tiistai 2. heinäkuuta 2013

ULKONÄKÖPAINEET.

Elikkäs mult pyydettii sillo, että kirjottaisin ulkonäköpaineista ja mulha on siit aika paljon kaikkee kirjotettavan. Ja muistakaahan et nää on vaa mun omii mielipiteitä asiasta, et ehkäpä jotkut on eri mieltä. Täst tulee tosi pitkää tekstiä, mut toivottovasti joitain kiinnostaa tää aihe.

Iha varmasti joskus joku on haukkunu itteää rumaks, läskis, langanlaihaks, ruma silmäseks ja keksii vaa koko ajan kaikkee huonoo itsestään , huono itsetunto ! 
Ollaa epävarmoja siitä et onks meil hyvä takapuoli , onks meil sopivan kokoset rinnat , onks meijän vatsa yhtä littana ku jollai super modelilla ... Ollaa epävarmoja kaikesta .
Mut mun mielest ulkonäkö paineet tulee julkkiksista kenellä on iha täydellinen kroppa ( mikä on ihan oikeesti muokattu) kasvot ... ei yhtään finnejä ! BULLSHIT !!! Niil on enemmän finnejä, ku meillä "normaaleilla" ihmisillä ... Ne peittää ne meikeillä ja niitten kasvoja muokataan vaikka kuinka paljon ja kroppaa.
Meijän ei tarvii siis todellakaa näyttää samalta ku telkkarissa tai jossain muoti lehdessä olevat naiset, koska ne ei edes näytä semmosilta miltä niitä näytetää.

Katotaa peilii ja mietitää " hyi helvetti mä oon ruma " Ollaa kateellisia tosi monien ulkonäölle mikä on tosi surullista ... Pitäis aina olla tyytyväinen siihe millasen sä oot .. mut munki pitäis harjotella tota., koska en mäkää voi sanoo etten mä ois koskaa ollu kateellinen jollekki (oon monesti) mietin et " oo vitsi ois ihana näyttää tolta " mut se kenest ajattelen noin ni ajattelee jostain muusta tollee. Haluisin tavata joskus elämäni aikana semmosen ihmisen joka on 100% tyytyväinen itteensä sellasen ku on. Ei oo kateellinen kenellekkää . 
Ajatellaa " Hitsi ku mä oon aikuinen ni mä meen nenä leikkauksee , meen laittaa botoxii huulii koska liian pienet huulet ja sit otan silikoonit koska kaikil muil on isot rinnat mut mul on tämmöset pienet rinnat"Mä ajattelin ennen kaikkee paskaa itestäni, mut nyt oon harjotellu sit et sun pitää olla just semmonen ku sä oot  ja ylpee siitä et oot just SÄ , koska tuskin kauheen moni on saman näkönen ku sinä.
 Tää yhteiskunta on luonu meille nuorille niin valtavat ulkonäköpaineet . En tiiä johtuuks se murrosiästä vai onks jopa aikuisil tällästä et ajatellaa "miks oon just tällänen , tämmönen ruma " ? 

Mut ei vaa tytöil oo ulkonäköpaineit ... Vaa myös pojilla vaik ne ei välttämät sitä näytäkkää aina .
Ne ei puhu siit niin paljon, ku me tytöt. Pojat ei oo tyytyväisii omii lihaksii. Käytetää aineita mitkä kasvattaa lihasmassaa ja ei olla tyytyväisii sellasenaan kun on .

Miks must jotenki tuntuu, et sillo ennen vanhaa tuskin kukaa jakso välittää omas ulkonäöstää koska ties et ne on just täydellisii semmmosena, mut nykyää on kaikki kauneus leikkaukset ja ihan hirveesti meikkejä.
Harmittaa et jopa toka luokkalaiset pikkutytöt ottaa mallii jostain julkkiksesta tai vaikkapa omast koululaisest tytöst joka on kumminki paljon vanhempi ja pukeutuu just sillee miten haluaa . Nää pienet tytöt luulee et niittenki pitää näyttää semmosilt ku muut. Ootteko huomannu oikeesti kui paljon kaikki on muuttunu ?
Esim en mä kakarana miettiny miltä joku muu näyttää ? En mä ajatellu et omg mul on iso korva ja oon ruma, mut nykyää niiiin valtavat ulkonäköpaineet ja tuntuu vaa et ulkonäköpaineet kasvaa lisää ja lisää .
Ulkonäköpaineist rupee tulee masennusta ja ollaa kateellisia kaikille ja mietitää vaa itsessää huonoja puolia.

Kaikkien pitäis pikkuhiljaa opetella ja ymmärtää et sä oot just PARAS tollasen kun SÄ oot. Et tuu koskaa lopettaa sitä ajattelemista " haluun näyttää tolta " mut silti ymmärrä se et sä näytät just tolta ku näytät eikä sun tarvii näyttää keneltäkään muulta. Mä oon pikkuhiljaa oppinu ton asian ja toivon et muuki oppii !

MUT SE ETTET SÄ OO YHTÄÄN  TYYTYVÄINEN OMAAN ULKONÄKÖÖN, NI SE EI TARKOTA SITÄ ET SUL OIS OIKEUS MOLLATA MUITA. 
En nykyää jaksa ottaa negatiivisii kommentteei itteeni, koska oikeesti se joka mua haukkuu ni sil saattaa olla tosi huono olla ja purkaa sitä vaan muhun ... EI KANNATA ! Mee vaik lenkille ja kohota sitä itsetuntoa kaikilla eri tavoilla .

NYT KYSYMYS.
Ku meis kaikis on JOTAIN HYVÄÄ, ni haluun kuulla kaikilt jotka luki tän loppuu ja lukee tän kysymyksen ni kertoo MITÄ HYVÄÄ SUS ON ???? 

Muista se et oot just ihana paras just tollasena ku sä oot. Jos sun ulkonäköö haukutaa ni älä välitä ! Yhestä korvasta sisää ja suoraa toisesta ulos. Oot vaa ylpee just tollasena ku sä oot. 

Psps. Mitä mieltä ootte tosta uudesta bannerista ? Saa kertoa mielipiteitä.

58 kommenttia:

 1. ihana banneri ja asiallista tekstiä taas kerran!♥ mä voin ylpeenä sanoo, että oon tyytyväinen itteeni :3 mutta kun kerran pyysit kertomaan meistä jotain hyvää nii mä erityisesti tykkään mun hiuksista ja kasvonpiirteistä + oon ihan tyytyväinen mun kroppaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JES JES JES TOSI IHANA KUULLA !Niin hienoo et sanoit mikä sus on hyvää koska se oikeesti kohottaa itsetuntoo jos kerrot jollekki muulle ihmiselle mikä sus on hyvää ! :) Tosi ihana kuulla oikeesti :3
   Ja kiitos tosi paljon sulle <3

   Poista
 2. Mä oon tyytyväinen omaan ulkonäköön :) Oon miettiny just ihan samaa, sitä kui maailma on muuttunu. Ala-asteelaiset ei oo enää samanlaisia ku ennen, yhä enemmän löytyy niitä lissuja.. Ja sitäpaitsi ennen jos joku leimattiin lissuks, nii se ei ollu ees puolet nii pahasti "lissu" ku nykypäivän. Turhaaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIIN ASIAPUHETTA ! NIIN TOTTA ! Hienoo et joku ajattelee kans tollasii asioit :) Ja ihana kuulla et oot tyytyväinen omaa ulkonäköö koska se on oikeesti tosi tärkeetä !

   Poista
 3. Juurikin näin! Hyvin kirjotettu♥
  Ja toi uus banneri on super ihana!♥

  VastaaPoista
 4. banneri o banneri mut mul o pitkä ja paksu ;OOOOOOOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. selvä pihvi ! Mä tarviin tätä tietoo tulevaisuudes aika paljon :D

   Poista
 5. kyl mä tähä omaan veitikkaani oon tosi tyytyväine! banneri o kiva :D läheks treffeil ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni jes super kiva kuulla ! Nii kaikkien pitäis olla :)
   ja kiitos :D:D ja hyvä ku tietäis kuka siel puhuu O_O ei mitää sokkotreffejä kumminkaa ;)

   Poista
 6. Täyttä asiaa!:)

  Ja kiva toi uus banneri:D

  VastaaPoista
 7. Niin asiaa. Oon miettiny itekki ihan samaa ja saanu itsetuntoo huimasti kohotettuu. Ja jos jotain pitää itestä sanoo ni oon oikeestaa nykyään aika tyytyväinen kaikkeen mussa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, et jotkut ajattelee kans tälläsii asoit ja et kohottaa itsetuntoo päivä päivän perään :D koska se on oikeesti hienoo, et osaa jotenki kohottaa sitä :) jotkut ei vaa uskalla tai haluu ...
   Ja hyvä et oot tyytyväinen, niin sitä pitää !

   Poista
 8. Ooon todella tyytyväinen mun ihoon ,itseeni oon kaunis omalla tavalla , ei kiinnosta jos muut sanoo että oon ruma ,koska mä oon kaunis omasta mielestäni piste. KARINA OOT HYVÄ IHMINEN TÄÄ TEKSTI BUENO ! OLE YLPEÄ ITSESTÄSI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "oon kaunis omalla tavalla " toi lause ... niin ihanaa kuulla jonkun suusta tollasta :3 IHAN HUPER HYVÄ ! Eikä kannata kuunella muita :)
   Haha kiitos tosi paljon sulle :D

   Poista
 9. sä vaan kaunistut päiväpäivält :D

  VastaaPoista
 10. ihana uus banneri ja tosi hyvä mielipide kirjoitus, lisää vaan joskus! (-: ja mä pidän mun hiusten- ja silmien väristä nykyään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens kerral vois kirjottaa siit nuorten päihteiden käytöstä :) Mut vähän myöhemmin sitte. Ja kiitos paljon !
   Hienoo et pidät itestäs ees jostain, mut kyl mä uskon et sus on jotain enemmänki ku hiukset ja silmien väri :) aika varmasti !

   Poista
 11. Ihana toi banneri<3 ja hyvä teksti! oot tosi kaunis:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei apua kiitos tosi kovasti ! Sinää myös :) <3

   Poista
 12. wow kirjotat nii hyvi, ja tää oli täyttä asiaa! :)
  ja loppujen lopuks kannattaaki olla sinut ittensä kanssa koska et kuitenkaa kenekskään muuksi voi muuttua. Ja kannattaa mieluummin kohottaa omia hyviä puoliaan ja piilottaa ne "huonommat"!
  Ja karina oot tosi nätti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa ! Vaik on se helppoo sanoo, mut toimii on vähä vaikeempaa mut aina pitää yrittää ja pitää olla oikeesti positiivinen ja totta ettei muuks voi muuttuu eikä tarvii ees yrittää :)
   Kiitos tosi paljon Tiitu !

   Poista
 13. hyvä postaus, puhut asiaa! :) ja banneri on kiva, parempi kuin entinen! ja mulla on yllättävän hyvä itsetunto, oon opetellu hyväksyy itteni ja esim. enää mua ei kiinnosta nää jotkut teinit jotka kattoo päästä varpaisiin sua sillee "ööö wtf" kun meet ohi tai ää en osaa selittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin ja tiedän tosi hyvin tunteen ... Koskaa ei voi olla missää normaalisti ETTEI kukaa perkele kattois vinoo -.- mut se on nykyää jo niin "normaalia" ni pikkuhiljaa muakaa ei enää kiinnosta :D
   Ja oikeesti oo onnellinen et sul on hyvä itsetunto !:3 se on super hieno asia oikeesti ! Ja kiitos paljon :)

   Poista
 14. oi ihana teksti karina! oot niin kaunis ja aivan ihana banneri! :O <3

  http://miira-kertoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. en haluu olla mitenkää ilkee mut sun banneri on ihakiva mut tylsä.. siis niinku ois jännää jos sull ois joku väri tai teema sit sun bloginimi hienosti siihe ja joku sun kuva sillee muokattu ;) mutjooo OOT NÄTTI KAUNIS VENÄLÄINEN NAAINEN :3 <3 ++ ihana teksti !! jokanen on erillainenn kelatkaa miltä maailma näyttäis jos kaikki naiset ois mallin näkösiä O_o .. ja kaikki miehet ois bodareit , HUHHUH ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei toi oo ilkeetä, et sanot noin :D Toi on sun mielipide ja mä halusinki kuulla mielipiteitä :) Ens kerral panostan lisää bannerii mut nyt toi saa olla tos hetken koska en jaksa miettii et millasen tekis :D
   Ja nimenomaa ! Näyttäis oikeesti tosi tylsältä ja kaikki samantyylisii ja aijjai ei ois hyvä /: Ja kiitos SOOOMALAINEN NAINEN/MIES :D:D

   Poista
 16. Ihana banneri :-)

  Mä oon tyytyväinen mun kasvojen piirteisiin, hiuksiin, luonnostaan ihanan pitkiin ripsiin, sopusuhtasiin jalkoihin ja persukseen (8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes noni sielt tuli monta juttuu ! Niin sitä pitääki :) Hyvä !
   Ja kiitos kovasti !

   Poista
 17. ihana banneri ja oot tosi kaunis (:!

  ja just näi, no mä tykkään mun hiuksista, sekä oon tyytyväinen silmien väriin, ja siihen, ettei mul oo finnei yms.(:(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni se on hyvä !:)) Itel on vähä finneei ni ne jo ärsyttää mua sikana -.- Ja kiitos tosi paljon :)

   Poista
 18. mun iha sika hankalaa keksii itestäni jotain mut ite tykkään tosipaljon mun silmistä. hehe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaikka et keskiskää itestäs mitää, ni sus on paljon jotain hyvii asioita aika varmasti :) Mut hyvä et osaat ees sanoo yhen !

   Poista
 19. Niin hyvä postaus ja niin hyviä nuo kuvavertaukset. Meikillä ja hiustenlaitolla saa ihmeitä aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Kiva ku tykkäsit. Ja jeeep ... Ois ollu vaa niin ihanaa et meikkeei ei ois olemas ollenkaa ( kyl mäki käytän meikkii mut mä en vaa pystyis loepttaa sitä käyttöö) Vähän niinku ennen vanhaa kaikki oli iha freesheei ja kulki semmosil vaatteil ku halus, ois ollu jees !

   Poista
 20. oon iha nätti ja mul on kivat hiukset ja pikkuhiljaa oon ruennu tykkää myös mun vartalosta:)

  VastaaPoista
 21. saanhan varpaillesi tulla...mä nuolen sit sotkut iha ite ;PPPPP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyyi ... oot ihan kiimanen for real :D aina näit outooi kommentteei tulee just sulta

   Poista
 22. toi bannerin keskimmäinen kuva o ku joku huippis mut paaaaljon nätimpi :D

  VastaaPoista
 23. Niin hyvä postaus!:) Lisäksi puhut täyttä asiaa!:) Mielestäni on hienoa kun kirjoitat tällaisesta asiasta!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon ! Munki mielest oli hyvä idea kirjottaa täst ja ku pari tyyppii oli pyytäny ni mikäs siinä :) Kaikki tuli sydämestä !

   Poista
 24. Miten sunlaisella ihmisellä voi olla ulkonäköpaineit, oot niin sairaan kaunis et oon oikeesti kateellinen sulle. :) Jos oisin sä nii oisin niin tyytyväinen itteeni kun voisin vaan olla.
  Ja sit jos piti viel sanoo itestää jotaki hyvää, niin oikeesti tykkään mun silmist tosi paljon. Tosi monet haluais siniset silmät ja jos mulla ei olis nii haluisin varmasti kans. Tää postaus oli tosi hyvä ja rupesin oikeesti miettimää tässä samalla kaikkee mitä itestäni aattelen. Oot paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vika lause <3 teki mut tosi iloseks, koska mähä täs postaukses yritinki et ihmiset rupee ajattelee et oikeesti ne on hyvii sellasenaan ku on ! Ja woow siniset silmäät o.o hyvä et oot ylpee et sul on ne koska oikeesti monet haluu myös minä ! Mun silmien väri vaihtelee vihreenharmaast sinivihreiks ni oon aina halunnu ihan kokonaa siniset silmät semmoset taivaan siniset kirkkaat !:3 ja awww ootpa söpö <3 kiitos sulle tosi paljon ihanast kommentist ja tottakai mul on ulkonäköpaineita koska en mä tykkää kaikesta mitä mul on ... mut pakko olla ylpee siit et sä oot se mikä oot enkä mä täst muutu mihinkää suuntaa :D

   Poista
 25. Asiaa!! tosta pikkulapsista tuli just mielee. sillon ku ite olin kakkosella pukeuduin haalarii yms ei ollu välii milt näytti kuha oli hyvä olla niis vaatteissa. nykyää nään pikkulapsia jotka on pillifarkuissa ja nahkatakeissa esim talvella.. ja se on surullista. ja sama et normisti 4-6 luokkalaidet leikkii viel hippaa ja kirkkistä nii nyt niit näkee jossai itikses pummimas röökii.. mihin tää maailma on menossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ASIALLINEN KOMMENTTI DAMN ! Niin totta ...Se on tosi surullista .
   En tiiä johtuuks se sit vanhemmist et millast kurii ne antaa himas jos ees antaa, mut ennen mun mielest ei ainakaa ollu tollasta tai ite en koskaa pyytäny röökii enkä todellakaa nyttenkää pyytäis ku jos haluu polttaa ni voi olla omat röökit mut jos ei oo ni voivoi jää ilma.
   Mut jep asia kommentti!

   Poista
 26. mä oon 100% tyytyväinen mun ulkonäköön xdxd joskus stressasin kaikesta ja kaikkee, mut sit opin arvostamaan itteeni :D

  VastaaPoista
 27. Asiaaa! :D Meikä on ihan samaa mieltä siun kans!
  Ja oon itekki ottanu joskus ylä-asteel paineita ja aika paljonkin ja jälkeenpäin naurattaa ku kouluu on pitäny laittautuu ku ois johonkin clubille lähdössä :D Onneks nyt itsetunto on kohonnut ! :)
  Silti yhä tykkään meikata välillä enemmän välillä vähemmän mutta nyt lähinnä sen takia koska se on miusta kivaa ja sillä pystyy miu mielestä ilmaisemaan itseään 'no tänään miulla on tämmöne hippifiilis ni laitampa vaa ripsarii ja aurinkopuuterii' 'tänään on olo ku suoraa 50 luvun elokuvasta laitampas punasta huulipunaa ja eyelineria' jne.. :)
  http://vivalaprettydoes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ku oot samaa mielt ja haha totta !:Dd Ite olin ilma meikkii aika usein ysil ku en seiskal tai kasil ees kehannu olla ilma meikkii mikä on iha sairaan tyhmää -.- ja oon samaa mieltä ! Ei kannatakkaa meikata muita varten. Ite tykkään kokeilla aina erilaisia meikkejä ja niiku sanoit ni pystyy ilmasta itteää sillee jännällä tavalla :)

   Poista
 28. En tajuu noiden julkkisten kuvia luonnollinen -> laitettu. Minusta hekin ovat aivan tavallisia ihmisiä, jotka ovat julkkiksia. Ja he eivät itse sitä päätä miten heitä muokataan esim. lehtien kuviin. Mitä mieltä olet tästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerroin tos, et monet ottaa julkkiksilt mallia ni kuha laitoin toi kuvat ja mun mielest ihan hyvä et tommosii kuvii on olemas :) Siitä huomaa ettei kukaa oo täydellinen, vaik monesti väitetää et joku ihana kaunis super nätti julkkis on vaik ei se mee niin.
   Mä en tiiä et meneeks se noin et julkkikset ei saa päättää yhtää mitää et millanen meikki tai asuste et must tuntuu kyl et neki voi kertoo omat mielipiteensä niist meikeist ja vaatteist ...En sit tiiä miten se menee ku en oo perehtyny toho asiaa oikee kunnol :)

   Poista
 29. Vois alottaa tästä illasta lähtien että joka ilta meen seisoo peilin eteen ja mietin mitä hyvää mussa on! Mua ärsyttää ihan sikana jos joku haukkuu että ompa mulla iso nenä ja nää huulet onkuin kaks banaanii!! Mitä helv*ttii!! Olis paljon kivempi kuulla että onpa mulla kauniit silmät ja mun jalat on niin kauniit!(: Miks pitää aina haukkua itteä? Kyllä mäkin olen joskus haukkunu mun mahaa, jalkoja, nenää....... Mutta nykyään se ärsyttää ihan hirveesti jos joku haukkuu itteään! Mun mielestä mussa hyviä puolia on vain tällä hetkellä huulet ja ripset!:/ Huono itsetunto.. Tiedän! Se on kokenu kovia nyt 5vuotena ja nyt aijon nostaa sen korkealle! Sä potkit mut ''kuopasta'' ylös, kiitooos!♥ (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KANNATTAA ! Ajatte hyvii asioita äläkä vaan huonooi. Tottakai on päivii ku haluu olla joku muu ja mikää ei riitä, mut pitää muistaa aina et omas elämäs on ihan varmasti jotain hyvää ! (: "miks pitää aina haukkua itteää" HYVÄ HYVÄ KYSYMYS ! Jaaa pyhpyh sus on paaaljon paljon enemmän kaikkee hyvää, ku vaan huulet ja ripset. Uskon et oot ihan helvetin hieno ihminen <3 Tosi ihana kommentti, kiitos hirmusesti sulle <3 Kaikkee hyvää sulle !

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !