perjantai 11. tammikuuta 2013

Lisää avautumista

Hahah kunnon päiväkirja tää karinanseikkailut blogi on :D anteeks nää avautumiset ,mutta tällä kertaa haluisin pikasesti avautuu sellasest asiast ku "nuoret jotka haluu näyttää vanhemmilta mitä on ja pikkuset 11v pojat jotka polttaa".Okei no mä alotan tästä ...
Olin pari päivää sit venaamas dösää viikissä ,ni meijän pari koululaista vitos luokkalaista tuli mulle sillee "HEI HEITÄ RÖÖKI JOS SUL ON " katon sillee " -.-" ja sen perää huudan vaa "oooh luuletko jos mul oiski ni antaisin sulle ?" sit se ylimielisenä vastaa " joo ?" Sit kaikki aikuiset kattoo sitä lasta sillee että onko se oikeesti tosissaa vai yrittääks se  trollaa mua ,et heittäisin sille tupakkaa.
Okei no sit rupeen saarnaa sille "tiiätkö miten rumalta näyttää ku poika on pienemmän kokonen ja lyhyempi ku tyttö...se näyttää ihan helvetin rumalta ,et sun ei oikeesti kantsi polttaa jos haluut ,et naise sun peräs juoksee sitten ku oot 15v " sit se vaa " oot mua ihan vähän pitempi ,iteki oot ihan lyhyt " ,ni kaveri puolusteli mua ja sano sille "no mut tää onki tyttö ja tytön kannattaa olla lyhyt " ....Kaikki ihmiset vaa rupee hymyilee mulle ,ku jaksasin saarnaa sille vähän ...Mä niin toivon ,et kaikki lopettais polttamisen ...Se kuulostaa jopa kauheelta ku 11-15v tytöt/pojat on vaa "hei käydää röökil " sit kaikki ihmiset bussis on vaa ,et "ihan jees ihan jees ,ku nykyää nää noret polttaa ja se on niin "normaalii " ...säälittävän kuulosta ja näköstä jotenki.
Jos mä polttaisin,ni en polttais ihmisten edessä,vaan jossain muualla missä muut ei nää ettei tarvi näyttää nololta.Haha älkää ottako herneit nennää,koska täähän on mun oma mielipide !

Ja sit toinen asia .. nykyää nuoret haluu näyttää vanhemmilta mitä oikeesti on ?!
Pitää värjää sellaset hiukset millä sit näyttää vanhemmalta ... miks ei värjää sellasii hiuksii mitkä sopii ?
En ymarta talasta logika.Koska nauttikaa ku ootte nuoren näkösii ,ei ryppyjä ei mitän kauheen näköstä.
Sit ku on 25 ja rupee huomaa ,et miten vanhalta mä jo näytän ,ni sit rupee miettii ku oli 14v ,ni miks ei voinu sillo näyttää nuoremmalta ?Tai miks ei vois näyttää sen ikäseltä mitä on !!!

Oikeesti ei saa selvää ,et minkä ikäselle puhuu (jos ei tiiä ikää) sit veikkaa tyylii joku 17v ,ni se onki sillee "ehe ehe mä oonki vasta 14v " ... kuolin kerran,ku sain kuulla et yks tyttö on 00 mutta näyttää ihan 16 vuotiaalta ?!En nyt mainitse nimeä .Ei sillä väliä...
Mulle monesti sanotaa ,että "eikä en uskois ,et oot 15v ,ku näytät ihan 17 vuotiaalta.. pääsisit baariiki"
Ni oikeesti mun mielestä näytän ihan 15 vuotiaalta ?! en tiiä mitä ihmiset sekoilee ....

Mut hei arvatkaapas,että kuka täyttää ens viikon sunnuntaina 16v ?Minä jeeee !!!!! 
Huomenna otetaa lempivaate postaus videolla ja huonepostaus !En lupaa ,että ne tulis huomenna heti youtubehen ja tänne bloggeriin ,mutta yritän kumminki ladata heti kun ehtii ja on aikaa.

ahhaha en oo vetäny sit mitään ! Tää on otettu aikasin aamulla.


"HEI ANNI OLLAAN PISSIKSIÄ JOOKO "
"JOOJOO HYVÄ IDEA ,MUT SALEE KAIKKI LUULEE ,ET OON LISSU OIKEESTI )="

Tän näkönen oon ku oon vihanen ... noeivaa :DD: !

Ootte ihania kaikki ,joka ikinen hikinen !

17 kommenttia:

 1. älä suutu tästä kommentista tää ei oo mitenkään pahalla laitettu! mut tosta hiusten värjäyksestä ku kirjottelit niin ei läheskään puolet ihmistä värjää sen takia hiuksia että haluais näyttää vanhemmalta ku mitä on :D ite tykkään ruskeista joten värjäsin ruskeet, koska tykkään. en aatellu missään vaiheessa että haluun näyttää vanhemmalta kun oon ,enkä usko että kovi monikaa aattelee näin :'') mut oot oikeesti ihan törkeen kaunis :D! ja sun blogiski on kiva. en jaksanu nyt väsää mitään rakentavaa kommenttia mutmut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no kaikil oma mielipide :D Mitä ite nähny ,ni kaikki "näytän vanhemmalta ku mul on nää " ni sit ne pitää sen hiusvärin päässä.
   Ja kiitos paljon (: !

   Poista
 2. Puhut asiaa, Karinaseni(:

  T. Eltsu

  VastaaPoista
 3. Heeei onnee jo etukäteen:(!
  Itelläki synttärit 10 päivän päästä(8
  Mutta asiallinen postaus!
  En ymmärrä mite itteeni nuoremmat,miksei vahemmatki jaksaa meikata ihan kamalasti joka päiivä,itellä meikkaaminen on jääny kokolailla pois,harvoin enää meikkaan se sillonki vaan ripsaria ja ehkä kajaalia:)
  Tupakan polttamisessa eei oo järkee,ite poltan ja se ei oo hyvä juttu,mutta en kuiteskaa polta nii paljo ku mun kaverit,,en polta ees joka päivä:) turhia asioita nää meikkaamiset ja tupakan poltot:)
  Mutta kiva blogi ja oot kaunis:)
  Käy toki kurkkaamassa:
  http://nevergiveup-jonna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! (: ja jees joku mun kans samaa mieltä !Ja yritä lopettaa se tupakan poltto (; pikkuhiljaa rupeet vaa vähentää sen käyttöö ,ni kyl se siit lähtee !

   Poista
 4. enskis toi hetan beba vei mult yöunet ja nyt sä ja toi robertsiiiiii;DDDDDDDD luv uuuuuuu:ooooooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. missä sä näät hetan beban ?! :DDD

   Poista
  2. ed. postaukses ja ma armasta suaaaaaaaaaa;PPPPPPPPPPP

   Poista
 5. asialline! en mäkää haluis et kukaa polttais, mut se on sit jokasen oma juttu ja oma elämä. mun ikäset kaverit, joka ikine niist polttaa, mut mä en.. ja mua luullaa about 15-17vuotiaaks vaik oonki -99, en ees käytä meikkii, ja hiukset luonnon värisii, varmaa ku oon pitkä ? :DD:D + ilme vikas kuvas :D etuhampaat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa joo mulki on -98 kaveri sitäki luullaa vanhemmaks ain , vaik se ei käytä meikkii. Varmaa just sen takii , ku se on yli 180 :D

   Poista
 6. Älä tyttö puhu vaan röökistä, JUOMINENKIN, monet nuoret juo joku pari kaljaa niin on jo mukamas niin kännissä ette pitää oksentaa ja sit seuraavana päivänä ei sitten mukamas muista mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii sekin vielä ! oikeessa oot ! Ihmisestä huomaa helposti ,ku se esittää (:

   Poista
 7. ootko muuten menos Justinin keikalle jos oot ni missä sulla on paikka ? :) mäkin oon menossa tosin mulla on yläkatsomossa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennn oo menossa (: Olin sen fani 5v ,mut sit kyllästyin jotenki ja rupesin kuuntelee erilaist musaa,ni ei Justin Bieber kiinnosta (: Mut pidä siel keikal sit hauskaa !

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !