perjantai 18. lokakuuta 2013

Onks kaikki oikeesti niin hyvin ? hmm.

Moiksunmoiksu ! Voisin vähä kertoo kuulumisii teille pitkästä aikaa tääl blogin puolella yo... Tota mul on tosi tosi sekavat tunteet nykyää ja en tiiä missä mä meen mä en tiiä missä kaikki menee, mä oon ihan sekasin enkä ymmärrä miten pitää toimia vai pitääkö toimia edes... Oikeesti huomaa ettei kaikki ookkaa niin hyvin ku ajattelis, MUTTA ei myös niinkää huonosti mitä ajattelis ... Normaalii kai tämmönen.

Tänää lähetää pitää ulos pitkäst aikaa toosi hauskaa ja sit alkaaki ens viikon tiistaina SYYSLOMA !
Monil on jo alkanu joten tosi hyvää syyslomaa teille ja pitäkää tosi hauskaa joka ikinen ja nauttikaa.
Mul alko koulu viikko aikasemmin, ku muilla ja loma alkaa viikko myöhemmin, ku muilla mut sit ku teil alkaaki koulu, ni mä pääsen chillailee ja vähä rentoutuu , pitää ajatella ihan kauheesti kaikkea ( tai en tiiä pitääkö ees ajatella ) Mut hei mä meen ottaa päikkärit pariks tunniks ja sit rupeenki pikkuhiljaa valmistautumaan !

Mä oon ottanu tosi tosi paljon kuvia ja myös koulussaki kuvaillu luokkalaisia, ni laitan ne joskus varmaa ens viikolla tai sitä seuraavalla viikolla kaikki pätkät yhtee, ni katotaa miltä se näyttää sitte. Jos hyvältä, niin tottakai mä julkasen! Nyt saatte täl kertaa tälläst "karina normaali postausta " mitä ei oo oikeestaa tullu pitkään aikaa joko ollu vaa pari kuvaa ja tekstii tai sitte tekstii ja video pätkä.

Nää kuvat on otettu kahen viikon sisällä, ettei oo kauheen uusia mutta häälläväliä ! Mul on viel tosi paljon kuvii kamerassa, mut taidan jättää ne seuraavaa postauksee sitte ;)Mun ihana rakas <3

Ja pointti oli ? :DD 
Sit meijän piti luokan kans lähtee kuvailee :312 kommenttia:

 1. onks tnää missää mitää? tai mihi oot menos :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nyt ja huomen vaikka mitä kivaa :3 Ja emmä tääl missää netis kenellekkää rupee kertoo mitää mis on käty ja kenellä :)

   Poista
 2. ihana teksti kiva ku kirjotit pitkästä aikaa pirisit mun päivää täl tekstil ja kuvat oli mahtavat:3!!♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla ! Kiitos ihan älyttömän paljon ja kiva ku piristi <3

   Poista
 3. Tosi hienoja kuvia, sulla on skillzejä! Ihana oot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiku kivasti sanottu ! Kiitos kovasti , sinä myös ! ♥

   Poista
 4. noi kuvat oli jotain nii mahtavaa siis , syksyn värit *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään ihan sikana ! Sit ku oli viel tosi sateinen päivä, ni näyttää paremmalta :3 kiitoksia !

   Poista
 5. tienaatsä blogin avull taisiis monet bloggaajat tienaa ja aijotsä alottaa sun blogis mainostamisen jos saat siit rahaa yms. :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tienaa blogin enkä youtuben avulla :) Joskus tuli viestii, et ois mahollisuus tienaa youtuben avulla mut sit se vähän jäi kumminki enkä ottanu sitä o.o mut heti ku on mahollisuus tienaa blogin avul, ni kyl mhän se ois tosi kiva :3 paitsi et mä en ymmärrä miten voisin tehä yhteistyötä joittenki kans tai et miten ja millon rupeisin mainostaa tätä mun blogii yms, et vähä uus juttu kumminki tommonen mulle :D

   Poista
 6. vouu, tosi hyvii kuvii oot ottanu :O mil kamneral kuvaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)) mul on tää perus canon eos 1100D vaa !

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !