perjantai 8. helmikuuta 2013

Kiinalainen ravintola.

hehee moi kaikki ihanat!Tulin nyt vähän kertoo näitä mun asioita mitä täs parin päivän aikana on tapahtunu ...Ei ne oikeestaa oo mitään super kiinnostavia ,mutta kerron nyt kumminki ! 
Pari päivää sitte tuli soitto ihan random numerosta ...katon ja vastaan tottakai sit joku nainen puhuu mallitöistä ja kyselee haluisinko tiistaina mennä kuvauksiin (ilmaset) ku se soitti mulle itse .No sit olin et "joo oishan se tosi kiva kokeilla " yms ... Olin vähän shokissa...Sit laitoin sähköpostil viestii ,et onks se vaa sen yhen kerran ilmasta ja sit jos ne ottaa töihin ni siitä mähän saan rahaa.No sit se rupee kertoo muista kuvauksista ja malli jutskista ja sen sellasta sit PUM ehe ehe kiva hina siin joku 400...Mä en siis tosiaa ees mee tiistaina sinne tutustumaa ,koska ihan turhaa tommonen ! Kunnon ryöstöö oikeesti .Sä et tee elämässä yhtään mitään niillä mallikuvilla vaikka ootki käyny sen malli kurssin...En tiiä ei oo mun hommaa tommonen ni päätin olla siis menemättä.

Oon siis peruskoulussa 1-9lk ,ni toka vai oliks ne kolmas luokkalaiset tulee kertoo vaa kaikkee missä asun,mistä tykkään,mistä en tykkää,millanen mun huone on ,mitä oon tehny silloin ja silloin ja keitä mun perheesee kuuluu ja ihan kaikkee !Sit ne vaa kertoo joo ne on käyny lukee mun blogii !? 
MITEN IHMEESSÄ PIKKUSET ON LÖYTÄNY MUN BLOGIN OSOTTEEN ?...Sitte ku en ees tienny ,että ne tietää mun nimen ....Alko vähän pelottaa o.o 

Kirjottelen muutes Krisun kans tänne blogiin keskiviikkona tai torstaina ,ni se on salaisuus mistä me puhutaa !
Tänää oli koe !yhteiskuntaopin ja mun mielest se meni aika hyvin vaikka luinki siihen tyylii yhen päivän ...
Maanantaina sitte enkun ja matikan koe ...Haluis lähtee huome jonnekki ,mut kattoo nyt jaksaaks ees lhätee ku kauheesti pitäis just lukee ku matikka on 5 ,ni jos saan kokeesta taas huonon ni en psyty nostaa sitä ees kuotseen.

Tänää käytii tyttöporukal syömäs kiinalaises ...Kallis paikka se on ni jouduin ottaa puokkii sit aterian...Ateria on iha sairaan iso ,mut ku ottaa puokkii kaverin kans ,ni ei se sillo enää niin iso oo tälläselle ruoka ihmiselle :Dja ei oikee mun juttuu tommonen kaunis paikka missä ei saa ees puhuu kauheesti(ku mul on niin kova ääni ,ni kaikki varmaa ihmettelis mitä huudan ... normaalia) ...Hyvää ruokaa oli kyl ,mut en toisten enää mee.Iloisena kouluun menossa !

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE JA HALEJA MULTA :3

14 kommenttia:

 1. Ihana toi ihme harmaa takki vai mikä onkaa mikä sul on pääl tos yhes kuvas!:) :D

  VastaaPoista
 2. im bäääääääääck;DDDDDDDDDDD ja nyt kerrot ja heti mitä sul o tapahtunu ku oot noin nättiiiiiiiiiii:DDDDDDDDDDD taino mä tiiän kyl mut kerro ne tahmatassu yksityiskohat iha iteeeeeeeeeeee;PPPPPPPPPPPPP menyyyyyyy ois ranskikset ja jotai kanajutskiiiiiiiiiii ja ananastaaaaaaaaaaaa jaja pähkinöit ja suklaaaaaaataaaaaaaaa ps. toi lissu o aikas hoooooooooooooottiiiiiiiiiiis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha aivan mahtavaa :D:D: ja mites tohon voi vastata O_O
   Jaja naaam hyvää safkaa ! Ja liisa on ihan helvetin hot !

   Poista
 3. Ihanii kuvii!! :) <3

  Kysyisin vaan sitä, et mitä tarkottaa esim. jos kommentoin johonkin mun kaverin kuvaan " upee :) " niin saan vastaukseksi ( jos nimeni olisi nyt nelli ) " Nelli huutelee ;) "

  Niin, mitä tuo tarkoittaa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon (:
   Ja se on vähän niinku " nelli ite oot upee ;) "

   Poista
 4. mis toi kiinalainen ravintola on?

  VastaaPoista
 5. Jos pienet kolmasluokkalaiset tietää, missä asut, mistä tykkäät, mistä et tykkää, millanen sun huone on, mitä oot tehny silloin ja silloin, keitä sun perheeseen kuuluu jne... niin varmaan isompienkin ihmisten on helppo löytää nuo tiedot. Ja mietipä mitä isommat ihmiset voi tehdä noilla tiedoilla. Pelottavaa? Ehkä. Julkisuudessa on hyvät ja huonot puolensa. Siksi monet julkkikset ei kerro itsestään, ystävistään tai perheestään ihan kaikkea. Toivottavasti säästyt pahimmilta vainoajilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!!! Mutta vaikka kerronki aika paljon kaikkee tääl blogin puolella niin en kerro todellakaan kaikkea! Enkä tuu koskaa kertomaa ((:

   Poista
 6. Avasin sun blogin ja järkytyin..... OOT IHAN HELVETIN KAUNIS! :OOOOOOOO


  SUN KUVAT ON UPEITA, SÄ OOT UPEE JA SUN VAATTEET AH <3

  T. SUURI FANISI Eltsu (: <3

  VastaaPoista
 7. sit sellane kuva jossa sun toi ihku pylly näkyy hyvi o_0

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !