keskiviikko 29. tammikuuta 2014

VIDEO VENÄJÄKSI ja paljon kuvia !

Moiksuu taas pitkästä aikaa ! Joka kerta huomaan, et oon tosi innoissani ku teen postauksia KOSKA SILLO MUL ON TOSI HYVÄ FIILIS ! Enkä tee sitä vaa koska te ootte pyytäny vaan myös, koska on tehny mieli kirjottaa vähän tänne blogin puolelle. En jaksa joka kerta pyydellä anteeks ja nimenomaa aina sitä samaa " vähän jääny tää bloggaaminen" tottakai se on jääny jos on ollu kaikkee muuta tekemistä ja ei oo ollu oikee mitää mitä kuvailla enkä oo sellanen joka kuvailee omaa asuunsa koko ajan joten ei niit asu kuviaakaan näy tääl pahemmin koskaan.

Tosiaan MÄ OLEN IHAN HEMMETIN ONNELLINEN siis mä en oo vuoteen varmaa tienny mikä olikaan onnellisuus ... tai siis mä oikeesti unohdin mitä se meinaa. Hassuu sanoo näin, mut nyt muistin mikä se on ja haluun nauttii jokasesta helvetin hetkestä mitä saan ja keneltä saan sitä. Mä olen onnellinen.

JA AINII !!! TÄYTIN MYÖS 20. TAMMIKUUTA 17 VUOTTA :Dd  Aika menee tosi nopee.
Sisäisesti oon aina ja ikuisesti se sama 14 vuotias pikku tyttö hah !

Mul on tosiaa nyt se työharjottelu päiväkodissa 5 viikkoa ja yhen viikon olin kipeenä ... En oo koskaa ollu niin kipee ja paskana... Joka paikkaan sattu, ärsytti ku en päässy päiväkotii lapsien luo enkä oo koskaa ollu niin kauan kipee. Yleensä oon 2 päivää, MUTTA nyt olinki 8 päivää. Ei o
llu ääntä, en voinu niellä, en syöny monee päivää enkä juonu ja siis hyi hemmetti oikeesti ku ajattelen sitä kaheksaa päivää, ni rupee oksettaa.

Toivottovasti teil kaikil on kaikki hyvin ja ootte terveitä ja onnellisia ja muistatte sen, et mä en unohda teit ikinä :3 Ootte mahtavia joka ikinen.. muistakaa !!!

Kysymyksii vastaan videolla sitte, ku taas kerkeen ja jaksan ! (:
21 kommenttia:

 1. Kiva video ja kuvia! Kuulostaa kivalta vaikka en mitään ymmärräkään :). Mulla on varmaan sama tauti ku sulla oli, 7. päivä menossa, toivottavasti huomenna on vika sairastelupäivä :). Ihanaa, että oot onnellinen! Mulle tuli hyvä mieli tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihana kuulla (: kiitos tosi paljon ja paranemisia !

   Poista
 2. ootkos ton poitsun kaa yhes :3 ?

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi et on ihana kuunnella venäjää ku täälä joutuu aina kuuntelee ja puhuu suomee kaikkialla muualla ku kotona ! Ihanaaa ♡ ja sä olet aivan ihana ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha noni kivakiva :3 iteki tykkään aina kuunella ihmisii jotka puhuu eri kieltä ja mitä ite ei osaa (: Ja kiitos superisti !

   Poista
 4. Oot upee ♥ Ja omg venäjä kuulostaa niin hienolta!

  VastaaPoista
 5. oot ihana ! ite mulla saattaa olla tällä hetkellä joka kai hoidetaa antibiooteil tai sit menee johonki leikkauksee poistattaa nielurisat ettei toistuis tällane ! mut en vuodata enää sulle tästä, kiva kuulla et oot onnelline :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottovasti et joudu leikkauksee /: itelki oli antibioottikuuri mut onneks se riitti !
   Paranemisii sulle <3 ja kiitos tosi paljon !

   Poista
 6. Ah rakastan kattoo videoita venäjäks :3 puhun siis kotona venäjää mut muualla suomee ni on kivaa vaihteluu kattella videoi venäjäks :)) vaikutat niin kivalta typiltä ja ei vitsi sä olet kaunis !! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ymmärrän mitä meinaat, koska itel sama homma ! :D
   Kiitos iha älyttömän paljon (: spasibo !

   Poista
 7. Herran jumala sä olet nainen kaunis !! ♡ :o

  VastaaPoista
 8. Ei vitsi mä oon kateellinem sulle ku oot nuin älyttömän kaunis ! :o ♡ ja video oli kiva :) kiitos kun teit sen! Spasibo !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyyyii älä oo kateellinen /: ihan turhaa oot. Kiitos sulle tosi paljon ja toivottovasti tykkäsit :3
   haha pozalusta !

   Poista
 9. ihana video vaikken ymmärtäny mitää! :D

  VastaaPoista
 10. millon tulee kysymys videota? (=

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !