sunnuntai 20. tammikuuta 2013

syntymäpäivä !

Heippahei kaikki ! En oo postaillu varmaa kahteen viikkoon ...Anteeks siitä !
On ollut niin paljon kaikkea... draamaa,riitoja,vihaa,rakkautta ja blääblääbläää
Teit on ihan hirveesti ...Oon sanaton ja jotenki iha sika ilonen siit et teit on niin paljon :3
Laitan arvontaa sit ,ku teit on tullu 250 ...Koska sitä ennen on jotenki tyhmä tehä " jee nyt arvontaa 240" eieiei 250 ois jees määrä (: Katotaa et tuleeks niin paljon !

No otsikosta huomaa ,ni mulla on synttärit tänää ja täytin siis 16vuotta ja ihan turha ikä mun mielestä ,ni en mä sit pitäny mitään "bileitä" .Eilen kyl olin kaverilla yötä ja oltiin sit niillä riehumassa.Kaikki läheiset kaverit kenen kans hengaan aika paljon ,ni oli sit siellä.Webbailin sit yhen tyypin kans 5 tuntia,NOT BAD !
En halunnu lähtee ees eilen kaverille ,mut oli ihan pakko ku ne on pyydelly niin kauheesti mua ulos ,ni sit mul oli yllätys siel TADAA ... astun sisälle ,ni ne vaa kuiskii siin jotain sit ne vaa tuo mulle kakun mis on sädetikkuja ja wäää ihania ootte jotka siihen kakun tekemiseen osallistu ! <3

Tänää sit kävin parhaanystävän kans leffassa ja oli tarkotus käydä syömässä ,mut ostettii niin paljon kaikkee leffaa ,ni sit ei ollu enää nälkä ...Ens viikolla lähen Ruotsii risteilylle ,ku Elli haluis tehä sellasen lahjan mulle.(:
Nyt on enää 2 vuotta jäljellä ja sit jesjesjes oon 18v !!! ei vaa uskois ,et enää on jäljellä 2v ?! Sehän aika menee iha sairaan nopeesti.Sitä vuotta mä kyl niin ootan.

Torstaina mul onki sit biologian koe mitä en oo vielkää tehny Thaimaan jälkee ,ni huomen alotan sit lukemisen! Et katotaa millo ehin postailla (=Mut nyt mul ei oo mitään kerrottavaa ,koska kaikki on ollut liian henkilökohtasta ,ni palaillaa joku kaunis päivä taas !Ja nii hei mä lupasin sen huonepostausken videolla ,ni kiinnostaaks teit viel se ?(=

Ja anteeks ku nyt nää kuvat on tälläsii tylsii ,Lupaan et ens postaukses tulee järkevämpii kuvii !
9 kommenttia:

 1. voii sinä pienii paljon onnea sulle =) <3

  VastaaPoista
 2. viel kerra onneeeeeeeee namubebbuuuuuuuuu:DDDDDDD ja toi kakku näyttää kyl hyvält...maistu varmaa viel paremmalt;PPPPPPPPPP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi oli tooosi hyvää ,koska vilja,anni,darj ja julia teki ;)
   ja kiitos ! (=

   Poista
 3. Ainii unohdin kokonaa et sul oli synttärit eile, vaik olinki merkinny mun kalenterii vaik ei sillee tunnetakkaa mut vaikutat tosi kivalt. :) paljon onnee sulle 16v.!!
  Ja ei noi kuvat oo tylsii vaa iha Kivoi :)

  VastaaPoista
 4. Onnea! kiva banneri sulla on kauniit silmät

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !