! tykkäsin tosi tosi paljon .Läpinäkyvää vettä ja oli niin rentouttavaa makoilla tuolla ja ihan semmonen loma unelma just.


Fantasea fantasea fantasea.
Jotain niin ihanaa ! En unohda koskaa ja jos toistekki käyn viel Thaimaassa ,ni sinne vaa !
Suosittelen niin kovasti.Oon ihan sanaton.Näissä olotiloissa siis ootettii ,et pääsee sinne kattooa sitä showta.
Siel showssa ei saanu kuvata,eikä ees ollu millä kuvaa ,ku kaikki kamerat ja puhelimet otettii pois.
Siel oli norsuja,kukkoja,tiikereitä,IHANIA ELÄIMIÄ jotka vaa temppuili koko ajan ja sit ihmiset temppuili niitten kaa ja tanssi ja kaikkee .Oisin niin halunnu ottaa kuvii teille ja näyttää ,mut ei )=
Mut jos käytte joskus tulevaisuudessa Thaimaassa ,ni käykää toki tuol fantaseas !uskomatonta.Meduusa iski jalkaa heti tokan päivän.Poltti ihan hirveesti ja jäi arpi.


Tolta se näytti yli viikon jälkee.Nyt siit on lähteny nahkaa ja hyihyi

Tää poika tuli juttelee mulle 3-4 päivää aikasemmi ,ku lento oli lähtemäs Suomee.
Istuin ja datasin puhelimella sit se tuli juttelee mulle ja mullahan on tosi huono englanti.Mä ymmärrän mitä toinen puhuu ,mut sit on ogelmii puhumisen kanssa.No sit tää vaa kyseli mun nimee ja sit se pyys mun facebookkii ja sit facebookin kaut se sit päätti pyytää mua ulos ja kattoo jotain motocrossii ,mut en mä sit menny ku oli kumminki vika päivä ja se on 19v ja en ois kauheesti pystyny puhuu . 
Tänää vikan päivänä se sit tuli hakee matkalaukut siit meijän ovelta ja pysäytti mut ja anto super superhyber ihanan kaulakorun ja sano " i like you sursoho " kui söpö !!! 
Olin iha wää ku piti lähtee )=


16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ! Sä rusketuit ihan hirrveesti ja oot tosi laiha!:o Kateellinen.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) ja joo kyl sitä aurinkoo tuli otettuu ,ois pitäny ottaa kyl vähän enemmä :) ja hyrr älä oo o.o ja en oo laiha,oon normaali.

   Poista
 2. niin ihanat kuvat<3! Haluisin just ite käydä Thaimaassa, mut nää sanoo täällä et siellä on niin kuuma? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)) ja siel on tosi kuuma!+36 astetta ,mut kyl siel iltasin on sit vähä viileempää ,mut päiväl otat aurinkoo ,ni just ja just pärjää bikineissä :D

   Poista
 3. kenen kaaa olit tuolla ? ja oot tosi kaunis :) ja pidätsä yhteyt toho poikaa:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitin,puolisän,pikkuvelin,isovelij ja isovelin tyttöystävän kaa :) +2 muut perhet keiden kaa käytii lomailee 2010 dominicaaneis.ja kiitos tosi paljon (=
   ja joo kyl me jutellaa facebookis... yritän saada sitä tänne suomee XD oon epätoivone

   Poista
 4. Tää postaus oli ihana ! Mulla on ollu kauhee stressi joulun takii ja oon ollu ihan kiree, niin tää piristi huomattavasti kiitoskiitoskiitos! Ja heti menin ehdottaan äitille että lähetään Thaimaaseen ! ihanaaaa!!! ja ei toi poika pahemma näkönenkää oo ;);)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti :3 !!1 ja voei joululahjojen ostaminen stressaa,vaiko ?o.o
   ja hyvä ,et piristi sua !! toivon ,et piristi monii ja no mitäs sun äiti sano ? suostuuko lähtee thaimaahan ? :) ja toi poika on kyl iha komistus vohveli ,ei mitään valittamista ;)

   Poista
 5. Huh. Onneks se oli "vaan" meduusa, joka iski. Mä aina pelkään ku joku tuttu on ulkomailla. Varsinki tuommosessa paikassa. Jaa nii... näköjään joku jätkäki yritti sua iskeä. :D Mutta siinä ei käyny sen pahemmi. Lomaromanssi. :D

  VastaaPoista
 6. haha jeap :D jutellaa vaa välil facebookis ja en mä nyt mitää suhteit jaksais muutenkaa (:

  VastaaPoista
 7. oot niin kaunis ja laiha! muute tuttu tunne, ku olin vietnamis kesäl 5vk, vika päivä lähtö suomee, itkin :D mut siel kukaaa vietnamilaisist ei haluis ruskettuu mut se aurinko vaa tarttuu nii nopeesti ja pahastii :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiei kiitos :3 ja niii .... ihan kamalaa lähtee ulkomailt sellasee maahan mis asut ja oot asunu kauan /: ku haluu koko ajan vaihteluu

   Poista
 8. Heips,

  pakko sanoa, että valokuvasi ovat todella tarkkoja. Onko ne otettu Canon 1000D:llä?

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !