maanantai 1. huhtikuuta 2013

Lady Gaga ! ItsetuntoNonni nyt haluun puhuu täst mun vaimost vähän .Mä en haluu , et täst postauksest tulee mitenkää kauheen pitkä , mut nyt tulee mitä tulee ja ei kannata lukea jos et tykkää gagasta tai ei kiinnosta tää aihe mitenkää. Elikääs hmm mistä alottais . No varmaa niiku kaikki on varmaa kuullu ? tai en tiiä oonko kertonu tääl kauheesti , et mun jumala on Lady Gaga ja oon iha in love mun vaimoo .<3

Aloin kuuntelee tätä naista (upeeta naista ) ,kun olin ihan kakara ja silt tuli just kaikki paparazzi, just dance ja nää vanhat biisit mis videois/kuvis se ei ollu niin " erikoinen " vaa just semmonen perus julkkis niinku muutki paitsi vaa tuhat kertaa parempi ääni . Mun fanitus alko kutosella , mut en mä osannu viel kertoo et mä kuuntelen lady gagaa ?! En tiiä miks , mut se oli just niit aikooi millo piti esittää kauheen kovaa ja sen sellasta.
No sit seiskal rupesin olee oma itteni just tän naisen takii ? Mä en ymmärrä miten tää täydellisyys on tehny mut tälläseks ? Must on niin hienoo , et julkkis on saanu ihmiset olee sellasii ku on .
Mä esim huomaan usein sellasen ihmisen joka kuuntelee lady gagaa ... Sen huomaa jotenki niitten sydämestä.
Kaikki varmaa kelaa , et mitä helvettii mä nyt postaan mut must on niin siistii et osaan olla niin oma itteni ku oon , mä en välitä paskaakaa mitä joku sanoo koska en mä oo tullu tähä maailmaa mielyttää kaikkii niiku ei kukaa muukaa . Ennen olin just semmonen massa tyyppii , mut ku rupesin fanittaa ihan kunnol tätä täydellisyyttä , ni osasin olla se mikä mä oikeesti oon eikä mun tarvinu peittää mitää ?!
Siis mä en osaa selittää sitä tunnetta ,mut ehkä kaikki monsterit jotka lukee siel ruudun takan ymmärtää tän tunteen ! Lady gaga on ainoo julkkis joka oikeesti tekee kaiken kiusaamist vastaa ja käy afrikan mais pelaamas jalkapalloo ja laulamas ja mitä kaikkee se upeus nyt tekeekää ?
Mut monet oikeesti on sillee " Karina miten voit olla noin oma ittes tai niiku miks sua ei kiinnosta mitä muut sanoo vaa teet miten teet " Siin vaihees oon oikeesti sillee " kuuntele mun vaimoo vähän ja sen keskusteluui , ni sä ymmärrät " ... Kirjotan tätä postausta koko sydämest koska on niin siistii oikeesti et on tämmönen ihminen olemassa !!!! Sillo , ku Lady Gagal oli keikka en muista missä maassa , mut sillo joku poika oli tehny itsemurhan ni arvatkaapa mitä tää nainen teki . Se omisti tälle pojalle sen keksimän biisin mitkä sanat on jotain niin kaunista ja laval oli iha meeega iso juliste siit pojasta .
Gaga on kaikkee huonoo vastaa (okei kuka ei nyt olis ) , mut esim Rihanna ? Onks se puhnu kiusaamisest kauheesti tai puuttunu aina siihen ?Rohkassu ihmisii ihan älyttömän paljon tehny kaikkensa et saa tehtyy niin et ihminen on se mikä on .Kenenkää ei tarvi feikata ! Usko oikeesti ,et sä et voi mielyttää kaikkii ihmisii ja mun mielest feikit ihmiset on jotain niin kauheeta oikeesti ... Mä en vaa kestä semmosii ja sen huomaa oikeesti tosi helposti feikkaaks se ihminen vai ei . Elikkä tää pointti oli se ,et mä suosittelen kaikkii olee se mikä on eikä sellane millasen sun esim  kaveri haluis sun olla !
Kaikki just haukkuu Lady Gagan tyylii ihan hirveeks .... TIIÄTTEKÖ MITÄ ?! SITÄ EI KIINNOSTA OLLENKAA MITÄ SIIT SANOTAA ! Se on niin hienoo .
Se pukeutuu miten se haluu ? Ei kaikki uskalla tehä näin ? Pukee keikalle kondoomi puvun? Tai sitte just liha puvun ? Uskaltaaks monet julkkikset tähän ? Monet julkkikset vaa matkii tätä naista ? Just tätä helvetin feikkaamista haluu olla se mikä Gaga on ? Miks ei voi vaa pukeutuu sillee miten oikeesti on pukeutunu eikä heti ku Gaga puki hopeen puvun ,ni Katy Perryn ja Nicki Minaj puki ? Jotenki niin blöö ....


Oon käyny kerran Lady Gagan keikalla ja sillo ku ekalt keikalt loppu liput arvatkaas mikä mun reaktio oli ?!
Heitin iha täysii koulus mun puhelimen lattiaa (meni rikki ja vitutti ) itkin koko helvetin päivän , Etin jo ruotsist ja Virost lippuui ku Gaga meni sinnekki esintyy ... Olin varlmis lähtee Viroo ja äitiki oli koska se näki miten maassa mä olin ... Mutta sit ku kuulin et Gagal on kaks keikkaa tääl ?!?!
APUA APUA SE FIILIS ? ITKIN ,HYPIN ,NAUROIN äääää se tunne oli jotenki niin super hyber ihanaa.
Iitikses oltii kello 5 aamul millo kaikki  kaupat oli kii ja siel oli pelkät työ miehet ja ovet oli kii , ni mentii sit parkkihallin kautta ja oltii sit itiksen stokkan ees 5h venattii , et päästetää ostaa ne liput .
Linstasin koulust vaa lipun takii , vaik mä tiesin et saan sen ihan varmasti mut olin valmis tekee ihan mitä vaa sen etee ...


Sit mä en tuu koskaa ymmärtää miten joku oikeesti jaksaa kävellä niin paljon tämmösil korkeil kengil ? 
Siis iha älyttömän siistii ! Ja arvostan sikan ,et keikoillaki tanssii tommosil korkkiksil ? 
Siis sehän on iha helvetin vaikeeta . 


No sit oli keikka päivä ! Mulle on monesti sanottu , et näytän Lady Gagalt , ku otan vähän semmosii " erilaisempii " kuvii ja pukeudun vähän erilailla .Meikattii kauan ja olin iha jeejee jee fiiliksel koko päivä .Lähin koulust aikasemmin et pääsisin meikkaa ihan kunnolla ja pukeutuu ja sen sellasta .
Päästii sit sinne sisää mis keikka pidettii ja joka ikinen ihminen kyyläs mua ihan sillee " wooot "
Ku olin oikeesti pukeutunu sillee ihan kunnol ,niiku Lady Gaga sen musiikki videossa .
Sit mul oli viel siniset latvat , ni ihmiset kääntyili ja oli sillee " gaga " ja kilju ?! Käännyin sillee ja naurahdin.Ne oli ihan noloina koska oikeesti mult tultii oikee kysyy " ootko gagalle sukuu?" Se fiilis oli jotain niin upeeta.
Istuin hesburgeris , ni monet ihmiset käveli sen hesen ohi kyyläilen mua ...Te ette varmaa älyy tätä tunnetta , mut se oli niin ahhh en osaa ees selittää sitä . Kirjotan tätä postausta ihan kikseissä ?!
Ku Gaga laulo sen biiseei mist diggaan iha helvetisti , ni mä vaa itkin ja tanssin koko ajan ?
Mun vieres olevat katto mua tosi vihasesti , ku huusin iha täysii kaikkee , mut bitch please haha siin vaihees mua ei kiinnostanu mikää . Huusin vaa kovempaa ja tanssin ku mikäki en ees tiiä mikä .

Monet rupes huomaa must sitä " gagamaisuutta ?" Tai sillee jos puin , ni en ollu enää sille "massa kamaa "
Täs muutamat kuvat keikkaa ennen ja sit jotain random settiä !Tää päivä oli jotain niin kaunista <3


Kaikki jotka on ruvennu kuuntelee Lady Gagaa , ni onks teil jotain kokemuksii ?
Kattonu vaik sen videoita ja sen biisin sanoja ja saanu niistä paremman itsetunnon ? 
Olis super siistii tietää et mitä te ootte kokenu ja Lady Gaga on tullu siihen välii ja auttanu teitä ihania !
Mutjoo itsetunto on kyl kohallaa tämän upeuden takia :3


PSPS .Must tuntuu , et joku pikku pissis tulee tähän jotain " KARINA YRITÄT OLLA NIIN ERILAINEN " BLAABLAABLAA tollast shittii , ni yks lause taino oikeestaa kaks : Mä oon löytäny itteni ja oon ylpee siit , et uskallan olla oma itteni .


19 kommenttia:

 1. Great pictures, you look absolutely stunning!

  Monica Harmony's Blog

  VastaaPoista
 2. onko sulla gagan hajuvesi? mulla on, se on ihanan tuoksune <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mulla :) ja tykkään kans iha sikana siit tuoksust !!! Mun lemppari kaikist mun hajuvesist

   Poista
 3. moi karina :) oon kattonu sun entisii postauksii ja niit kuvii niit jotkut siin on bieberin julisteit , et olitsä justinin faniki vai ? ois kiva jos vastaisit + ja toi sun postaus gagasta nii ihana vaik en oo sen fani mut silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkaa ! :) Joo fanitin neljä vuot Justin Bieberii , mut sit joskus kasin luokan alus rupesin kuuntelee vähä erialist musaa , ni sinne jäi se fanitus sitte :)
   Ja jeij kiitos paljon !

   Poista
 4. Vaikka en gaga fani ookkaan, nii silti oon ilonen et on olemas ihmisiä jotka on uskaltaa tehä mitä haluu eikä välitä muiden mielipiteistä ! :)

  VastaaPoista
 5. Must on nii mahtavaa et olemas on sentää joku joka uskaltaa yrittää ilmaista itteensä eikä olla vaa samalaisii ku muut!! Omat mielipiteethä on tärkeitä.. (:

  VastaaPoista
 6. miten ihminen voi olla noin saatanan ylimielinen(lue: ''oma itsensä'' niikun sinä sitä kutsut) toi että sä hehkutat kuinka oma itses sä nykyään oot on pelkästään toiseen massaan menemistä. Nyt sä oot sitten gagan kopiokappale jos ennen olit ''massaa'' eli jonkun muun kopio. RAJOTA JA HERÄÄ ''siis kui ihanaa ku ne tuijotti vaa mua siiiis oikeesti niiku olin iha samannäköne ja kaikki vaa katto et omg'' ,aivan varmasti tai sit ne on kattonu et mikä vittu toi on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHAHAHHA KIITOS PÄIVÄN NAURUISTA ! MURUUU <3

   Poista
 7. tiesiks et Justin Bieber on käyny myös laulamassa köyhissä maissa ja niille jotka on sairaaloissa? Justin Drew Bieber!

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !