perjantai 2. elokuuta 2013

VIDEO! 10 asiaa mistä PIDÄN + muuta kivaa asiaa !

Moikka kaikki ihanat ! Tulin nyt kertoo, et tein sen 10 asiaa mistä pidän videon niinku lupasinki et tekisin tällä viikolla ! Kerron kans siin videos, et mul alkaa koulu 4 päivän päästä ja oikeesti se on toosi outoo, ku mua ei ees yhtää jännitä !? Ehkä oon vaa niin innoissani tai jotain vastaavaa o:
Millon teil alkaa koulu ja jännittääks teit jos ootte menos uutee kouluu mis ei oo yhtää ketää kaverii ?
Meinaa mul on vaa kaks tuttuu tuol koulus mihin meen, ni ees joitain kenelle voin mennä sit vaa puhuu :Dd
Ei sillä etten puhuis tuntemattomille ... hehe

JA TOSIAA OON LÄHÖSSÄ KREIKKAAN 9.8 ELI TASAN VIIKON PÄÄSTÄ !
Halusinki kysyy, et mitä mieltä ootte semmosest ideast et ottaisin siel joka päivä tunnin välein suunillee video pätkii ja editoin sen mahollisimman kivasti ja sit lisäisin youtubee ?:) 
Kiinnostaisko teit semmonen "viikko kanssani Kreikassa" video  ?


79 kommenttia:

 1. reload on ihana biisi ja kreikka on ihana ja sä kans! ootko tulos weekend festareille ? :-) nii ja tee ihmees se kreikkavideo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on iha älyttömän ihana biisi ! Mun rakkaus <3 Haha voi kiitos paljon :3 Ja heei jos näät tän, ni kerro toki et onks kreikas halpaa ? Tai tyylii paljon joku kiva toppi maksaa siel ?(:
   Ja eeen oo tulos /: Ku ei oo kauheesti ylimääräst rahaa nyt ja tuun muutenki saman päivän, ku on weekend (perjantaina millo just oisin halunnu päästä ) enkä yhtää tiiä monelt oon tulos sielt o:
   Mut siis jos tuun aamul, ni yritän päästä sinne ja oon kyl kyselly lippuui jotka myy halvemmal just joku 50e perjantaille.
   Ja joo aika varmasti teen :3

   Poista
  2. kaveri oli kreikas nii kuulma yhest topist saatettii pyytää 20e et ei kauheen halpaa :/

   Poista
  3. hmm, riippuu vähän et mitkä jutut! kyl siel ainaki tyylii limu on ollu halpaa ja tällaset :--D mut en osaa oikee sanoo ku en yleensä hirveesti ostele sielt mitää vaatteit ku oon ollu :(
   ja okeiii!

   Poista
  4. Aijjaa mitää ihmettä O_O Ku kysyin yhelt bloggaajalt joka oli kreikas ja yhelt tutult, ni ne sano et viidel eurolki saa kivan paidan ittellee :) Nooo saa sit nähä ! :D Ja joo ruoka on kuulemma halpaa siel, eli selvästi mun paikka ;))

   Poista
  5. hyvää ruokaa siel ainaki on !! minnepäi kreikkaa muuten meet ? :-)

   Poista
  6. Noniii jes ! :Dd Siel pääsee siis lihoo, jihuu ! Ja Korfuu ollaa lähös :) Koskaa kuullukkaa, mut ainaki hetkeks pois täält jonnekki ni mielyttää kyl iha sikan :)

   Poista
 2. perjantain pelastus :)

  VastaaPoista
 3. Loona – Vamos A La Playa toi ois suhtkoht rauhallinen ja vähän "ranta bile" biisi , jos diggaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii vitsi toi on ihanan vanha biisi ! :3 muistoja.

   Poista
 4. Toi videon loppu oli paras kohta..:Daloin oikeesti nauraa ku tanssit..oot niin positiivinen ihmine I love ittt:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haahahaha oli ehk vähä fiiliksis :DD Oon aina tollee jos kuulen jonkun hyvän biisin ... heh :D Kiitostaa ! Stay Positive on mun motto !

   Poista
 5. Musta ois kyl kiva jos ottasit sellasii videopätkii,ois tosi kiva vähä nähä mitä sää siellä teit :) Ihana toi video,oot ihana ilopilleri ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja semmost ois varmaa ihan sairaan mukava kuvatakki ! :) Aika varmasti teen ! Ja hahah kiitos älyttömän paljon ! :3

   Poista
 6. sori jos vaikutan jotenkin retardilta patsi mikä on konemusa ? .. selitä sillee et tajuun eikä tää oo mikää sarkasmi :D.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeet vaikuta todellakaa eikä oo noloo kysyy et hyvä ku kysyit eikä asioist saa tietää koskaa jos ei kysy eikä kaikest voi tietää.
   Konemusaa kuuluu dubstep, house, techno , trance ja just klubi musiikki.
   House mixit on kans iha perkeleen jees.
   Kantsii kuunella Code Black - Brighter Day( mun ihan lemppari) ja vaik Afrojack - Rock The House on raiskattu ni se on iha älyttömän hyvä mun mielest.

   Poista
  2. aaa kiitos tosi paljo ! :)

   Poista
  3. Np ! :) Kantsii tutustuu konemusaa ! Iha parasta <3

   Poista
 7. hahah ihana video taas!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti paljon!:D kiva ku oot tota mieltä :3

   Poista
 8. vooi oot ihana ja tee toi kreikkajuttu ! ois iha sika kiva:) ite tulin espanjast pari viikkoo sitte ja nyt jo on lähteny vähö rusketust pois:o et kannattaa laittaa jotai after sunia sitte :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo teen aaika varmasti siel kreikas niit videopätkii ;) ja ooi vähä kiva! Espanjas olis varmaa iha sika kiva lomailla tai ai aki vaikuttaa semmoselt maalt ja mitä kuullu siit :) ja kiitos paljon ! Ja joo pakko ottaa se rasva mukaa .... kuha en vaa unohda tai sit vaa ostan sielt jos unohdan :) kiva kyl et muistutit !

   Poista
 9. mikä siin on, et me suomalaiset käydään lomil matkoil, mut te ryskit ja muut mamut sitku alkaa koulut ja työt??? hei pient sopeutumist maahan mis elätte ja saatte nauttii meidän hyvinvoinnist. maassa maan taval tai maasta pois! totuus kirpaisee, eikä tätä tarvii julkasta jos liikaa kirpaisee. ps. eikä tarvii sit itkee mistää kateudest, koska en osaa, eikä mun tarvi edes olla sellanen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ei tarvi julkasta jos liikaa kirpaisee" mitä ihmettä ?! Miks toi sun kommenttis vaikuttais muhu mitenkää tai mua sattuis et sanoit noin? Ei kirpassu olle kaa vaa enemmä mua naurattaa toi kommentti :Dd ja siihen et oon lähös justsillo ku koulut alkaa ni on SYY. Jos haluut tietää syyn ni tuu joko facebookissa kysymää tai kikissä karinamuu . Jos ei kiinnosta ni hiljaa siel ruudun takana jos et asioist tiiä mitää :)

   Poista
  2. Ps. Myönsit ite et oot kateellinen, ku otit kateuskortin heti esille eli ajattelit kateutta ;) buusteed

   Poista
  3. typerys mikä typerys! ei voi mitään. piti oikein kaks tuntii miettii, etkä näköjään sittenkään ymmärtänyt. huhhuh mikä bimbo!!!

   Poista
  4. Miettiä kaks tuntia mitä?! Mitä helvettiä sä selität... se et vastasin kaks tuntii myöhemmi ku kirjotit ni tarkottaaks se et oon istunu koneel koko aja ja oon miettiny kaks hemmeti tuntia mitä vastais? Ehkäpä oon ollu jossai muualla ? Kävikö mielessä? Huhhuh mikä bimbo !

   Poista
 10. täs on kyl paskin blogi ikinä. vittu eihän sulla ole edes mitään asiaa etkä ole kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sul ei oo mitää järkevää sanottavana, ni jätä sanomatta :Dd Jos tää blogi on sun mielest paska, ni mitä vittua sä täällä teet? Miks et vaa painanu raksii ja menny ettii jotai hyvää blogii :D Taas näit viisait ihmisii liikenteel ... Korota kans sitä sun paskaas itsetuntoo vähä ylöspäin meinaa nään tänne asti ettei sul oo kaikki hyvin. En sit tiiä minkä näköne siel ruudun takan on jos lähet haukkuu muit rumiks :)

   Poista
  2. ei toi mitää rumaks sua haukkunu, sano vaa ettet oo kaunis! onks sul luetun ymmärtämises jotai vial..?

   Poista
  3. Tiiätkö hyvä ihminen mikä on kauniin vastakohta? " ei niin kaunis?" Ei se on ruma.Mitä te nyt tuutte pätee siihe ::D huhhu nii hauskaa tää :)

   Poista
 11. Mikä se syy on et lähet vast nyt?pliis haluun tietää ja en uskalla tulla fb tai kikis?:))

  VastaaPoista
 12. huomas heti että ihan tahalleen oot keksiny ton lopun toho :DD

  VastaaPoista
 13. konemusa on perseestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei MUN mielestä :) Oo sä vaa tota mieltä :D

   Poista
  2. nii o ja toi ryssä se vast perseest onki :OOOOO

   Poista
  3. Ja sä kyrpänaama oot IHAN VITUN PERSEESTÄ :) Mee muualle ja hanki elämä.

   Poista
  4. Karina oot ihana :) älä julkase näitä haukkumiskommentteja, ettei tuu negatiivinen ilmapiiri blogiin :/

   Poista
  5. Joo täst päiväst lähtie en julkase :) just tolt samalt aivottomalt anonyymilt lentää huora ruma kommentteei mut en mielummi julkase niit :) kiitos sulle tosi paljon !:3

   Poista
  6. konemusa on perseestä, siis wtf en älyy miten kukaan voi kuunnella oikeesti tosissaan sellasta? :DD ja karina mul on nii ristiriitaiset mielikuvat susta, oot tosi mahtava persoona jotenkin mut sit välillä sä vitutat mua pahasti :D älä ota pahalla, en vaan tiiä oikee mitä mieltä oon susta :)

   Poista
  7. Ootko kuullu semmosesta ku oma musiikkimaku tai omat mielipiteet ? Mä tykkään kertoo mun mielipiteeni suoraan joten sanoin et tykkään konemusiikista, ni mitä te jotkut tuutte rääkyy siihen et se on perseestä jos se on mun mielipide ? Pitääks mun teijän takii lopettaa konemusan kuunteleminen ?:DD Jotkut te ootte kyl niin hassuja...
   Ja ei sun tarvi olla mitää mielt musta? (: Oot vaa sillee ettei mua oo olemassakaa, ku jos kerran vitutan sua PAHASTI. Mä osaan olla rasittava niinkun varmasti kaikki. Aaamen

   Poista
  8. joo pitää tulla rääkymään koska oikeesti konemusiikki on jotain iha hirveetä shaibaaa :DDDD ja eieiei ymmärsit ehkä väärin, siis tykkään sun blogista ja jotkut postaukset oon sillee "OOO TOSI HYVÄ POSTAUS GO KARINA ♥" sit joistain taas en tyykkää kauheesti ja oon sillee et ei ssaatana :DD ää en osaa selittää mut joo

   Poista
  9. Joo no avaudu sit tost asiast jollekki muulle joka kans on sun kans samaa mieltä eikä sille kuka rakastaa konemusiikkia?:) ja okei :3

   Poista
 14. tuo olis upea idea, kuvia loma matkalta. kunhan muistat myös samalla nauttia lomasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kuviaki tulee eikä pelkkii videoita :) ja toodellaki muistan !

   Poista
 15. look back bitch i watching you...

  VastaaPoista
 16. ootsä kyl tositosi yksinkertainen :/

  VastaaPoista
 17. haluisiks imee mun pippelii :D mullon sellai kutina et sä voisit olla jopa hyvä siin ;P

  VastaaPoista
 18. mäpä tiiän et sul o nätist trimmattu se diudiudiu ;D

  VastaaPoista
 19. hei muuten onks tolla liisalla blogii tai vlogii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tää Liisa kenenkaa oon lähös kreikkaa?:D ei sil oo blogii eikä vlogii :)

   Poista
 20. oot ihana<3 kun mä puhun esim koulus nii puhun yleensä kovaa ja sit en usko jos käsketää olla hiljaa nnii melkee aina mut siirretää pois luokasta koska oon nii kova äänine :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttua tuttua ... Ihan perus :D mut mun mielest se on vaa hyvä et on puhelias ja kova äänine ni kaikki varmasti kuulee hah :D mut pitää kans olla asiallisesti joissain tilanteis, ei saa unohtaa ;) ja kiitos kovasti :3

   Poista
 21. Ihana video!:) Ja ai että kun tykkään niin sun hiuksista :)

  VastaaPoista
 22. joose video !!:) ja tee sit kans ostosten esittely sieltä lopuks !:)mikä toi vika biisi oli ? voisiks tehä enne matkaa viel sellase postauksen mihi laitat sun lempi biisei ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin tehäkki jos ostan kauheesti kaikkee :) jos vähän, ni turhaa lähen semmost tekee! Ja biisin nimi on reload-Sebastian Ingrosso, Tommy Trash , John Martin ja joo hei kiva :) voin tehä !

   Poista
 23. Siis sä oot aiva yli ihanan oloonen! Just sellanen ihminen jonka kans ei voisi olla tylsää! Oot niin kauniski :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua kiitti sulle ihan hirmusesti ! <3 Nojoo keksin aina jotain höpöttämistä heh :D ihanuus <3

   Poista
 24. Voi eii! Toi video oli kyllä niin PARAS! :) Ja tee ihmeessä vaan semmoinen video kreikasta ! Ite lähen sinne 2kk päästä :3 ! + kone musa rulexxx <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaai lähet vai kaua oot siel ja minne päin ? :3 Luin eka alun " ite lähen sinne " olin jo ihan " EIKÄ JEEEEIJ ENTÄ JOS SAMA KAUPUNKI VIEL " mut sit luin lopun ja olin säädin :D Kiitos ihan tuhannesti ja niimpää ;)) <3

   Poista
 25. Ei vitsit että sää oot ihana!!!:-) Oon nyt seuraillu sun blogia ja lukenu KAIKKI sun kirjotukset!:-D Oot niin ihanan aito ja suloinen ja sievä ja kaikkea mahdollista ja mahdotonta! Jatka samaan malliin ihanuus! :-) PS. www.iidasdfg.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KAIKKI ?:D Miten sä nainen jaksooit ? o: haha mut tosi kiva kuulla ! Kiitos iha hirmusesti ihanast kommentist <3 Piristi tätä iltaa jotenki tosi tosi mukavasti :3 <3

   Poista
 26. Minkä ikänen on sun nuorin kaveri?(:

  VastaaPoista
 27. Mun nuorin kaveri on 98 varmaanki, mut on mul tuttuui ketä moikkaa ja vaihan kuulumisii ni 99 varmaanki :)

  VastaaPoista
 28. ooot aivan ihana !!! oot nätti ja luen sun blogiiiiiiii vaik ne olis ikivanhoi postauksiiii ! ♥ ihana karina älä koskaa muutu pysy tollasena iloisena tyttönä ♥ ♥ !!!

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !