sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Karinan avautumiset part 1000

Okei tää on hauskaa mut tyhmää O_O
Älkää vihatko mua ,mut kerron ihan mun mielipiteen asiasta .Uskon et teki ootte huomannu tän saman asian monesti.Esim facebookissa,irc-galleriassa pikku pissikset on "kavereittensa " kuvii
"RAKAS SÄ OOT TÄYDELLINEN " sit vastaus " muru mä en oo täydellinen,sä oot kunnon täykkäri "
"kato peilii kulta ,oot oot oikeesti usko mua " Ei tarvi kinastella.Kaikki tietää et oot kaunis/komee !Sä ite tiiät sen ku lisäilet kuviaki joka toinen minuutti.
KUKAAN EI OLE TÄYDELLINEN !!!Ja mikä ärsyttävintä 1000 kaverii facebookis melkee nykyää kaikil (siis pikkusil 99 pissiksillä,EN YLEISTÄ !) ,ni sit ne joku 400 kaverii on sun bff kultseei ?ja yli puolii et oo koskaa nähny .Ja sit joku 100 keit oot nähny .
Ei voi olla.Sit mitä oon nähny oikeesti ni ihan sairaan kaksnaamasii nykyää ihmiset.
Just äsken luin yhen tutun facebook kuvan kommentteei ,ni must tuntuu se ei oo nähny todellakaa kaikkii sen "muruja" ,ni sit sanoo " kulta oot paras " vaik sit selän takana puhutaa paskaa.
Olin keskustas yks päivä ja näin yhen mun tutun ,ni se vaa dissas sen kaverii mulle ja sit seuraavan päivänä nään et se oli kommentoinu sen facebook kuvaa " Muru sä oot kaunein ikinä,ikävä sua "
Cmoon älä sano mitään sellasta mitä sä et tarkota !Kaksnaamasii oikeesti riittää maailmassa niin paljon.
Ottaa päähän ,ku mäkää en tiiä kehen pitäis nykyää luottaa ... Ei mul ei oo sellast ihmistä kehen voisin luottaa.Oli parasystävä ketä arvostan edellee ,mut ei en mä sitä enää voi sanoo ystäväks.Se on mulle kaveri.
Jos se arvostais mua ,niin se tulis mun luokse eikä jättäis noin vaa mua . Mä juoksin perää ,mut en oo niit ihmisii ... Jos se ei haluu olla mun kans ,ni mä en pakota .Kaikki on vaa mulle nykyää kavereita,Ei oo ystävii.

Toivon oikeesti ,et kaikki jotka puhuu paskaa ,ni ÄLÄ MENE KOMMENTOIMAAN HÄNEN KUVAANSA TAI TILAPÄIVITYKSEEN TAI YLIPÄÄTÄÄ SANO MITÄÄ " MURU,RAKAS,KULTA RAKASTAN SUA " .... koska oikeesti tuut sit katuu sitä parin vuoden päästä.
Ja nii lopetan tähän muuten avaudun ihan liikaa teille palleroille :3 nauttikaahan elämästä ja olkaa ilosii munkkeja tai donitseja ,ihan miten te haluute .

Ja nii hyvää ekaa koulupäivää huomenna niille keil alkaa huomen koulu !Nyt kaikki panostaa kunnollla !







Ens kerralla on sit kuvia ja kivaa kerrottavaa ( toivottavasti ) :D


34 kommenttia:

  1. kuka ton kakus on tehny? :o ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mä tein ite ! hahah en nyt sentääs :D Oli muuten tosi tosi hyvää !
      Estonialaisest kaupast ! (: makso 25e .Ja ne tekee erilaisii kakkuui (:

      Poista
  2. Sulla on ihana blogi, ja oon samaa mieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! ja jees kiva ,et oot samaa mieltä :D oot munn rakasshhh kulta <3 vaikka en tiiä ketä oot ni silti rakastan sua !noei vaa

      Poista
  3. kardemumma heiiiiii;DDDDDD mä ooon munkki rasputiiiiin:00000000 eiks me ollakkaaaaa täykkäreiiiit;(((((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en mä mikää kardemmumma hei ooo XD :D:DD luin et tos lukee " mukki rapsutin " ni olin hetken sillee " wooot mitä sä selität " :D ja siis oothan sä <3

      Poista
  4. sä oot täydelline ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuntele ! kukaa ei oo täydellinen (: mus on paljon huonooi puolii niinku kaikis muissaki .Ei tollast kantsi sanoo ...

      Poista
  5. Toi kakku on tosi hieno(: onks se sun pikkuveljen synttärikakku, ku se täytti 4v.? ja toi kuusenpalleroisest otettu kuva jos sä oot nii se on tosi nätti. Muutes tuli vaa mielee ku sanoit tuol tekstis "-99 pissikset" nii ei kaikki -99 oo pissiksii niikun en mäkää, oon normi tyyppi stadist jol on kavereit ja käy koulus suht semisti ja -99 on sua vaa pari vuot nuorempii ku ite oot -97, nii aika noloo sanoo pari vuot nuoremmist tollast ja sanoin vaa mielipiteeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä naine .Mä sanoinki etten yleistä ! koska ei kaikki 99 oo pissiksii ,mut mitä mun silmille on hyppiny ,ni kaikki on sellasii jotka polttaa ja hengaa kompassil yms ... ja iäl ei oo välii (: on niit 97 pissiksii kans .
      Ja oli tääki mun mielipide et ei siin mitää

      Poista
  6. mitä sulle ja ellille on käyny? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En haluu kertoo sitä tääl ...

      Poista
    2. okei :/ mut pärjäile :)

      Poista
    3. thanks ! (: kyl se täst ... tuntuu vaa pahalta ,ku ei tiiä onks menettäny puolet sydämest vai onks mul se viel kumminki .Vähän monimutkasta

      Poista
  7. tapelkaa gimmat saatte lakupiippuiiiiiii;DDDDDDDDD ja ootsä kardemumma...se o hiano mausteeeeeee:000000000000

    VastaaPoista
  8. Oon viime aikoina miettinyt ihan samaa et mikä ihme nykyään kaikkia vaivaa.. Puhutaan paskaa, puukotetaan selkään, mut silti ollaan mukamas niin ystäviä!
    Muista Karina et mä kuuntelen aina jos on jotain :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeeep ... Mut pitää tottuu et tää on elämää ! ei voida mitää ,et ihmiset on erilaisii .Ois ihan kiva jos kukaa ei puhuis kenestäkää paskaa (=
      Ja kiitos ihana ja samoin ! :)

      Poista
    2. viel kivempaa ois jos kukaa ei puhuis yhtää mitää:DDDDD ois vaa luonto ja sä...

      Poista
    3. saimpas nauraa sut namupeppuliiiiiiii:OOOOOOO nyt tsiigaa töllöö ja syämää kaapit tyhjiks;PPPPPPPPPPP

      Poista
    4. hyvähyvä niin pitää !!!

      Poista
  9. eeehh bro oot nii viisas!! :) ja haluun kakkuu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. saat huome mun kakkuu vähä ;))) haha noei vaa tää on mun mielipide ei täs mtn viisasta oo :D mut thanks kumminki ! ei kauheen usein tollast lauset kuule )=

      Poista
  10. No siis pakko sanoa... EI VITTU! Oot vittu itekki -97 eli aika penikka sinäkin :D jak un kävin fbstä katsomaan ni TADAA oliha sullaki niitä kavereita lähemmäs tuhat :D JA siis hmm kaikki ihmiaset puhuu paskaa thats iteikä siitäkää kannata tehä mitää isoo juttua että ''ääk siis toi puhuu mustpasQ viddu tapetaaan se'' :D En tunne yhtään ihmistä joka ei paskaa puhuis tai olis ees jollalki mittapuulla kaksnaamanen jotaki kohtaan ja se kuuluu ihmisen paskamaiseen luonteeseen. kyllä säkin sen huomaat sitten kun kasvat mutta nii kasva pari vuotta ja mieti sitten asioita uudelleeen.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vittu siellä ja vittu täällä .Joo tota noin tunnen kaikki jotka on mun kaverilistalla .Oon ollu neljäs eri kolulus ,hengaan aika paljon ulkona ja tutustun uusii ihmisii ,et kyl niit kavereita on mulla .
      ja oonko tehny isoo numeroo siitä et joku puhuu paskaa must ?EN.
      Mä en ees välitä et must puhutaa paskaa . Mä vaa pyydän sitä ihmisiltä et ne sanoin mulle päin naamaa.
      Ja no kuules mä oon iha jo huomannu ,et se kuuluu ihmisen paskamaiseen luonteeseen.Kaikki sen on varmasti huomannu.."kavsva pari vuotta ja mieti asioita sitten uudelleen "

      Poista
    2. Oon karina sun kans nii samaa mielt!

      Poista
  11. ihana blogi ja samaa mieltä (: !!
    mua kans ärsyttää se et koulussa ym. ni jos vaikka joku leikkaa hiukset/muuttuu ja se tyyppi ei oo suosittu ni heti pitää tulla nauraa PÄIN NAAMAA -.-!! tänää näin just tapauksen tytöt vaa kikatti -hihihiih kato tota ämmää! mitä välii jos on erilaine ei oo suosittu yms. NIIN SAIRAAN RASITTAVAA et tyypit oikeesti haukkuu ulkonäön perusteella oli sitten tukeva, nenä erilainen hiukset erilaiset yms. SE mitä sisällä tuntee on tärkeintä, jos ne tyypit jotka nauro tutustuis siihe ihmisee ni en usko et naurais sen vaatteidem/hiusten/koon takii :/ IHMISET ÄLKÄÄ TUOMITKO -.- !!!!!

    -anonyymi, joka voisi muuttaa toiselle planeetalle mielellään-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot niin hyvä ihminen hyvä !ihan oikeessa oot...Ja mulki joskus semmonen fiilis ,et voisin muuttaa toiselle planeetalle ,mut se on mahotonta.Joka puolel samanlaisii ihmisii ...Oon kyl sun kans niin samaa mieltä ku olla voi.
      Arvostan sua !

      Poista
  12. oon niin samaa mieltä karina ! (: arvostan sua ku osaat kertoo oman mielipiteen välittämättä mitä muut sanoo ! oon kyl itekki -99 mut ymmärsin ettet yleistä (toisinku eräät) (: ja joo tuol fb näkee kyl kaikelaista ! ja joo, kukaa ei oo täydelline ja muaki rasittaa tosi paljo koska ihmiset sanoo näytön takana toista ku ajattelee ja muutenki käyttäytyy iha erilail ruudun takan ku f2f, tullu jo vähä liianki tutuks esim fb ! mut oot ihana, vaikketkaa täydelline, nobody's perfect, iha niiku sanoit, mut oot täydelline just the way you are ! (: #respect

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti kiitos paljon !
      Ja aina pitää kertoo mielipiteen välittämättä mitä muut sanoo:)
      Ja hyvä et ymmärrät etten yleistä .. .niinku mä sanoinki ettei kaikki 99 oo lissuja jotka polttaa ja juo,mut tosi monet sitä tekee ...
      ja jooo totta totta :)

      Poista
  13. siis ootko sä virolaine? mut puhut venäjää?:DD en tajuu ku sanot et sun vanhemmat on kotoisin virost nii kelasin ite ku oon virolaine niin ku viros asuu sikapaljon venäläisii niii ootko sä siis virolaine vai venäläine?:OOOOOOOO <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis oot oikees ,et Viros asuu ihan hirveesti Venäläisii...Aina ku oon ollu siel ni on puhuttu vaa venäjää ... en koskaa kuule viros kieltä.Mut okei mummi asuu ihan siin Venäjän rajal,tiiätkö Narva kaupungin ?
      Ja haha kyl mä itteni lasken Venäläiseks ,niinku äiti ja isäki ,ku aina puhuttu Venäjää vaikka syntyhän ne siel mut nii ... :D

      Poista
  14. Sul on tosi kiva blogi ja sitä on kiva seurailla, koska oot nii mielenkiintosen
    tuntunen nainen + sul on tosi hyvä tyylitaju!! <3

    VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !