torstai 9. toukokuuta 2013

Avautumista. PASKANPUHUMINEN.

Heipsunheipsu ! Haluun nyt tulla avautuu parist asiast ja älkää ottako itteenne mitään , koska näähän on sit mun omia mielipiteitä mistä ei tarvi suuttuu sit .
Alotetaanpas vaikka PASKANPUHUMISESTA .
Miksi miksi miksi pitää puhuu toisest paskaa ? Arvostelet ihmisen luonnetta ja ulkonäköö ja levittelet jotain iha omii keksimii asioit siit ihmisest joka ei oo välttämättä ees tehny sulle mitää ja vaikka oiski tehny sulle jotain , ni perkele sano sille " olet kusipää " ja jos on jotain avautumista ni sano se sille SUORAAN äläkä puhu paskaa ! Siis oikeesti välil mua jopa vituttaa nää anonyymit . Jos haluut tulla haukkuu mun ulkonäköö , ni lisää eka ittestäs kuva ni sit mäki voin arvostella sun ulkonäköös ? Mut miks niin pitäis tehä ? Turhaa ajan tuhlaamista .ELÄ OMAA ELÄMÄÄ ÄLÄKÄ KIINNITÄ HUOMIOO MITÄ MUUT TEKEE .
Okei tottakai jos se on joku tosi "suosittu" huhu ja kaikki tietää siit , ni oothan säki sillee " Joojoo kerro lisää viel " Mut välil me ihmiset ollaa niin helvetin luusereita et mennää levittää paskaa toisest ? Siis miks ?
Onks tähä mitää syytä ? Mäki puhuin joskus ala-asteel paskaa jostain tyypist ku oli kunnon pissis lissu ihk daa aikoja , mut cmoon ylä asteelainen ? Aikuisetki puhuu kaikkee shittii toisistaa . Onneks maailmas on suorapuheisii ihmisii ! Ite en tykkää puhuu paskaa tai kattoo vinoo . Jos se on aiheuttanu mulle jotain ni sanon sille siit asiast suoraa enkä mee mun jollekki frendille selittää et kui sitruunapillu toi yks on .
Tuhlaa aikaa muiden elämää , ei ei ei . Niin noloo . Niin väärin . No life .

Tänääki mun blogii linkitettii demi keskustelu mihin on sit linkattu mun blogi ja avauduttu siin et kui rasittava lapsi oon , järkyttävä blogi , en oo yhtää omaperäinen , ärsyttävä blogi , Kaameen näkönen ja ruvetaa arvostelee mun piirteitä ja luullaa niin et tunnetaa mut koska kirjotan blogia? ei ei se ei mee niin.
JOS MÄ OON NIIN KAUHEEN RUMA JA MUL ON ÄRSYTTÄVÄ BLOGI , NI MIKSI VITUSSA SÄ TUHLAAT MUN BLOGII AIKAA ? Luet mun postauksia ja teet sen lisäks viel jonkun keskustelun demii ?!  HUHHU SANON MINÄ .
Nyt mä ymmärrän niit suosittuja bloggaajia kenest tehää demii viikos ainaki kerran jonku keskustelun ja sit arvostellaa bloggaajan ulkonäköö . Oottekst ite jotain niin super modelleja et teil on oikeus lähtee arvostelee muita ? Enpä usko ku et uskalla kirjottaa omaa blogii( mihin oikeesti tarvii rohkeutta)  , siihe on syynsä : koska sul ei oo elämää ja tuhlaat aikaas vaa demis olemisee tai kaveriporukas ette tee mitää muuta ku puhutte paskaa . Oon tuntenu sellasen ihmisen joka ei tehny mitää muuta ku puhu muist shittii . Se oikeesti rupee ärsyttää ku et keksi mitää puheen aihetta ku kuuntelet sitä sen inisemistä toisen ulkonäöst .


JOKA IKINEN JOKA SIEL ISTUU NI SANON TEILLE TE ETTE TUNNE MUA .
Monet jotka lukee toistensa blogeja luulee , et " mä tunnen ton koska luen sen blogii " ja tiedetää paljon asioita esim unelmasta,lempi ruoka yms tollasta , mut tuskin kukaa blogii kirjottaa kaikkee omast elämäst .
Uskokaa tai älkää täs on varmaa 30% mun elämäst mitä jaan teille . Mun elämäs tapahtuu niin paljon kaikkee draamaa , ilosii asioita  . Mun asioist tietää vaa mun äiti ja paraskaveri .
Mä en todellakaa kerro tänne kaikkee . Nykyää ihmisii vaa kiinnostaa toisten elämä enemmän ku oma .
Sepä surullista . En väitä etteikö mua kiinnosta toisten asiat puhun omani puolesta kans , et turha sit inistä mulle et " puhut paskaa nyt ihmisistä " puhun ittestäni täs samalla , mut huomatkaa mä sanon tän kaiken teille suoraa . Mä en kiertele asioita.

Pakko myöntää , et oon jopa halunnu lopettaa tän bloggaamisen joskus koska mua niin ottaa päähän anonyymit jotka tulee arvostelee eikä vaa mua vaa myös muita bloggaajia .
Ei me tiietä minkä näkönen siel istuu ? 45 v nainen joka on ollu aina koulukiusattu ja neitsyt joka yrittää purkaa sen pahaa oloo muihin ihmisii . Eiku oikeesti ku lähtee miettii ni miks haukutaa jotain muuta ? Jos on vaik ei niin kivat hiukset ni miks ihminen sanoo " hyi vittu miten rumat hiukset "  miks ei vois vaik sanoo " Mun mielest sulle sopi ne aijemmat paremmin , ku ne oli niin kivat , ku taas tollaset hiukset on niin monilla "
Kaiken voi aina sanoo vähän kauniimmin ja myös asiallisesti eikä niin miten ANONYYMIT tulee haukkuu meit bloggaajii ? Joojoo jos kirjotat blogii , ni kritiikki pitää ottaa vastaa mut tommonen haukkuminen ei pidä ottaa vastaa koska se on kaukana kritiikistä eikä sellasta pitäis ees kenekää tulla kirjottaa kenenkää blogii .


Ihmiset on niin karuja ja välillä vitun aivottomia . Kyllä myös minä , myös sinä , myös hän ! ME KAIKKI.
Kertokaa mielipiteitä paskanpuhumisesta ja teettekst ite sellasta vaik tiiätteki et se on tosi tyhmää ?
Ja tän tekstin jälkee toivon ettei kukaa tuu haukkuu , vaan sanoo mulle nätisti mitä on sanottavana.
Kiitos ja näkemiin . Mul on paljon kuvia ja paljon kerrottavaa , mut nyt halusin kirjottaa tästä teille ja huomen tai lauantaina lähenki ettii jotain kivaa siihen arvontaan :)

92 kommenttia:

 1. Hyvin sanottu ,mä en vaan tiiä mitä järkee on puhuu ihmisestä paskaa ku et sä siltikää et hyödy mitään ,mutt totta oon sunkaa samaa mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaa hyödy mitää!Paitsi se ketä sä haukut on jo valmiiks huono itsetunto ja rupeet haukkuu sitä lisää ,ni sit hyödyt ... sille paskalle ihmiselle tulee parempi mieli -.- Ja kiva ku oot samaa mieltä ! :)

   Poista
 2. Karina oot ihana ♥ Älä _koskaan anna just niiden ilkeiden anojen lannistaa sua! Mun äiti on sanonu mulle aina että seläntakana haukkujat on vaan kateellisia. Niinhän se menee. Se on surullista, et niitten pitää purkaa omaa pahaa oloo haukkumalla muita (niitä joita ne kadehtii). Vittumaista, mutta vaan kestettävä :/ Maailma on julma paikka..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en todellakaa ! :) En mä niistä välitä koska mä ite tiiän hyvin millanen mä oon ja tiiän permmin ku kukaa muu . Ja yleensä ne on kateellisia ja se just menee tosi usein noin , mut ei se oo aina kateudesta kiinni . vaikkapa esimerkki jjoku on kauhee jakorasia jossain bileissä ja kaikki levittelee sitä et miten paljon se panee yms tollasta ei kivaa /: ni sit kaikki on sitä jakorasiaa vastaa koska se tekee aina niin tyhmästi ja jos tosi monet vihaa jotain ihmistä , ni sit loputki haluu vihaa -.- Tyhmää tommonen /: Mut kiitos tosi paljon sulle Anne <3

   Poista
 3. Hei Karina@
  Täälä on muh'ed :D

  1) Paskapuhe on niin huono oikeesti, olen sama mieltä sinun mielipide .

  2) Sinun Blogi on ihana haluaisin aloita itseni oma blogy muttä vähän olen kokematton. toivotan autat minulle koska sinulle on aika paljon kokemus!

  3) (NAINEN 45v) , kun luin naurin aika paljon olet niin hauska!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moooi Muhis ! :))
   1. Kiva ku oot samaa mieltä mun kans ja se on tosi huono asia .
   2. Mä voin auttaa sua jos tarvitset apua ! Kerro vaikka facebookissa mulle et millon haluut alottaa ja ootko varma et haluut :)
   2. Hahaha ehkä vähän tyhmä esimerkki mut ei kai se mitään ! Kiitos sulle !<:

   Poista
  2. Okei, aloitin jotain kirjoitin: viisi artekelit,
   Mutta millainen haluan toimi minun bloggy, en onnistunut. Kiitos ,yritän yhteytää sinulle Fb:ssa Blogia asiat kesälle: koska silloin löytää paljon aika.

   Poista
  3. liityn sit lukiaksi :)!!

   Poista
 4. katoin youtubesta nopee sun videon ja sit menin siitä linkistä sun blogiin ja sitku tos luki et oot -97 niin olin ihan wooot... :D ku luulin että oot ainaki 18w... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. woooot o.o Mulle ollaa sanottu et näytän vanhemmalta , mut videoissa ja äis blogin kuvis just näytän perus - 97 :D

   Poista
 5. itsehän puhun vitusti paskaa muista, mun elämä on liian tylsää ja mun mielestä se ei vahingoita ketään jos se henkilö ei sitä itse kuule. Mustaki puhutaan ihan varmasti vitusti paskaa mut mua ei kiinnosta, en haluu tietää. Kyl mä ite loukkaantuisin paljon enemmän jos joku tulis yhtäkkii sanoo mulle jotai et oon kusipää ku et joku puhuu musta paskaa jota en itse tuu ees tietämään. Voitko muka ite väittää ettet puhu kenestäkään ihnisestä mitään pahaa ikinä? ps älä hauku demittäjiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja taas luettiin niin tarkasti toi koko teksti . " voitko mua ite väittää ettet puhu kenestäkään ihmisestä mitään pahaa ikinä " Lue uudestaa teksti jos haluut tohon vastauksen. Mä en aijo vastata tohon :) Ja sullapas on hyvä elämä

   Poista
  2. anteeks mut kirjotat vähän epäselvästi niin en ymmärtänyt.. siis oot puhunu ala-asteel muista paskaa, mut sain sellasen käsityksen ettet enää?

   Poista
  3. Jos et ymmärrä , ni ei muuta ku vaa siirry seuraavaan blogiin ! :) Älä tuhlaa aikaas turhaan .
   Oikein kyl meni , saan nykyää vaa kuulla siit et kuinka suorapuheinen oon koska jos mua ärsyttää sen jonkun asenne ni sanon sille nätisti ja mullekki sanotaa ja siit mä tykkään enkä siitä et saan kuulla joltain muulta tutultua et joo toi sano sust tätä ja tätä

   Poista
  4. no ketkä on niin tyhmiä et menee kertomaan tollasia mitä joku muu on sanonu? ja mä ainaki loukkaantuisin enemmän jos joku tulis mulle vaa aukoo päätänsä miten oon niin kusipää tms :D

   Poista
  5. Kaksnaamasii on paljon , tiesitkös sen ?:) ja no kaikki on erilaisii ... mun mielest ei ois kiva kuulla joltain ihmiselt et mitä sust on puhuttu .esim mulle linkattii toi demi keskustelu vaik oisin halunnu et ne kaikki jotka haukku mua siel ois voinu laittaa vaik tähä kommenttiboksii asiansa :) ei oo mitenkää kiva kuulla muulta

   Poista
  6. Tyttö hei. Kattoisit välil ittees... kyllä kaikki maailman ihmiset puhuu jostain ihmisest paskaa. Ja oon 100% varma että et oo puhunnu viimeks ala-asteel paskaa, koska taidat nimittäin harrastaa sitä :)kaikell rakkaudella

   Poista
  7. Sä tunnet mut vitu hyvi ku tiiät oikee et harrastan paskanpuhumista.Miksi vitussa mä tekisin tälläsen postauksen jos oikeesti puhuisin paskaa muist 24/7? Herätys .
   Ja ois pitäny taas lukee vähä tarkemmi enne ku tulee aukoo siihe. Mä sanoinki että jos on joku iso tai ssuosittu huhu jostain ihmisest ni tottakai mä kerron siit sille joka kysyy siit huhust kosk nii monet tietää ja tottakai saatan olla sillee no hyi saatana jos se on tehny jotai rumaa :)

   Poista
 6. Meinasinkin tässä juuri ystäväni kanssa tätä lukiessa alkamaan puhumaan paskaa ja naureskelemaan sinulle, mutta kiitos vinkeistä. Että parempi sanoa tässä vain suoraan, niinkuin sinäkin teit, etkä kierrellyt, että tämä on täyttä paskaa, noloin kirjoitus mitä olen ikinä nähnyt. 15-vuotias joka ei osaa edes kielioppia kirjoittelee sitruunapilluista nettiin. Sinun mielestäsi on siis parempi tulla sanomaan suoraan päin naamaa mitä mieltä on, niin tässä onkin minun mielipiteeni. Kokeileppa vaikka työpaikalla ruveta aukomaan naamaasi pomolle tai esimiehille, niin näet mitä tapahtuu. Tai kokeile vaikka siellä koulussa, mitä varmasti teetkin jo, koska olet niin vitun teini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas ihmiset vetää tollasii typerii päätöksii :)
   Ensinäki en oo koskaa haistattanu paskaa opettajille ja mul on oikeestaa aika suht hyvät välit opettajien kanssa . Ja ei mun tarviikkaa osaa kirjottaa 100% täydellistä suomea 1.En oo suomalainen 2.KAIKILLA IHMISILLÄ ON OMA KIRJOTUSTYYLI , myös sulla tommonen ... vittumainen :)Sul oli niin ätrkeetä asiaa mulle , ni oisit ihan hyvin voinu kommentoida nimelläs eikä anonyyminä . Vai eikö kehtaa ku rupee sit hävettäää jälkeenpäin ? Kuka tässä on niin vitun teini ? Mun mielest sinä (=

   Poista
  2. Ikävä lukea tekstiä joka on täynnä kirjoitusvirheitä, jos teet tälläsen vitun pitkän mielipidekirjoituksen nii pliis koita ees kirjoittaa oikein. Ennen pistettä tai pilkkua ei tuu välilyöntiä.

   t: eri anonyymi ja oon toisen anonyymin kanssa samaa mieltä

   Äläkä nyt vaan ota tätä pahalla, mähän tulin tässä suorapuheisesti kertomaan mikä mättää, niinkuin neuvottiin ;)

   Poista
  3. Bitch please . Mä jo sanoin mun mielest et kaikil on oma kirjotustyyli . Mitä siin on niin vaikee ymmärtää ? Tää on MINUN BLOGINI . Mä voin vaik työntää hymiöitä keskelle lausetta , ni en ymmärrä mitä se sun persettä ees kutittais ku voit iha vaa painaa raksist ja tehä jotain järkevämpää .

   Poista
  4. etsä just sanonu et vooi sanoo suoraa asiansa ? esim öö ok karina sul on vitun rumat hiukset :) noin sanoin suoraa enkä kierrely tai kaarellu

   Poista
  5. Voi sanoo suoraa asiansa mut vähän kiltimmin ja asiallisemmin :) annappa sun fb tai tuu webbii ni on luotettavampaa ni katotaa millaset hiukset sul on ;) saatanan rumat ni tuut mulle tähä avautuu? Eeeh mama mee himaas

   Poista
 7. just asia teksti ja hölmöt vaa tulee jauhamaa paskaa sun blogista! Vaikutat tosi ihanalta tytöltä ja muutenkin huh huh tommosii vaa löytyy omaanki blogii tullu rutkasti haukkumis kommenttei ja mitä kaikkee mut jotkut on vaa nii pirun hölmöjä.. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiallinen kommentti ja oikeessa oot :) Mut niinku sanoinki et kritiikki pitää ottaa vastaa mut haukkumiset yhest korvast sisää ja toisest ulos ja olla välittämättä koska sil toisel on vaa niin huono itsetunto , ni yrittää haukkumal sit korottaa sitä itsetuntoo . Ja kiitos sulle tosi paljon :3 kiva kuulla ! Itsekki oot ihana (=

   Poista
 8. Toi on vaa nii liian vitun totta ! Ärsyttää mite just ihmiset iha oikeest jaksaa et eikö oo omaa elämää ku tarttee toiste nii paljo puuttuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeeps ! Muaki ottaa niin päähän semmoset -.-
   Mut kiva ku oot sitä mieltä et tää teksti on totta!

   Poista
 9. Karina ,sulla on tosi hyvä ja ihana blogi sitä on tosi kiva ja hauska lukea. Oot myös tosi kaunis ja sanavalmis.!! :) Vaikutat tosi kivalta, luotettavalta ja sellaselta joka oikeesti välittää läheisitä ihmisistä ja puolustaa niitä. Tää on kyllä yks parhaimpia blogeja mitä oon lukenu pidemmän aikaa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äääää apuaaa kiitos toosi tosi paljon :3 Ihana kommentti !
   Kiva ku oot saanu tollasen vaikutelman must :)wii

   Poista
 10. toi on totta! oon sun kaa samaa mieltä, jjja ooot kauniiis :) ja tää sun blogi on ihana vaik nyt vasta huomasin tän :D en tajuu miks jst esim, demittäjät puhuu sust paskaa, oot ihanan tuntunen ja mukava/kiltti ku puolustat muita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle tosi paljon :)Ihana kuulla !
   Huomasinki äsken , et puolustit mua vähän ja sanoit niille suorat sanat , kiitos siitäki (=

   Poista
 11. toi on totta! tollaset tyypit on iha vitun ärsyttävii tulis sanoo päi naamaa eikä levittelis muille, mut joo oot Karina toooosi kaunis ja ihana ku välität ja puolustat muita :)

  VastaaPoista
 12. oot kaunis karina älä välitä anoist vaik on ite ano mut en jaksanu tehää käyttäjää xddd mut ihana oot !! pus :3 ja ku katoin sun instagrammia onks sull siin sun kuvassa pelkät pöksyt päällä :D sun ri oo pakko vastata jos et haluu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle tosi paljon :) ihanaa ku on kilttejä ja mukavia anoja eikä vaa sellasii kenel ei oo mitää muuta tekemist ku tulla puhuu jotain paskaa .... ja juu on :D ei siin mun mielest mitää pahaa oo ku se ois sama kattoo 50 naist bikinit pääl rannal :)

   Poista
 13. Täysin samaa mieltä sunkaa karina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva !:) onneks on niit jotka on jossain asias samaa mielt

   Poista
 14. MÄ EN VAAN KESTÄ. Sä esität tääl blogissa jotenki niin paljon, ja oot oikeesti ihan erilainen.. miksimiksimiksi? En tullu muuten haukkuu tai mitään, sul on kivat hiukset ja oot kaunis. MUTTA sillon ku en tuntenu sua ja luin sun blogii, olin ihan sun fanis. Ja nyt.... puhut paskaa, haukut ja arvostelet ihmisiä, oot itekki kaksnaamanen joitaki kohtaan ja kohtelet muita ihmisii miten sattuu. Ei siitä voi ketään tuomita enkä tuomitsekkaan sua, koska säkin oot kuitenkin vaan ihminen niin ku me kaikki. Se vaan häiritsee, varsinkin just näissä avautumispostauksissa, että esität jotain enkeliä. Esim. se rasismipostaus. Tiiän kyllä että oot rasismia vastaan, mutta facebookissaki oon nähny jos oot vaikka riidelly jonkun irakilaisen kaa (näitä tapauksia/henkilöitä on ollu useampiakin) nii oot heittäny sinne väliin jotain "vitun karvanen kurdi" ynnämuuta tollasta. Okei, en mä nyt siitäkään tuomitse, koska vaikka rasismi on mun mielestä väärin, en oo mikään rasismia vastustava enkeli. Etkä oo säkään, mutta esität sellasta... Mun pointti oli se, että musta ainakin on hienoo että ihminen on oma itsensä ja sä kyllä oot, mutta et täällä blogin puolella... Okei yritin ainakin pitää palautteen asiallisena koska en haluu olla mikään vittuileva ano. Toivottavasti tajusit mun pointin ja sisäistit tän jutun :) ihan kiva että teet kumminkin näitäkin postauksia, niin kaikkien on helpompi antaa sekä kehuja että kritiikkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni sua mä arvostan koska asiallinen kommentti eikä mitään haukkuja .Toi on sun mielipide et oon feikki tääl blogin puolella mut voin ihan hyvin sanoo sulle et oon joka puolel oma itteni :) jos ottaisit tälläsen asian puheeks ihan livenä ni vastaisin sulle enemmän ku mitä tähä kirjotin.Must on tyhmä sanoo tollast "oot oma ittes mut et blogin puolella" entä jos et tunne sitä karinaa? Ehkä et oo mikää mun hyvä kaveri ni et oo puhunu mun kans mistää syvällisist asioist.Miks mun pitäis olla joku vitun tekopyhä? Jos joku ihminen on niinfeikki mun seuras ni en mäkää sillo oo oma itteni jos se on just sellane joka puukottaa selkää ja kenen kans ei voi vaa yksinkertasesti olla. Ja hyvä lause "oothan säki ihminen " aivan !!! Mäki voin kertoo mun mielipiteeni? :) jeps. Kuunyele nyt mua . Mä voin olla rasisti sitä kohtaa joka on mua kohtaa ja mä vaik hymyilenki ja oon ilonen tyttö ni mäki osaan olla surullinen ja vihanen ja jos oon vihanen ni sillo mä kans oon vihanen . Toi karvane kurdi on tullu jos se 1.on ahdistellu mua (ei siitä enempää tapauksia on ollu erilaisia ) 2.jos mua sanotaa ryssäks ni tottakai pistän takasi :) iha sama mitä sanotte mut sillo mä haukun takasi aika pahasti koska mulki on sydän ja haukkumiset sattuu varsinki ryssä sana tai läheisist paskanpuhuminen . Oon rasismii vastaa mut niiku sanoinki ni pistän vastaa. MUTTA haukun ihmisiä? Arvostelen muita ? Mitä vittua sä selität o.o en ymmärrä . Selitppä millo viimeks ja ketä mä arvostelin ja oliks sil joku syy sit et miks mä sanoin niin ? Haluun kuulla. Ja esitän enkeliä näis postauksis? Nää on mun omii mielipiteit ja avaudun asiast mikä häiritsee jos niin haluun eikä mul oo mitää syytä rupee feikkaamaa koska mä oon karina ja oon oma itteni.

   Poista
 15. Moikka! Löysin sun blogin just nii mul ois pari kysymystä! Mist päin oot ja seurusteletko:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mooi !:) Asun helsingissä ja enn seurustele :))

   Poista
 16. moi =) muutama kysymys ootko hetero =)? tuleeko kohta uutta videoo youtubee=)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mooikkaa !:) juu oon ihan hetero ja en tiiä yhtää o.o voisin vaik ens viikol tehä jos keksin mistä puhuisin ja tollasta ! En lupaa kyl yhtää mitää

   Poista
 17. miks noin hyvän näkönen tyttö/nainen ei seurustele? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua :Dd Enpäs tiedä ...ei oo vaa löytyny ketää kivaa ihanaa :)

   Poista
  2. Ja tottakai se on mustaki kii :) kukaa ei kestäis mua ja sellasta :Dd

   Poista
  3. What suoko joku ei kestäis must vaikutat iha mukavalt :)

   Poista
  4. Mus on huonojaki puolia niiku kaikis muissaki :) osaan olla ärsyttäväki .... ja sillo kans oonärsyttävä :D ja ei kestäis ni just se ku pelleilen, sekoilen ja puhun aina jotai omaa ni kaikki kattoo vähä sillee woot mitä ihmettä joo en haluu tollast XD

   Poista
  5. Ok mut onhan kaikil huonoi päivii =D et oo ainut

   Poista
  6. Aivan :) ja hetiku on huono päivä tai oot vihanen ni et oo enää se sama kiva ihminen -.- ja ruvetaa leimaa feikiks :Dd

   Poista
  7. Niihän se menee=D mut vähemmän ääntä koulus ni kukaa ei ärsyynny !=D ja oo oma ittes sillä pääsee elämässä pitkällä.
   kuulostan nyt kyl vitun typerält

   Poista
  8. Jos on vähemmän ääntä ni enhä mä sillo oo enää oma itteni :D oon puhelias ja mil on kova ääni ni turha siit ärsyyntyy hah ja eetkä kuulosta :) mä oon oma itteni no problem !

   Poista
  9. Jaaha mähä oon riippuvainen täst sun blogis ku tänne kokoaja kirjotan . Vaik sanoin etten enää tänne kirjottais =D

   Poista
  10. Haha :D tottakai saa kommentoida sillo ku haluu ja mitä haluu kuha vaa pitää kommentit asiallisin :) ei siihen kauheesti mitää tarvita

   Poista
  11. No mitä tarkotat tol et pitää kommentit asiallisen ? Ei oo kovin järkevii kommenttei tääl=D ja mite ihmees pystyt vastaa näihi kommentteihi koko aja? Istut yksi himas ja ootat uutta kommenttii=D!

   Poista
  12. Tatkotan sillä et pidät niit asillisin :D eli ilmaset mielipitees nätisti etkä tuu haukkuu heti. Ja oon datis ;)) noei vaa istuskelin äske ni tuli vaa et yks kommentti ni tottakai mä painoin siit ja vastaan mut kyl mä muutaki täs teen ku vaa kyylään blogger ruutuu :D

   Poista
  13. Damm me ulos siel kaunis ilma=D oot ny 3-4 tuntii vaastannu mun kommentteihin melkee heti =D ja älä sano mee ite oon koko aja pihal =D mut vois lopettaa tält päihält kirjottamisen. Alkaa jo itteeni karmii ku oon tänne jo muutama tunnin kirjottanu kommenttii. No mikäs siin onhan tääl hyvää juttu seuraa

   Poista
  14. En muuten jää kii =D unissa korkeintaa =D

   Poista
 18. ryyppäätkö joka viikonloppu?XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miitthäää? No en todellakaan :D

   Poista
  2. No juotko koskaan !XD

   Poista
  3. Alkoholisti XD XD XD !!!!

   Poista
  4. XDXD kyl salee . Biitti huules kans joka päivä XDXD ei nyt hei oikeesti

   Poista
 19. Mitä nää anonyymit tänne tulee muka suoraan sanomaan... vittu ettekä tule kun saatana ei edes oma nimi ole kommenteissa mukana...! Vittu mitä pelleilyä.. paskaa te vaan jauhatte lopettakaa jo:D ja karina, asiallista tekstiä:D ja mitä vittua,onko tää joku helvetin kirjakielisyyden maa muutenkaan? Eikö ihminen saa vittu kirjottaa vaikka siansaksaa omaan blogiinsa... no vittu tasan tarkkaan saa. Ja jos kirjotusvirheet häirii ni saa painua vaikka vittuun,lukemaan esim jotain iltasanomia? Jokainen taplaa tyylillään:)

  -veronica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vittu sä muija olet asiallinen !! Damn ! HIENOSTI KIRJOTETTU JA OON IHAN SAMAA MIELT SUN KANS ! Kiitos sulle kommentistas , piristi päivää kivasti ;)

   Poista
 20. Katotko jääkiekkoo, jos katot kumpaa kannatat suomee tai venäjää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai katon ja venäjää :) tää peli ja eiline ei menny iha nappii ... no sentää meijä ansioist pääsitte top 4

   Poista
 21. Karinaa !! miks sä et saa kertoo sun mielipitees paskanpuhumisest jne ?!?! siis puolet tääl on valittanu oot feikki blaa blaa ... voi herran jestas !! mä en tajuu mitä noit ihmisii vaivaa ! sä et saa nykyää ees kertoo mielipitees blogis ?? huh huh ... oikeest vituttaa noi tyypit :DD siis jotkut luulee tuntevan sua niin hyvi ? äähh ..
  // mut sä oot oikeest iha vitun kaunis :) !! ja sun hiuksetg uhh <3 anna mulle (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mähän oon iha vitun feikki oikeestikki ♥ ihkua . Ja joo en mäkää ymmärrä mitä noit vaivaa :) puhuu täyttä paskaa ja tuntee mut tosi hyvin , ei sille voi mitää . Ja kiitos sulle kumminki tosi paljon !:)

   Poista
 22. Vastaukset
  1. Kiva et on näit ketkä on samaa mieltä eikä tuu vaa inisee koko aja :3

   Poista
 23. Tuo teksti oli niiiin totta! Mää tykkään tästä sun blogista ihan sika paljon ja oot tosi kaunis! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei ihana kuulla !!!:) kiitos sulle tosi paljon !!! <3

   Poista
 24. Siis huhhuh ompa täs blogis mahtavii kommenttei. Puolet kommenteis voi ku oot ihana jne. Eikä liity koko aiheesee. Esim tää sun koululainen spämmii kaikki täytee tännekki tullu yli 10 viestii silt. Jos se pitää suo nii ihanan esiintyi edes oman nimel:S ja karina ei tarvii valittaa noist jotka dissaa nimettöminä. Ne todennäkösest 45 v läskii ämmii joita kiusattu koulussa! Ja viel jatka samaa mallii ja sinuna jos tiedät kuka toi koululainen o nii voisit tempasta sitä turpaa kun puolest:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oisha iha kiva tietää ,et kuka toi mun koululaine sit on :)
   Mut miks ihmees sitä petäis vetää turpaa ? Ei se oo mulle sanonu mitää pahaa tai tehny mitää pahaa o.o sehä rupattelee vaa mulle tääl blogin puolel :d vaik onhan mulla kikki minne saa tulla juttelee .
   Mut kiitos sulle kumminki ! :) En pahemmin välitä noist vittuilevist anoist koska niil ei oo kaikki hyvin ;)

   Poista
  2. Emt tuntuu vaa mun mielest ärsyttävält ku se ei sano kuka se on vaa esiintyy nimel sunkoululainen tai jotain. Ite en yhtää tykkää siit et juttelen jonkun anonyymin kaa ja en oo varma kuka se o jos vaihtoehtoi on yli 100.

   Poista
  3. No mä oon kirjottanu tätä blogii o yli vuoden ja kyl mä oon puhunu anonyymien kans niin paljon ja kaikist eri aiheist , et ei tää mut tunnu mitenkää ärsyttävält ( varmaa koska oon tottunu tähän ) entiiä.
   Kyl se jää joku päivä kii ;))

   Poista
 25. Moi karina. Osaisitko auttaa muo muutamas jutus oon 14vuotias tyttö ja miten saisin yhen pojan kiinnostuu musta. Jos sul jotai vinkkei!) oot muuten tosi kaunis ja kiitos jo etukätee jos autat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääää apua o.o En osaa yhtää sanoo ku en tiiä millanen sä oot ja millanen se on ja mistä te molemmat tykkäätte ja tollasta .
   Mut sen voin sanoo ! ! ! Oot vaa oma ittes sen ees , ni kyl se siit jos se on joskus tarkkaillu sua :) Sit se huomaa et jaahas ihaana tyttö ja tulee juttelee sulle ! En tiiä yhtää . Se kiinnostuu susta sit ku kiinnostuu (= Ei mul oo koskaa ollu sillee et mä etin jotain ihmistä , vaa se tulee vaa yhtäkkii vaik haluisin olla yksin ilman ketää .
   Ja kiitos sulle tosi palon :)

   Poista
 26. Säälittävää sanonko :D Jätkä kiehunu kunnolla ku oli Suomi-Venäjä peli ja menny aukomaa päätänsä toho yhtee kuvaa. Oikeesti sun nää postaukset "joo en oo rasistinen uliuliuliuliuliuli" ja nyt sit tuol haukutaa suomalaisii iha täysil :DDDDDDDd oot aika tekopyhä paska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivittu mä niin arvasin et joku tulee inisee tähä siit ku menin valittaa siihe kuvaa :D ei saatana mä sanon . Mä kerroin mun mielipiteeni siit et miten paskasti te kunnioitatte meit . Mä en haukkunu suomalaisii missää vaiheeks paskoiks ihmisiks tai rumiks tai mitää . Mä sanoin et ku te voitatte ni teil heti kaikil nousee kusi päähän ja alatte haukkuu kaikkii mait varsinki venäjää . Luin niit ryssä kommentteei ja mä oon venäläinen ni tottakai meen vähä aukoo siihe päätä enkä jätä sitä asiaa noin vaa etten tee mitää asialle. Haukutaa suomalaisii huolel? Siis mitävittua ? Kopsaappa tähä ykski kommentti mis haukun suomalaisii . Ehk jotain ihmist siel joo ku se tulee sanoo ryssä .ja se " ette kestä häviöö" bitch please. Mä en kestä sitä et tuutte heti dissaa ja sanoo samaa paskaa mitä ootte aina jauhanu muka et lahjotaa tuomareit . Vittu te voititte ni teijän pitää juhlii eikä istuu missää facebookis valityamas ja inisemäs joka helvetin asiast . Miks ku venäläiset voittaa ni me ei haukuta ketää vaa sanotaa " saatana ku oli hyvä peli muute " se et hävittii ni voivoi elämä on .siinä sulle kunnon romaani . Jaksaisin jauhaa täst samast vaik viel kauemmi mut nyt ei oo semmoselle aikaa . Tekopyhä hahah saatana tunnetko mua ees ? Nään sut kommentoimas tääl ekaa kertaa tai en missää oo nähny naamaas ni pliis älä rupee sellaseks arvostelijaks tääl heti :D säälittävää on tommonen mä sen sanon ;))

   Poista
 27. Tää on todella totta & asiaa postaus, koska mäkään en tajuu et miks ihmiset puhuu toisesta paskaa. esim. ulkonäön perusteella? Voivat edes ekas miettiä että sanooko suoraan vai on kokonaan hiljaa, he ovat vaan kateellisia that's all. Ps. Oot kaunis & sulla on ihana blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ulkonäköö ei tarvi todellakaa rupee arvostelee... Siin vaihees voi olla vaa hiljaa ja olla myös kuiskaamatta kaverillee " kato kui ruma toi on " " kato millaset rumat hiukset tol tytöl on " Eieiei.
   Ja on se monesti kateudesta kii , mut ei aina !
   Kiitos sulle tosi paljon :))

   Poista
 28. Ai Ryssä sana sattuu sua ok no sitten mullahan oisi sullea asiaa .................... RYYSSÄÄÄ!! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin toivon et oot alle 10v koska noin ei voi käyttäytyy yli 10v ihminen . Säälittävä olet ! <3

   Poista
 29. Tää on täyttä totta! Hyvä karina oot ihana :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiitos Eevi ! Sä se ihana oot :)

   Poista
 30. Sulla on hyvä pointti, mutta oisit voinu tuoda sen ehkä vähän rauhallisemmin esille :D

  Itse rakastan sun blogia! Ja ne jotka haukkuvat sinua rumaksi ovat todella sisäänkääntyneitä ja kuorettomia ihmisiä. Vaikka media on muovannut tietyt "kauneus ihanteet" oikea kauneus kumpuaa sisältä. Ja sitä ei voi kukaan koneella tököttävä voi tietää. Mutta pakko sanoa myös että olet kyllä ulkoisestikkin erittäin kaunis! :)

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !