tiistai 17. syyskuuta 2013

VIDEO, puhumme venäjää plus lumilauta !


Elikkäs joskus mult pyydettii et puhuisin vähän Venäjää mun videolla ni siinä se... Ja tottakai selitän kaikkee omaa kans sen lisäks :D  Toivottovasti pidätte tost videost.

Sit mul ois myynnis lumilauta ja lumilautailukengät ja tosiaa noi näyttää iiihan uusilta ja käytetty vaa joku pari kertaa joten jos kiinnostaa, ni laittakaa facebookissa viestii, ni kerron lisää et minkä pitunen ja millä hinnalla yms. Tai sitten sähköposti viestii karinasursoho@gmail.com !Ja vaik toi on kokoo 40, ni vaik oiski 39 jalankoko, ni noi ei oo yhtää isot ! 

24 kommenttia:

 1. Oisit vaa sanonu siin videos et "Moi oon Karina. Ja mä oon maailman nätein!" iha oikeesti ääääää <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ÄÄÄÄ SULLLLEEE !!! Haha ihanan piristävä tää kommentti :3
   IHANA <3 Kiitti :3

   Poista
 2. ihanaa toi venäjä!! tee lisää videoita mis puhut venäjää! lue vaikka joku teksti ja sit sanot sen venäjäks! :> ja sun videot on iha parhaita et oo yhtään tylsä! turhaa panikoit :3

  goldmine-elly.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WOOOHOOO :3 Kiitos sulle iha älyttömän paljon ja haha joo voisin oikeestikki tehä semmosen ! Semmonen ois varmaa ihan kiva :)

   Poista
  2. joo tee ! ja sit toinen on että tekisit eka blogin puolelle kysymys postauksen ja vastaisit niihin videolla? :> ku jos sul ei oo omas mieles aiheita videopostauksii nii laita postauspyyntöjä tänne blogii! varmasti joku kiva tarttuu mukaa :) <3

   Poista
  3. Jooo muute toiki viel ! En oo tehny jo pitkää aikaa tota ja lukijoit ja tilaajiiki tullu lisää,ni tommonen ois hyvä :) Kiitos sulle noist ehdotuksist hei !

   Poista
 3. Vitsi sä oot niin ihana tyyppi! :) Älä lopeta videoiden tekemistä, sun videot on ihan parhaita! Muista vaan, että bloggaat ja vloggaat (tai teet videoita) itteäs varten, joten tee postauksia sillon ku tuntuu siltä. Venäjä on kaunis kieli, kivalta kuulostaa :). Hyvää syksyä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottakai muistan (: Teen aina just sillo ku on semmonen fiilis ja ku on oikeesti jotain asiaa. Kiitos sulle ihan älyttömän paljon , muakva kuulla ! Hyvää syksyä myös sinne ! :)

   Poista
 4. Ei nää oo tylsii, ku oot nii ihana persoona:) Kirjota lunttilaput avuks, nii muistat mitä puhuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiii :3 kiitos tosi paljon <3 ja oon pari kertaa kirjottanu lapulle joo, mut sit yleensä unohdan kirjottaa tai sit luulen " joo emmä tarvii mitää lunttilappuu, ku muistan kyl mist puhun " Ens kerralla sitte :d

   Poista
 5. Wää sun videot on ihania! ;)
  Älä missään nimessä lopeta!
  Et oo tylsä vaan just mukava persoona :)
  Ps.Puhut hyvin venäjää :)
  Meinaan vaa ku osaan itekki :D
  Ja hyvää syksyä sulle :)

  http://life-in-elinas-way.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooiii ku kiva kommentti :3 Kiitos sulle iha älyttömän paljon <3

   Poista
 6. sulle kävis tollai 'rikottu' polkkatukka:D

  VastaaPoista
 7. miiks et tehny tollanen ellinkaa siis et puhut venäjää :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku mult on pyydelty et tekisin viel toisenki mis puhuisin venäjää, ni voisin ens kerral tehä Ellin kans jos se suostuu :3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Koulu my dayta en tee ainakaa .../: en kehtaa uudes koulus kumminkaa ja uudet ihmiset ja en ees jotenki haluu koulus kuvailla ... sorii !

   Poista
 9. Kuinka pitkään olet asunut Suomessa?

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !