perjantai 22. marraskuuta 2013

Ärsyttävät ihmistyypit VIDEO

Heeloou ihanat <3 
Mä en oikeesti ees tiedä mistä puhuis teille ... En kauheen henkilökohtasii asioit tänne nettii haluu kirjottaa, mut toisaalt jos en kerro niit ni ei mul oo sit mitään kerrottavaa tavallaa... 
Koska on vaa tapahtunu kaikkee ei niin hyvää ja niiku videol sanoin, ni kaikki menee miten nyt menee.
Mut ei angstailla kumminkaa. Pitää hymyillä viel, ku voi eks je ? 

Teilt ei oo tullu melkee yhtää mitää toivepostauksii mitä haluisitte, et teen joten te voitte nyt heittää tonne kommentti boksii, et millasii postauksii haluisitte mun tekevän. Mielipide postauksii ois tosi kiva tehä, mut kuha vaa kerrotte et mistä aiheesta tekisin ni ois jees ! (:
Kelasin tos yks päivä kans tota kysymys vastaus postausta videolla, ni haluisittekst te et tekisin ens tai sitä seuraavas postaukses sen ? ( MUT ÄLKÄÄ VIEL KYSELEKÖ HAH :D ) Sit, ku on varmaa et teen ni sit niit kysymyksii tulee.
              

Isänpäivän menin sit iskän ja sen kavereitten kans kattoo Venäjä-tsekki pelii.Kertokaa mulle, et mitä mieltä ootte tost videosta ja onks teil samooi asioit mikä teit ärsyttää kans ! 
Ois tosi kiva kuulla :3


19 kommenttia:

 1. kiva video! Rupes ärsyttää sun puolesta toi hiusten leikkuu juttu :D mua vituttaa itteeni nimittäi just tollaset jutut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo siis se on niiin rasittavaa.. Ei se kuulosta kauheen ärsyttävält, ku kertoo noin mut sit ku se tapahtuu ni aijjai ku ottaa päähän :D Kiitos paljon !

   Poista
 2. Hei tosi kiva video ja tuli tosta mieleen, että missä sä nyt sit opiskelet? (Okei oot varmastikkin kertonu sen täällä, mut en nyt millää muista) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon kertonu, mut ei kaikkee voikkaa nähä ! :)Opiskelen ammattikoulus lähihoitaja-alalla mut jatkan sit viel ammattikorkeesee sairaanhoitajaks :) ja kiitos paljon !

   Poista
 3. noi on nii totta noi jutut!!! voin samaistuu tosi tosi moneen! ja ihanananaan oot <3 :*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wiihii ihana kuulla ! :3 kiitos tosi paljon ja samoin ♥

   Poista
 4. Susta oikeen huomaa että oot venäläinen, sun eleet ja puhetyyli, aivan ihana

  VastaaPoista
 5. Kiva video ja kuvia! Oon yrittäny keksiä postausaiheita, mutta mun pää on vähän tyhjä :). Joku mielipidepostaus ois kiva, mut aiheita on vaikee keksiä. Tee jostain sua kiinnostavasta aiheesta (ei varmaan paljo auttanu, hehe) :). Kysymyspostaus ois kans kiva, jotain kyssäreitä mä kyllä keksin :). Nii joo ja olet ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos sulle tosi paljon (: ja joo aika varmasti teen ton kysymyspostauksen, ni saat sit kysellä kaikkee jännää :3

   Poista
 6. Täs joitai kysymyksii: Tykkäätkö joulusta? Mistä ostat sun vaatteet? Sun lemppari jäätelö? Seurusteletko? Kuka on paras vlogaaja?

  VastaaPoista
 7. miks lopetit askin??? :( täältä tullaaaaaaaan pipariiiiiiiiiiiiiii huudahti kuorrutus ja meni heti kohta takaisin linnaan jossa asusti kuningatar joka oli läpeensä tyytyväinen ja kuningas jolla oli sen pituinen se :D hyvää joulua rakas karinanarina :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeen lopettanu o: kyl mä ssel vastailen ! Kirjota hakuu vaa KarinaSursoho ni löytyt :)) ja haha voi sua XDD hyvää joulua kans !

   Poista
 8. Ää ikävä sun bloggailuu :D eikai mitää oo sattunu :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihaaana ♥ Kirjotan ens postauksee vähä mitä on ollu täs mieles ! Postaan ens viikon alus aaaaika varmasti ! :)

   Poista
 9. saako sulle tehdä banneria? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TODELLAKI ! Ois iha super kiva :3 löydät täält kuvii ja facebookist :)) Lähetä vaik heti kikis ku oot tehny karinamuu tai facebookissa karina sursoho!

   Poista
 10. Toi on niin totta tuo video! Ai että käy oikein korviin ku mainitsit mässyttämisen! Se on raivostuttavaa!!

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !