tiistai 29. tammikuuta 2013

Meikitön minä ja paljon kaikkea kerrottavaa !

Mistä sitä alottais ...Mul on paljon kerrottavaa vaikka en oo tehny melkee mitää ?
No Perjantai :Ajateltii parin kaverin kans lähtee Flamingoo uimaan kylpylään,mut sit Julia ei päässykkää tulee ja kello oli jo niin paljon ,ni oltii sillee "no lähetää hei shoppailee " mentii sit shoppailee ja kelattii et lähettäis sit vaikka lauantaina sinne kylpylään.
Launtai:Herättii ja ajateltii "hei nyt ei kyl tee mieli lähtee flamingoo eikä Julia pääse kai " no ihan normaalii meiltä ,et aina sovitaa lähtee jonnekki  ,mut sit ollaanki sillee "eeeeii jaksa tänää,ehkä huomenna,eiku nähää sittenki parin päivän päästä " lopputulos =vuoden päästä mennää sinne kylpylään :D haha ! 
Sunnuntaina :Päätettii flamingon sijaks lähtee ihan Jumboo vaa shoppailee ja olin ite ainaki ihan kikseis "JEEJEE NYT LÖYDÄN JOTAIN SUPER KIVAA " arvatkaa kaks kertaa,että löysinkö kauheesti mitää !?No en...Kunnon alet ,ni ostan yhen bilepaidan,ayelinerin ja hiuslakan vaa.Ja tottakai hesessä käytii !

Eilen nukuin pommiin ...menin ilman meikkii ja ihan pummin näkösenä.
Tänää nukuin pommiin .... menin ilman meikkii ja ihan pummin näkösenä.
Onneks saan mun uuden puhelimen parin päivän päästä ,ni se ees sais herättää mut ajoissa !

Otsikko,no otsikko just tulee siitä ,et ku mähän tykkään meikkaa aina ja just laittaa erilaisia luomivärejä ja aina ku on tylsää ,ni keksii jotain kivaa miten vois meikkaa ja millä tavalla ja en kehannu lähtee ennen ilman meikkiä minnekkää ,ku olin aina sillee "hyihyi ilman meikkii ei näin " ,mut nykyää mä huomasin ,et pystyn olla ilman meikkiä ja sillon oon jotenki semmonen pikkune :D tai siis näytän niin nuorelta ja jotenki tulee semmonen niin pieni olo ja sillee sillee.En osaa selittää ,mut asiasta seuraavaan asiaan !

Oon huomannut kans sen ,että nykyää mun venäjän kieli on niin huono ,et unohtelen sanoja ja aina ku jään miettimää "miten täää sanotaa eiku häää ei se oo näin ehkäpä näin ei " ,ni lopputulos on se et joudun joka kerta kysellä venäläisiltä kavereilta(mitä mul ei oo kauheesti) ,ni niiltä ,että "miten tää on venäjäks " .
Se on niin stressaavaa ,ku haluun jotenki puhuu täydellisesti venäjää ,ku oikeesti se on niin kaunis kieli ku sitä puhutaa ! Mut sitte ku mä alan puhuu ,ni kaikki on just varmaa sillee "hyi ei venäjän kieli ookkaa kaunis " ,ku mul on hirvee aksentti ja ei mun ääni oo samanlainen mitä monil venäläisillä naisilla on .Niillä on niin naisellinen ja mul taas vähän tämmönen "miehen ääni " niihin verrattuna ainaki sitte ku mul on niin kova ääni,aijjai.

Oon ruvennu kuuntelee tosi paljon venäläisiä biisejä,oikeestaan ne on kaikki mitä oon kuunellu rakkaus biisejä.En ymmärrä et kui mä yhtäkkii vaa rupesin kuuntelee venäläisiä vieläpä RAP rakkaus biisejä ?!
No mut ei se haittaa ,koska ne on ihan super ihania ja ne sanat viel jotain niin parempaa.
Voisin vaikka linkkaa tähän pari biisiä ,ni kuunnelkaa vaikka ette ees ymmärtäiskään mitään ja kertokaa mielipide toki !+ NAUTTIKAA NÄITTEN IHMISTEN ULKONÄÖIST !;)


                                           
                                           


Filipinos keksit on jotain niin parasta <3

Meikitön minä ! Huono laatu,sooorii 

Mun mama !
Tiiättekö mitä mä voin kertoo teille .Vaikka mä riitelen mun äitin kans ...Joskus saattaa olla iha sairaan isooi riitooi ,mut sit taas joskus riidellään ihan turhasta asiasta mille voi vaa nauraa ,mut silti mä rakstan äitii ja tuun rakastaa !Mun äiti on niin nuori sen ikäseks,sil on tosi hyvä huumorintaju ja se on aina hauska !
Tottakai mä joskus saatan sanoa jotain äitistä pahaa ...se tulee vihasta ,mut silti mulle äiti on kaikki kaikessa <3 Mama jos sä luet tätä sielä ruudun takana ,ni muista vaikka en sanokkaan sulle usein "mä rakastan sua " ,ni se ei tuu koskaa meinaa sitä ,että en rakastais ! OOT PARAS :)

15 kommenttia:

 1. Oot ihana Karina, saat mut aina pirteeks. shit u are amazing! Oot kaunis ilman mekkei myös.
  Minkä kännykän saat? onnee :)

  Paras blogi sul!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ,et saan joitain ihmisii pirteiks näillä postauksilla ! :)
   Kiitos tosi paljon ja kiva ku tykkäät :3
   Saan samsung galaxy s3 minin

   Poista
 2. Onko sinulla genitaalilävistystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mul noit pari tuol pimpsukas .... !
   Kiva ku sua kiinnosti ja iha oikeesee aikaa kysyit .Meinaa toi yks lävistys on turvonnu ):

   Poista
  2. nyt mul vast turposki;DDDDDDDDDDDDD

   Poista
 3. Meikitön sinä oli kaunis.

  VastaaPoista
 4. sä näytät iha maatuskalt ilman meikkii;OOOOOOOOOOO ainii toi sun mutsis o aik hottis ja hyvä beba niinku sulki:PPPPPPPPPPPP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D joo onhan toi mun äiti aika hottis ,mutta missä sä näät sen pepun ?! O_O

   Poista
  2. iha jokapuolla ja tuollaaaaaaaaaaaaa;PPPPPPPPPPPPPP

   Poista
 5. onks sul nänniläväreit:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOTTAKAI ON !En pystyis elää ilman näit mun kultseei <3

   Poista
 6. lol jeshhhhhhhhhhhh;OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  VastaaPoista
 7. Dan Balan I Vera Brezhneva - Lepestkami slez on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voei mä niin muistan ku tota soitettii radiost koko ajan, ku toi tuli kolme vuoy sitte ! Ihan sika ihana biisi yep !♥

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !