lauantai 6. heinäkuuta 2013

Elämä on epäreilua ... (Mielipide postaus)

OOTTE IHANIA JOS JAKSATTE LUKEE KOKONAAN JA JÄÄTTE OIKEESTI MIETTIMÄÄN JA KERROTTE MYÖS JOTAIN SELLASTA MIKÄ LIITTYY TÄHÄN AIHEESEEN TOSI PALJON.
Mä oon ajatellu mun koko elämän sitä et miten elämä on epäreilua, MUTTA tänää mul tuli semmone fiilis et " deeym mun pitäis kirjottaa ja avautuu vähä blogin puolel täst"
Täs mä istun ja mietin tätä elämää ja siis haluun jo tähän alkuun sanoo et tää on taas vähän tämmönen mielipide postaus, et ei kannata tappaa mua sen takii et kirjotan täst aiheest tänne, koska en oo ees varma et kuuluuks tämmönen avautuminen tänne...


TÄHÄN ALKUU HALUUN VIEL SANOO ETTÄ ... Mun oli tosi vaikee keksii otsikolle nimee, koska en tienny mikä on epäreilu suomeks enkä venäjäks ... Selitin äitille kauan siit et mitä meinaan kunnes se sit sanoki sen mitä hain takaa ja sen jälkee heti etin jonkun venäläisen chatista ja kysyin silt mikä se on suomeks.
Tiiättekö se sana on sun päässä, mut sä et vaa pysty sanoo koska et tiiä miten se sanotaa ?! (kysymys oli kakskielisille ) :D

Mutta nyt siihen asiaa... Ootteko koskaa miettiny sitä et miks helvetis hyvät, ihanat , hienot , lähes täydelliset ihmiset otetaa pois meiltä aikasin ja viedää muualle ? Ne jotka arvostaa omaa elämää ja on auttanu ihmisii ja tukenu ja on halunnu kaikille vaan pelkkää hyvää, ni lähtee pois ? Miks ?
Mul on tähän esimerkkiin esim mun vaari ketä rakastan viel yhtä paljon mitä sillon vaik vaarin kuolemast on jo kohta 9 vuotta ... Se hieno ihminen ei koskaa satuttanu mua, mun äitii,  omaa vaimoo, lapsiaan, mun velii EI SIIS YHTÄÄN KETÄÄ uskoskaa tai älkää, mut se halus vaa koko ajan kaikille hyvää ja ajatteli muitten parasta, mut se vaa vietii pois? Se ei juonu koskaa , se ei polttanu , siis lähes täydellinen.
Ja toisen ois mun kummisetä ...Ette arvakkaa kui ihana perhe niil on ja kui mahtava se isä olikaa ja kui hieno sydän ja luonne sil oli ja se joutu lähtee täält alle 40-vuotiaan ... Siis perhe pystys, hymy aina korvis asti mut.

MUTTA sit tähä maapallolle jää niit ihmisii jotka ammuskelee muit ihmisii, satuttaa koko ajan fyysisesti sekä henkisesti, ne jotka on istunu monii vuosii vankilassa jonkun pahan teon takia , ne jotka on vaa yksinkertasesti niin paskoja ihmisä ettei sanat riitä tai en tiiä onks sellast sanaa ees mil kuvailis niitä ?
Siis ne jotka raiskaa lapsii , ne jotka hakkaa omaa vaimoo ja lapsiaan ja en puhu todellakaa semmosest yhest lyönnist ja potkust vaa oikeesti hakkaamisesta .
Miks nää ihmiset saa jäädä tänne, mut ne lähes täydelliset ei saa vaa ne viedää pois ?
Monii jotka istuu vankilassa, ni miks ne ei voi lähtee vaa nimenomaa ne hyvät ...( enkä puhu niist pienist teoist vaa niiku kunnon just esim raiskannu tai joku ammuskellu ja tappanu ihmisii)

Sit ne jotka arvostaa elämää 100% ja haluu elää niin kauan ku vaa pystyy ja on perhe, mies/naine, lapsia, siis kaikki mikä tekee sut iloseks ni jättää kaiken ja lähtee pois... /:
Myös ne jotka haluu kuolla ja yrittää itsemurhaa, mut ei vaa yksinkertasesti onnistu siin ni ne ei kuole vaik kui paljon haluu ( voivittu älkää pliis saako sellast kuvaa et oon sillee " joojoo tee itsari koska haluut )
EIIII TODELLAKAAN ! Vaan siis meinaan sitä et jos oikeesti niiku oikeesti oikeesti ei oo mitää ja fuck en tiiä miks kirjotan täst mut toivottovasti ette saa must väärää kuvaa ja ymmärrätte mitä meinaan)
Voitte lukee vaikka mun ITSEMURHA- postauksen jos ymmärsitte väärin.


Oh damn voisin puhuu täst aiheest vaik kaks tuntii putkee, mut toivottovasti ymmärrätte mistä halusin avautuu ja mietitte tätä julmaa mailmaa ja mitä hain takaa ja kertokaa toki mulle et ootteko kans miettiny usein tätä ?
Koska oikeesti varmaa joka kolmas yö mä vaa ajattelen tätä enkä pysty avautuu kenellekkää koska joku saattais ajatella must vaikka mitä kaikkee huonoo mikä ei oo totta ... 

Sit kans se et ne jotka vaihtaa miestä/naista yhtä paljon ku omii villasukkii ni ne saa tost vaa jonkun panokaverin tai sit joku iha helvetin ylimielinen muija/jätkä löytää sen "oikeen" ja seurustelee kaua vaik niitten just pitäis miettii miten ne käyttäytyy ja miten ne kohtelee ihmisii niitten katseilla, sanoilla mitä ne sanoo. Ne saa kaikkee mitä haluu ja elää .

SIT NÄÄ JOTKA ON LÄHES TÄYDELLISIÄ ja ei oo koskaa seurustellu tai ei vaa löydy ketää ?
Kaunis sydän mut ei koskaa oo ollu naimisis, ei saa lapsii, ei oo naista/miestä ? MIKS NÄÄ EI SAA KETÄÄ ? Mä voin sanoo et mul on yks läheinen sukulainen joka on siis tosi läheinen ni se on 35 ja sil ei oo naista, sil ei oo lapsii , se oli naimisis ja seuraavan päivän nainen lähti ettii toista miestä , ni sen jälkee sil ei oo ollu yhtään ketää vaik oikeesti se on paras, hauska, ihana, superhyber mukava, monen naisen unelmamies ja sen lisäks omal taval komee ja hyväntyylinen mut ei vaa oo ketään ? 

KYSYMYS KUULUUKI, ET MIKS TÄÄ ELÄMÄ ON NIIN PERKELEEN EPÄREILUA?
Miks ees kysyn ? En saa tohon koskaa vastausta keneltäkään ? Turha kysymys.
61 kommenttia:

 1. Tiiätkö, mä mietin näitä samoja asioita just tänään! siis mun ymmärrys ei vaan riitä käsittämään et MIKS elämä oikeastikin on epäreilun oloinen. vitsi kun en vaan osaa pukee mun ajatuksii sanoiks kunnolla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul ois vaik kui paljon viel kerrottavaa rikkaudest ja köyhyydest ja mielipiteitä satelis taas jälleen kerran niinku aina ... Mut siitki mul on tosi paljon kerrottavaa ja täst aiheestki olis mut loput jää sit ehkä kumminki mun päähän ja jotkut saa ihmetellä tätä julmaa maailmaa vaa iha ite ... Joo ei munkaa ymmärrys riitä siihen eikä tuu koskaa riittämään mut se vaa on niin et elämä on epäreilua .

   Poista
 2. Mun vaari kuoli 3 vuotta sitten sydänkohtaukseen ja oli kai vasta täyttäny 60 eli ei mun mielestä todellakaan ollu vielä vanha. Aina välillä mietin, että miks hän kuoli ja miks niin aikasin ja yhtäkkiä, ja miks elämä on niin epäreilua, että hyvät ihmiset kuolee, mut pahat ei.. Välillä niinku tuntuu, että kaikki pahat asiat tapahtuu vaan niille hyville ihmisille.
  Jaksoin lukee kokonaan, jee (: Nää sun mielipidepostaukset on parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa ... hyvät ihmiset kuolee mut pahat saa jäädä tänne.
   Löytyisköhä tähän sit koskaa vastausta ? En usko kyl /:
   Ja osan ottoni /: Läheisen menettäminen on kamalaa . Mua sattuu vieläki mun vaarin kuolema vaik siit on 9 vuotta, mut pitää vaa jatkaa elämää ja seurata omii unelmii ja toteuttaa niit.
   Kiva kuulla et luit kokonaa koska mä oikeesti pyrin siihen et jokane joka avaa tän linkin ni lukis alust loppuu eikä laiskottelis vaa sen takii koska liian paljon tekstiä. Kiitos tosi paljon sulle !

   Poista
 3. en haluu olla sillee uskonnollinen mutt kantsi lukee islaminuskonnost nii saat vastauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mään jos oot islami, ni pystyks vaik facebookis linkkaa mulle et mist pystyisin lukee just täst aiheest ja jos se pitäis miettii vähä lisää ja en usko todellakaa siis kaikkee etten välttämät usko siihenkää mut ei sitä koskaa tiiä koska en oo lukenu viel sitä... /:
   Ois hienoo jos pystyisit kertoo vähä et mist voisin lukee !

   Poista
  2. sori en pysty millää linkkaa mut kirjota googleen islaminusko kuolemasta :)

   Poista
  3. Thanks dyyd ! Paljon tekstii just jees :) Rupeen lukee ja kiitti vinkist !

   Poista
 4. Karina oot jotenkin vaan niin ihailtava persoona♥ Taas asiatekstiä ja oon samaa mieltä sun kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua kiitos toosi paljon <3 Tosi ihanasti sanottu :3
   Ja hienoo et jotkut on samaa mieltä !

   Poista
 5. Sä taidat olla todella älykäs ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oisinpa ... En sano et oisin tyhmä, mut en voi sanoo et oisin älykäs. Oon välillä kumpaaki tai sit joskus vaa tyhmä ja joskus taas älykäs .
   Mut tykkään ajatella paljon kaikkii asioit ja mun pään sisäl pyörii vaik kui paljon kaikkee ja tykkään avautuu jos se tulee sydämestä kunnolla ja just esim kaikki mitä kirjotan blogin puolelle ni tuele sydämestä <3
   Mut hienoo et ajattelet noin ! Kiitos kovasti :)

   Poista
  2. se oli sarkasmi tyhmä

   Poista
  3. Mut en lähe kumminkaa peruu mitä sanoin :) Koska en sano et oisin viisas enkä sano et oisin tyhmä .
   Ja mun mielest sä et vaa voit tulla tänne arvostelee mua ?
   "ootpas todella tyhmä " valoja!

   Poista
 6. luulet koko aja olevas oikees ja sanot ettet kiusaa tai hauku muita? tota noi.. mm jos sulle sanoo vaik et kasva pentu & get a life nii saat vrm hirveet pilluraget ja varmasti sanot '' HAISTA SINÄ ANO PASKAA !! MÄ EN OO PENTU JA MUN EI TARVII KASVAA VAA SUN TARVII !!!! JA MUL ON JO ELÄMÄ !!!!! ''

  ja puhut IHAN koko aja itestäs ! herranjumala miten ihmine voi olla täynnä itteää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoo et tiiät must noin paljon kaikkee O_O deym !
   Tiiäks jos mulle sanottais tollee ni sanoisin " sori mun ei tarvi kasvaa koska haluun olla sisäisesti aina lapsi " ;) vaik kui monesti sanottu noin ni oon vaa nauranu ja sanonu noin, koska mua ei vois vittuukaan kiinnostaa mitä muut must ajattelee koska mä tiiän kuka oon ja tunnen itteni KAIKISTA PARHAITEN ku joku anonyymi täällä blogis joka lueskelee mun blogii :D
   Miks mä taas kuulen tosi usein " karina ajattelet liikaa muit ajattele välil ittees " sillee et huolehdin ja haluun monille hyvää mut sit en ajattele mun tulevaisuudest mitää O_O watafaak piipol mitä te haluutte :D

   Poista
  2. karina miks ees hyväksyt noit kommii O_o

   Poista
  3. Koska haluun et kaikki näkee miten typerii ihmisii on liikentees :D ja näille ei voi muuta ku nauraa

   Poista
 7. Toi kuulosti aluks just järkevältä, mutta mua oikeesti alko ihmetyttää tossa välillä kuulosti siltä et haluut että ne ihmiset, jotka on raiskannu tai tappanu jonku et ne ansaitsis kuolla? Ja mun mielestä oikeesti kukaan! Ei ees ne jotka on tappanu jonku ansaitse yhtään enempää kuolla kun sellanen joka on eläny kuinka hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pssst tää oli mun mielipide ja sun mielipide on toi :) mä taas en ajattele noin niinku sä ... Mun mielestä huonot ihmiset jotka aiheuttaa pelkkää paskaa raiskaa ja tappaa muita ni vois jättää elämänsä ekan taakse ku ne jotka elää hyvin ja haluu kaikille hyvää .
   En tarkota et kuolkaa kaikki huonot ihmiset vaa tarkotan et mielummi hyvät jäis tänne ku huonot ... Mietin tätä just sen takii usein koska ei tätä asiaa voi vaa sisäistää siller kunnol eikä pysty selittää kunnol koska tää on vaa niin vaikee asia /: sen takii mua jopa pelotti julkasta tää koska en tiiä kuuluuks tää blogin puolelle mut tää on vaa mun mielipide

   Poista
  2. Joo mä periaatteessa tajuun miten sä ajattelet : ) mut muista silti et ihmiset muuttuu ja kukaa ei oo täysin paha :) ja sori jos toi äsköne kuulosti silt et asia on nyt näin ja tälle ei voi mitään :D ei ollu tarkotus

   Poista
  3. Totta ... jotkut muuttuu parempaa suuntaa mut jotkut taas huonompaa /: ja tää maailma on kyl nii sairas paikka et kyl tääl niit pahooi ihmisii on niin paljon mut en väitä ettei hyvii ihmisii ois! Sellasii pitää vaa metsästää :3 ja juu ymmärrän ! Ei kuulostanu :)

   Poista
 8. Mun mielestä kans se on tosi epäreiluu, et kuinka joistakin vaan tulee suosittuja, niillä on aina ollu tosi hyvä sosiaalinen maine ja niillä on tosi paljon kavereita. Sit on taas ihmisiä, joilla ei oo _yhden yhtä_ kaveria ja ne on tosi yksinäisii. Vaikka ne olis muuten tosi ihanii ihmisii & ansaitsis niitä kavereita! :'( Miksei ihmiset voi vaan mennä juttelee niille yksinäisille? .__. Ja nehän voi olla tosi ujoja, mut jos joku oikeesti haluu olla sellasen kaveri, niin siitä ujosta voi tulla yllättävänki rohkee ja reipas ja ihan uus ihminen :') Sit tää uskaltaa jopa itse tutustuu uusiin ihmisiin ! Sit oon kans miettiny, et miks ulkonäön pitää määrittää niin paljon asioita ihmisessä. Esim. jos uuteen kouluun tulee joku _tosi_ hyvännäkönen uus oppilas niin totta kai kaikki heti haluu tutustuu siihen & olla sen kaveri! Meijän luokalle tuli just tämmönen tyttö viime keväänä... heti koko koulu halus tuntee sen? wtf :-D no on varmasti ilo syntyä luonnonkauniiksi ja parantaa ulkonäköä vielä enemmän kauheella määrällä meikkiä... En nyt puhu kateudesta, mut tarkotan sitä, et mun käsityksen mukaan pitää olla sellanen massan muovaama barbinukke, et kaikki haluis tulla juttelee sulle... .__.

  Sit kans öm se on tosi epäreiluu, et joistaki ihan täys kusipäistä voi tulla just niitä suosituimpii ihmisii esim. koulussa ! Sillee MIT-Ä. Eiks suosittujen pitäis olla just semmosii kaikkien kavereita, tosi ystävällisii ja super kivoi ihmisii? En ymmärrä maailmaa.

  Anteeksi avautumiseni, jos ette ymmärtäneet tai ole samaa mieltä... .___. Ja siis totta kai ymmärrän sen, et on aika vaikee mennä juttelee sellasille tosi kuoreen vetäytyneille ihmisille, mutku eiks näille vois antaa ees mahdollisuutta? :/ Se vaatii aikansa, et uskaltaa olla rohkeempi n_n'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WOOOW IHANA !!! Tosi kiva ku kirjotit näin pitkät kommentin ja siis oon niin samaa mieltä sun kans ! Suosituimmat on yleensä just niit jotka meikkaa saatanasti ja on vaa kaksnaamasii ja on vaa kusipäitä ja ylimielisiä, mut ei saa yleistää :) En usko et kaikki suositut on semmosii. Mut joo totta toi ku sanoit, et ulkonäkö määrittää niin paljon asioita ihmisessä ... se vaa on niin /:
   Ja esim ite oon monesti vaik kadul sillee " mooi" ja hymy korvis asti ja parille koululaisellekki, ne vaa kattoo sillee " mitä hyi eikä miks toi puhuu mulle " ni se on oikeesti tosi vaikeet puhuu ihmiselle joka ei haluu puhuu sulle /: Tottakai puhuisin semmoselle ja menisin tutustuu, mut on tosi vaikee tutustuu jos se vaa kattoo jonnekki muualle ja on hiljaa ...

   Poista
  2. Oho. Siis tapahtuuko tuota kauniille tytöillekin. : o Siis että jotku on silleen "hyi miks toi puhuu mulle". Luulin että sillä lailla suhtaudutaan vain miehiin, joiden luullaan flirttailevan.

   Poista
  3. Ei todellakaan vaa pelkkiin miehii...Monesti oikeesti kadul saatan sanoo "päivää" ni katotaa sillee watafak mitä toi haluu koska jotkut on vaa niin sisäänpäinsuuntautuneita /: Ja vaikka ei oiskaa iha super mallin näköne, ni kyl sillekki vois sanoo takasin " moi" eikä vaa näteille tytöille :) Tottakai jos ihminen on ujo eikä omista kauheesti kavereita tai ees haluu, ni eihän se puhuis sulle sit yhtää mitää ... Iha ymmärettävää kyl mut mun mielest jokasel ihmisel pitäis olla ees yks aito kaveri.

   Poista
 9. Ymmärrän todella hyvin, mitä ajat takaa! oon kyllä samaa mieltä... mut vaikka kuulostaakin kliseiseltä, uskon et kaikella on oma tarkoituksensa, jollakin tapaa. ok, mut pidin tästä postauksesta! vaikutat tosi kivalta tyypiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No entiiä miks jotka raiskaa ja ampuu ihmisii, ni jää tänne ja hyvät lähtee ... Ite en nää täs sitä oikeet logiikkaa mut niinku sanoin tää on vaa mun mielipide asiasta :) vihatkaa, tykätkää tai tehkää mite haluutte :D Ja kiitos tosi paljon ja kiva kuulla et sait must tollasen vaikutelman ja tykkäsit täst postauksest ! :3

   Poista
 10. mä tarjoon sulle vaaleenpunast samppanjaa ja kimpun ruusui tost kirjotuksest ja vähä muustaki ;PPPPPP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OOOOO !!! Kiitti mään :D Kuulostaa hyvältä !

   Poista
 11. Hyvät ihmiset yleensä halutaa taivaasee kosk niitte ei kuulu kestää tätä paskaa maailmaa. Ihmiset tuhoo kaiken rakkaan. On tääl vieläki hyvii ihmisii mut ne kuuluu kauniisee paikkaa. Toivottavasti ymmärrät mitä ajan takaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Damn mun äiti ja iskä just sano tollee, ku puhuin täst aiheest joskus niitten kans... Ihan samanlail. Ymmärrän tosi hyvin mitä ajat takaa /:

   Poista
 12. Hyvä kirjoitus. Tällasia syvällisiäkin asioita on hyvä miettiä välillä :). Elämä ei koskaan ole reilua, toisaalta ei se ole sen enempää epäreiluakaan. Nämä on kaikki tulkintakysymyksiä.

  Maailmassa tapahtuu koko ajan hyviä ja pahoja asioita. Ainoa asia mitä kukaan yksi ihminen voi tehdä on elää omaa elämäänsä ja yrittää olla niin hyvä ja suvaitsevainen ihminen kuin voi. Kannattaa nähdä asioissa aina hyvät puolet tai jos mitään hyvää ei ole löydettävissä, niin sitten päättää minkä merkityksen sellaiselle asialle antaa. Aina ku jotain paskaa tapahtuu, niin voi ajatella että se loppujen lopuksi kasvattaa ja vahvistaa sinua ihmisenä! Tässä mun mielipiteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super hyvä mielipide ! Arvostan :) Yksinkertasesti pitää olla aina positiivinen. Joskus se on vaa tosi vaikeeta, mut se onnistuu oikeesti jos haluu et se hirvee asia menee ohi ja elämä taas hymyilee :)
   Ja kiitos kommentista ja munki mielest on ihan hyvä ajatella joskus tälläsii asioita, mut ajattelen ehkä liianki paljon näit asioita ja yritän avuttomana ettii vastausta tähä kysymyksee mun pään sisäl vaik enhän mä sitä vastausta koskaa tuu saamaa :)

   Poista
 13. mikä puhelin sulla on :D

  VastaaPoista
 14. olisit tehny videon tästä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii muute ois ollu iha kiva ... mut tykkään enemmä kirjottaa tämmösist aiheist koska pystyn miettii et miten sanon sen sillee varovaisesti :D

   Poista
 15. Tyhjensit just niinku osan mun ajatuksista toho tekstiin... Oot oikeesti iha sika hyvä kirjottaa tonkaa pitkän jutun lukemine ei tuntunu yhtää pitkästyttävält vaik yleensä en jaksa lukee tollasii pitkii rimpsuja :D
  Oon todellaki iha 100% samaa mieltä sun kanssas (taino eihän toi oo mielipide vaan tosiasia??)Oma äitiki lähti ihan liian aikasi vaik oliki tosi hyvä ihmine ja aina osas ajatella muita ym!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei iha hirveet kuulla /: Otan osaa ja haleja sulle <3
   Ja tosi mukava kuulla ettei tuntunu pitkästyttävält, koska se on tosi tärkeetä! Kiitos sulle tosi paljon :)

   Poista
 16. tää oli kiva postaus, laittoi ajattelemaan. aika samanlaisia ajatuksia mullakin, ja voin samaistua tuohon isoisäsi menetykseen. sama kävi minun isoisälleni pari vuotta sitten, yhtäkkiä vaan kuoli vaikka vähän aikaa sitten asiat olivat olleet vielä tosi hyvin. eikä hänkään polttanut tai juonut... on se elämä niin epäreilua. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm läheisen menettäminen on niin kamalaa varsinki jos sil on ollu kaikki tosi hyvin ja ollu läheinen kaikkien kanssa /:
   Kiitos sulle kommentista :3 ja mukava jotenki kuulla, et laitto ajattelee näit asioit koska nää on mun mieles vähä yli liikaaki.

   Poista
 17. saanks mä sniffaa sun pikkareit kultsi ;***

  VastaaPoista
 18. Vastaukset
  1. Äää joo pitäis tehä täs joku päivä ! En viel tiiä kyl millo mut varmaa parin päivän pääst !:D

   Poista
 19. En tiiä mitä sanoisin... Mä katosin tavallaa pitkäks aikaa täst elämäst ja oon nyt palannu. On tapahtunu nii paljo kaikkee ja yritän miettii nyt elämää silleen päivä kerrallaan. Pitää selvitä vaikkei aina jaksais. Pitää nähä elämäs jotai positiivista kaiken keskellä. Kai tääl on ees jotain ilosta. Mut äsken kun luin sun postauksia mitä en ollu pitkää aikaa nähny, hymyilin pitkästä aikaa. Ja nää sun postaukset on niin hyviä <3 alan taas lueskelemaan blogia kun nyt on vähän parempi olo jo kaiken jälkeen. Kiitos Karina, sä piristät mun päiviä <3

  Eltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellaki pitäis selvitä ja pitäis jaksaa! Ei elämä aina hymyile...Joskus kaikki asiat on vaa iha päi helvettii, mut joku kaunis päivä kaikki tuntuu niin ihanalta ja siit ihanast päiväst eteenpäin joka päivä on hyvä päivä (toivottovasti).
   Tosi ihana kuulla, et sul on parempi olo ja oikeesti voit tulla juttelee mulle vaik facebookissa viestin kautta tai sit laittaa kikis viestii (karinamuu) ni voidaa rupatella jos joku tuntuu pahalta ja haluut purkaa vähän tunteit :) Koska mä oon oikeesti valmis kuuntelee ! Enkä vaa sano vaan myös tarkotan tota.
   Iha mahtavaa kuulla, et mun postausket/minä piristetää sun päiviä ja hymyilet näit lukies :3 Kiitos tosi kovasti sulle !

   Poista
  2. Kiitos, Karina kiitos oikeest <3 tuun puhuu varmaa kikis jos vaa sopii nii joku päivä :)

   Poista
  3. Turhaa kiität :) Joo tuu toki :3

   Poista
 20. Oon miettiny samoja asioita. Erityisesti viime aikoina taas sitä, että mistä naiset oikeen löytää niitä väkivaltasia miehiä? Mikä niissä ääliöissä on aluksi niin ihanaa, että pitää alkaa seurustella, ja jopa mennä naimisiin? Ja toisaalta mitä niiden miesten päässä liikkuu, jotka hakkaa puolisoitaan...

  Sitte sellaset fiksut miehet (ja miksei naisetkin) jää ilman seurustelukumppania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen ku ne rupee seurustelee tai menee naimisii, ni ne ei tiiä sitä puolta et se mies saattaa lyödä jos se on vihainen koska eihän se välttämättä heti sitä puolta haluu näyttää ku rupee juttelee /: Sen takii ite ainaki nykyää oon tehny nii et haluun tuntee ihmisen monta kuukautta ennen seurusteluu koska joka päivän löydät jotain uutta siin ihmisessä kenee oot kiinnostunu ...Ne miehet jotka hakkaa naisii ni en tuu koskaa ymmärtää sitä /: Ei ainen oo niin vahva ku mies eikä moni nainen uskalla laittaa nyrkkii takasin ni ihan kamalaa oikeesti tommonen... sairasta puuhaa.
   Yleensä se menee niin et fiksut ja hyväsydämiset jää ilman miestä/naista. Mul on tosi moni tuttu jotka on sinkkuja vaik oikeesti niil pitäis olla joku koska semmosii hyvii ihmisii pitää rakastaa. Sit tunnen kans semmosii ei niin kivooi tyttööi jotka seurustelee ja saa tost vaa kenet haluu /:

   Poista
 21. Mä ymmärrän sua täysin, ja mulla ittelläki pyörii tuo mielessä joka ilta. Mun perheenjäsen joka on kaikista tärkein mulle maailmassa on sairastunu vakavasti ja se on just sellane ihmine joka on niin ihana ihminen, ei valehtele eikä satuta ketään, osaa auttaa kaikkia ja haluaa elää, hän on vielä niin nuori että hänen aikansa ei ole vielä joten en vaan ymmärrä itekkää miks elämä kohtelee joitakin näin, just sellanen lähes täydellinen ihminen jota maailma tarttis nii ne häipyy vaan täält maapallost, miks?? se on niin epäreilua :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tota meinasinki .. Ihmiset jotka arvostaa elämää, rakastaa auttaa ihmisii ja oivoo pelkkää hyvää ni ne lähtee /: "MIKS" kysymys on täs vaihees iha sairaan hyvä kysymys... Tuskin siihen saa kosaka vastausta O_O on ... liianki epäreilua

   Poista
 22. Mulla on tähän semmonen teoria että nää hyvät ihmiset lähtee täältä sen takii aikasin koska ne on valmiita taivaaseen, mutta näille "pahoille" ihmisille jumala haluu antaa mahollisuuden parantua ja ruveta uskovaisiks eikä vaan joutua heti helvettiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muute tosi hyvä teoria O_O Kaverille luin äänee, ni seki oli samaa mieltä. hmm !

   Poista
 23. Mun oli tosi vaikee keksii otsikolle nimee, koska en tienny mikä on epäreilu suomeks enkä venäjäks ... Selitin äitille kauan siit et mitä meinaan kunnes se sit sanoki sen mitä hain takaa ja sen jälkee heti etin jonkun venäläisen chatista ja kysyin silt mikä se on suomeks.
  Tiiättekö se sana on sun päässä, mut sä et vaa pysty sanoo koska et tiiä miten se sanotaa ?! (kysymys oli kakskielisille ) :D

  Eli häh, et oo koskan kuullu sanaa epäreilu suomeks etkä venäjäks ja ne on sun ainoot kielet ? vai enkö ymmärtäny? jos oot jotain 16 v. ni kai oot kuullu semmosen sanan jossain välissä elämääs. vai etkö muistanu? sanoit kuitenki että et TIIÄ joten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oot yksikielinen, ni jos selittäisin ni et varmastikkaan ymmärtäis :D Tää on jännä tunne ja ku kysyin facebookis saman kysmyksen ni moni kaksikilinen tuli sanoo " SAMAA MIELTÄ TAPAHTUU SAMAA " :D Se on vaa vähä outo ja samal aika jännä asia ... Ja siiis heihei tottakai oon kuullu epäreilu sanan nyt mun elämän aikana ? reilu, epäreilu.
   "se sana on sun päässä, mut sä et vaa pysty sanoo koska et tiiä miten se sanotaa " eli vähänniinku en muistanut.

   Poista
 24. Ihana tekstiä ! :) pisti miettimään ja ajattelemaan asioita et tiedä kuka olen mutta voin lupaa olla oltu yläaste kavereita mutta sitten välit meni ja olet ollut ihaiöwmiani ihmisiä aamen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä nyt ainaki tiiän ku tulit juttelee hah :Dd mut kiitos paljon :)

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !