torstai 24. tammikuuta 2013

Iloinen jee !

Uuukkei moi kaikki ihanat ihmiset !
Elikkäs jos luitte edellisen postauksen ,ni tosiaa mun pikkuserkku Kristiina(Krisu) kirjottelee välillä mun kans tänne postuaksia mis keskustellaa ja kerrotaa molempien näkökulmat asiasta kun asiasta.
Te ihanat siellä ruudun takan ! Älkää olko laiskoja ,vaan kertokaa aihe mistä keskusteltais.
Voi olla esimerkiksi teiniäiti?abortti ?huumeet?alkoholi ?Ihan mitä te haluutte !

Päivät on menny koulussa(sherlock holmes taas töissä) ,niin ööm tänää oli keskustelu missä ope,äiti ja minä kateltii mun tällä hetkellä olevia numeroita ja ne numerot ei oo mitenkää superhyber hyviä...Tänää oli hiihtoloman jälkeen eka koe minkä tein tai no oikeestaa se on viel se koe mitä en oo tehny Thaimaan jälkeen.
No mun biologian kokeen numero oli 6 ja ku se kurssi on nyt päättyny ,ni ope sit lupas mulle että jos saan kokeesta 7 ni sillo numero on 7 !TADAAA KUINKA ILONEN MÄ OON ?!mä sain nostettuu kokeen perusteella mun buologian numeroa ja sillonhan mun keskiarvoki nouseee,jippii !

Ammattikouluun ,ku oon menossa ,ni ei siellä kauheesti keskiarvoa katota ,mutta silti mä panostan nyt koulussa aika paljon koska tosiaa haluun kumminki ihan itteäni varten saada hyvän todistuksen keväällä.

Oon oikeesti aika forever alone tällee btw ,koska wäää OOTTEKO HUOMANNU TOSI MONET SEURUSTELEE NYKYÄÄ !? ... sit sen lisäks aina päädyn youtubeehen kattelee jotain iha yli söpööi videooi...No sillonhan vast must tuntuu kauheen forever alonelylt,mut ei kai se mitään !
Maailman söpöin avaimenperä,jep !

Tässä minä ,ku mul on märät hiukset ....

27 kommenttia:

 1. Sul on ihana blogi, tätä on kiva seurata (:
  joo hei zemii kouluu, vaik tuntuu ettei jaksais panostaa, nii se kyl kannattaa ja kantaaki pitkälle, ja mikä parast, se on mahtava fiilis jos onnistuu kokees tai parantaa ka:ta! mut kauniita nää kuvat ja mistä oot hakkinu avaimenperän? pakko saada pikkusiskolle sellanen, se on hulluna paavo pesusienee.. ;Dd ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii kiitos ! :3
   Ja jeeep ,ku mähän saan aina kokeista just ja just kutosen ,ni sain seiskan viel biologiasta mikä on mulle aika vaikee aine... okei no mikä aine nyt ei ois mulle vaikee :D Mut nii sain 7+ ja et arvakkaa kui ilonen olin !Nyt tekee vaa mieli panostaa ihan kunnol ,ku on nyt motivaatiota semmoseen (:
   Ja ärrästä saa (: maksaa vaa 1e .

   Poista
 2. Awesome pics. Great size. Look thick. Solid. Tight. Keep us all posted on your continued progress with any new progress pics or vid clips. Show us what you got man. Wanna see how freakin' huge, solid, thick and tight you can get. Thanks for the motivation.

  VastaaPoista
 3. mä voin olla sun mies :3

  VastaaPoista
 4. Aa ihanaa pitkäst aikaa kuulee sult "sherlock holmes taas töissä" ok jeee :''D ja onnee bre toi bilsa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei mult samaa settii jaksa kuunella aina ;) ja kiitos heta !

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kuvassa näyttää varmaa aika kauheilta ,mut ku laittaa jalkaa ,ni kyl se sit näyttää hyvältä :)) Ei hinta ollukkaa ku 99e ....

   Poista
 6. kyl sulle viel mies löytyy ;) Ihme ettei pojat perässä hypi ku oot niin hyvännäkönen ! ;)

  VastaaPoista
 7. ootko ikinä synnyttänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon ! tällä hetkelläki hoidan mun kahtakymmentä lasta :3 rankkaa hommaa tää

   Poista
 8. zaijaijaaaaaaaaai MÄ oon sun boyfrieeeeeeend kartsupartsuuuuuuuuuu:DDDDDDDDDDD vähä näytät hyvät tos roiskeläpääääääääääs:OOOOOOOOOO menyynä ranskikset ja lihapulliiiiiiiiii ja jälkkärinä lakuuuuuuuuuuu ja karkkeeeeeeeiiiiiiiiiiii:PPPPPPPP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii ja sit viä et sit ensviikol mä oon ton hetskupetskun boyyyyyyfrieeeeeend;PPPPPPPPPP

   Poista
 9. Ihana toi hame mis on toi vetoketju eessä! Mistä oot ostanu ja millon? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on hm:stä ja makso vaan 10e :)
   Ostin joku 4-5kk sitte ,mut kyl niit on siel !!! (=

   Poista
 10. Omg oot nii kaunis ja luen ekaa kertaa sun blogii oot nii perfect (: ihaniinvaatteit , hyvätyyli + kaikenlisäks mukavan tuntune tyyppi oot!
  Sul on naurettavan hyvä huumori esim tos "synnytys" jutus miten vastaatmja reagoit xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah kiitos paljon !! :)) ja kukaa ei oo täydellinen ,muista se ! (=

   Poista
 11. Oot iha älyn nätti:) ja ihanii vaatteit sul :)

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !