torstai 29. elokuuta 2013

VIDEO ! YLI TUHAT TILAAJAA YOTUUBESSA ?! 465 LUKIJAA BLOGGERISSA ?!

                                      HEI MINÄ OLEN SHOKISSA, OIKEESTI.
Tää tuntuu jotenki niin oudolta, mut samal jotenki niin jännältä ja hyvältä ! o.o En tiiä miten selittäis.
Videooi ei oo kauheesti näkyny joten päätin tehä jonkinlaisen pätkän tänää ja postauksiikaa ei oo näkyny kauheesti, mut oikeesti rupeen panostaa tähän bloggaamiseen ja yritän postata mahollisimman usein, koska mä en tiiä mikä mua vaivaa, mut mul tulee tosi ikävä tätä bloggaamist ja ylipäätää ... teitä lukijoita <3
Kelasin kirjottaa ens kerral "ihmisten kunnoittaminen" postauksen taino mielipide postaus taas ... Kiinnostaisko teit toi aihe, mitä mielt mä oon ja mitä asiaa mul ois siit teille ?
En oo oikeesti bitch .29 kommenttia:

 1. sul o perse levinny? kerro kenen toimest???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sul on jotenki niin usein tylsää ... Sun pitää tehä asialle jotain :D

   Poista
 2. etsä bitch oo...ainakaa paljo ;333

  VastaaPoista
 3. Kyllä noin upee ja kaunis tyttö ansaitsee paljon seuraajia:) itse ainakin aluista asti niin ihaillu asua <3 oot ihan ykkönen hei! jatka samaan malliin;)

  jotenkin kaikilla tuntuu olevan lopuks se fiilis että ''mite mua muka seuraa noin moni?'' syy löytyy ihan itse sinussa itsessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää Petuuu oot ihana !♥ kiitos sulle iha älyttömän paljon ihanast kommentist oikeesti apua !:3 niin ihana kuulla tälläst ja viel noin ihanalt ihmiselt !

   Poista
 4. Vastaukset
  1. JOO HEIII !!! Pitäis tehä joskus tää smoothie haaste hei :) kiitti ehdotuksest !

   Poista
 5. Oot vaan niin ihana ihminen! Tuun aina hyvälle tuulelle ku kattelen sun videoita :). Kiitos, että olet olemassa ja iso hali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii eikää :O Ihana kuulla et nää piristää sua , se on iha mahtava juttu !:3 Kiitos ihan hirmusesti sulle ja sä oot kans ihana ♥ muistappa se. Iso hali takasin :3

   Poista
 6. sun persees piristää mua aivan vitusti ;ppppp

  VastaaPoista
 7. oon eläinrääkkäystä vastaan mut sun mirrille tekis mieli antaa rajua kyytiä

  VastaaPoista
 8. kerro miten koulu on lähtenyt käyntiin! tai tee school my day! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo ei siit koulunkäynnist oo oikee mitää kerrottavaa sillee , paitsi sillo pari postaus taakse päi jos selaa, ni kirjotin mun fiiliksist ja etten pysty olla kauheesti oma itteni koulus, ni nykyää päivä päivält tuntuu paremmalta ja tutustunu kaikkii luokkalaisii ! Ei oikee mitää erikoista siis. Ja toi school my day on iha hyvä idea, mut teen sit ku oon tutustunu kouluuki vähä paremmin ja opettajii ja tollasta ja muutenki meen kouluu opiskelee ni en tiiä viittink; rupee kuvailee siel jotain my dayta XD Maikat ja kaikki vanhemmat kattois sillee et mikä mua vaivaa ... Et joskus sitte tai sit ei tuu ollenkaa semmosta :(

   Poista
 9. Oot oikeesti ihan sika nätti, ja piristät mua aina :* Ei oo mikään ihmekkää, et noin ihanal ihmisel noin paljon seuraajii ;) Mun blogi kaipaa lukioit :) www.emmaspinkponylife.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ku ihana kommentti ! Kiitos tosi paljon sulle ja ihana kuulla, et piristän sua näil postauksil <:

   Poista
 10. Oot paljon nuorempi ja ihan eri elämänvaiheessa kun mitä ite oon, mutta silti aikoinaan kun blogiisi eksyin niin klikkasin itteni sun lukijaksi. :) Oot mukavan pirtee tsirbula, jatka samaan malliin ja jätä noi haukkujat omaan arvoonsa. Sen oon huomannut, että aika paljon kyllä saat ihan asiatonta kuraa täällä kommenttiboksissa niskaas, oliskohan joillakin anonyymeillä hiukan kateellisuutta ilmassa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha saattaa olla, mut ei se oo aina kateudest kii kumminkaa!
   Tottakai tulee paljon asiattomii kommentteei, ku tällänen mahdollisuus et pystyy kommentoida nimettömänä kaikkee paskaa kaikille...
   En vaa ymmärrä mitä ne mielihyvää ne saa, ku ei ne mun mieltä mitenkää pahota, koska tunnen itteni kaikista PARHAITEN. Tylsä elämä niillä !
   Tosi kiva kuulla, et vanhemmatki ihmiset lukee tätä mun blogii <:
   Kiitos sulle tosi paljon kivast kommentist !

   Poista
 11. hei mistä se sun farkkuliivi on ostettu?:) jos tekisit videon mis esittelet sun lempparivaatteet ja kerrot mist ne on ostettu ja paljo makso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se farkkuliivi on ostettu vuonna nakki ja makkara tuolt ginast ! :)) Ei niit taida enää olla /: Ja apua en mää viitti, ku nykyää en ees tiiä mitkä on mun lempivaatteita ja mistä kaikki on ja en tiedä varsinkaa hintaa ni en usko et sellast tulee /:

   Poista
 12. Hyppää benji-hyppy ja ota siit videoo? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sä maksat ? :D Ei mul oo varaa semmosee aika turhaa juttuu

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !