torstai 21. helmikuuta 2013

RASISMI.Krisun ja Karinan yhteinen postaus.

Moi kaikille !Eli miten otsikost voi päätellä ,ni postaus kertoo RASISMISTA.
Kirjotan tän postauksen Krisun kanssa ja mä kelasin ,et alotan koska kumminki Krisu tietää enemmän asioista ku minä .Elikkäs ne kaikki jotka ei viel tiiä ,ni puhun Venäjää kotona ja käyn Venäjällä kerran vuodessa mökillä ,mutta vanhemmat on syntyny Virossa ...Ja nyt monet ajattelee ,et miten oon sit Venäläinen no mult kysellää tosi monesti et oonko minkä maalanen ni vastaa Venäläinen koska mä tunnen itteni Venäläiseks ku puhunu aina venäjää kotona enkä viroa.

Rasismi on ihan hirvee asia ja aina paha asia .Siihen pitäis puuttuu aina !!
Mua ärsyttää monesti sellaset ihmiset jotka on itse vaikka hmm Iranista ja rupee haukkuu vaikka somalialaista ?Mä en vaa ymmärrä tätä logiikkaa ,et ulkomaalanen haukkuu ulkomaalasta ketkä viel asuu SUOMESSA ?!Just tämmönen ilmiö tapahtu pari päivää sitte mun yhessä facebook päivityksessä ku yks Irakilainen poika tuli haukkuu mua ryssäks ja sen jäkee viel pyytelee anteeks ja nauraa kuinka hauskaa tää oli.MUN MIELEST EI OO TODELLAKAA HAUSKAA KU TOISTA HAUKUTTA IHON VÄRIN PERUSTEELLA,KULTTUURIN,USKONNON,KIELEN,MAAN !Ihan sama mut oikeesti mä toivon vaa et kaikki ymmärtää et rasismi on aina paha asia ja esimerkiks täälhän Suomes ois tosi tylsää jos ois pelkkii suomalaisii ?Kaikki ulkomaalaset antaa sitä elämää tänne .Okei ymmärrän et suomalaisii vaa yksinkertasesti vituttaa se ,et ulkomaalaset muuttaa tänne ja ei tee töitä mut silti niille maksetaa siit rahaa .Lapsilisä ja kaikki blaablaa verot yms .MUT EI SAA YLEISTÄÄ.

Jos yks vaikkapa Iranilainen perhe istuu kotona ja saa siiä rahaa ,ni ei se tarkota sitä et kaikki iranilaiset istuu  kotona .Tottakai osa niistä käy töissä.Vihaan eniten täs maapallossa sellasii ihmisii nimeltä :RASISTI.
Itken aina verta ku joku rasisti tulee haukkuu mua tai vaikkapa toista MUN edessä .Mua ottaa vaa semmonen niin päähän et voisin ampuu kaikkii rasistei päähän .Ne ei vaa ymmärrä et tää maa ois tylsä ilman ulkomaalasii .
Mä tiiän ,et kaikki on täst asiast eri mieltä ja tää koko maa on täynnä rasisteja.Ja et tähän postauskee tulee nyt haukkumisii ja loukkaavii kommentteei mut antaa tulla vaa ...Mä odotan ja haluun lukee niit .

Haluun kertoo yhen jutun ...Mul on ollu tosi monesti sillee ,et on luultu Suomalaiseks ja sit vaa ruvettu haukkuu somalialaisii,venäläisii,ruotsalaisii ihan kaikkia ,mut sit oon vaa sillee " joojoo avaudu lisää viel vähä"
No ootan et se leppyy ja sit avaan suuni ja sanon " hei tiesiks sä et mä oon Venäläinen ja tuut puhuu mulle tollasta " Tottakai ymmärrän sen ,et se ei tiiä et oon Venäläinen ku luuli et oon Suomalainen ,mut mun mielest kannattaa ottaa silti selvää ja ees vähän hellemmin kertoo tollasii asioita.
Voin kertoo yhen jutun mitä kerran metros tapahtu :
Istuin rauhas jotain miestä vastapäätä ,ku se rupee vaa ihan ragee siin "VITTU TOI RYSSÄ PUHUU KOVAA TOHON PUHELIMEE,EKS SE YMMÄRRÄ ET ASUTAA SUOMES JA SEN PITÄIS KUNNIOITTAA MEITÄ EIKÄ TEHÄ NIIN MITEN HALUAA " Mul oli kovalla musiikki ,mut mä silti kuulin sen miten se huus ja kaikki ihmiset vaa rupes kyylää sinne mis me istuttii tän miehen kans .No otin musiikin pois ja se jatko jatko ja haukku tummanihosia neekeri muodos .
No sehän puhu mulle siin koko ajan ...Olin nii vihanen et avasin mun suun pitkän keskustelun jälkee ja sanoin "HEI TIIÄKS SÄ MITÄ ÄLÄ VITTU OO TOLLANEN KUSIPÄÄ.SÄ PUHUT VENÄLÄISELLE TOLLEE ,JOS SUL EI OO MITÄÄN MUUTA TEKEMISTÄ KU OLLA RASISTI ,NI ÄLÄ PLIIS AVAUDU TUNTEMATTOMILLE AINAKAA " HAHA ,sepä lähti heti metrosta ja kuinka onnellinen taas olinkaa :) Tollaset ihmiset on vaa niin paskapäitä ettei mitään rajaa.

Ennen kuulin monesti "RYSSÄ RYSSÄ NEEKERI MANNE " tälläsii kaikkialta ,mut onneks en enää niin usein .Arvostan niit ihmisii jotka arvostaa mua tälläsen ku oon ja sen maalasen ku oon .En mä vaa voi sille mitää et oon syntyny Venäläisenä ,mut arvatkaapa mitä ...MÄ OON IHA HELVETIN YLPEE ET OON SYNTYNY TÄN MAALASEN !

Sit se viel ,ku yleensä tosi monet yleistää asioita esim:
-Venäläiset kaverit on niin huonoo seuraa koska ei ne osaa mitää muuta ku riehuu ja juoda Vodkaa ja pakottaa muita nuoria siihen hommaa
-Somalialaiset eihän ne osaa tehä mitään muuta ,ku vaa kiusaa ja haukkua ja tapella.
-Romanialaiset eihän ne osaa tehä mitään muuta ku varastaa.

PLIIS PLIIS PLIIS ÄLKÄÄ YLEISTÄKÖ ASIOITA JA ÄLKÄÄ OLKO RASISTEJA .Mä pyydän !
Mä tiiän ,et tän postauksen jälkee kaikki tulee aukoo tähän kaikkee ,mut mä niin toivon et ymmärrätte mua varsinki kaikki ulkomaalaset jotka asuu Suomessa ,ni varmasti ymmärtää ja samaistuu tähän ,koska uskon et joka ikistä ulkomaalasta on haukuttu .OLKAA YLEPEITÄ TEIJÄN MAASTA JA AJATELKAA NIIN ,ETTÄ JOS JOKU HAUKKUU SUN MAATA ,NI " Mun maa on iha täydellinen maa sun maahan verrattuna. älä oo pliis kateellinen " Näin mä toimin ainaki ,koska mä tiiän et Venäjä on suurin maa ja siel on vaikka mitä ja mitä kaikkee siel tehää kui ihanaa siel on ,ni on niit kateellisii aika paljon ;))

Nonni nyt päästän Krisun jatkamaan tätä postausta !

Noni, tähän on tosi hankalaa kirjottaa jatkoo ku Karina teki aika selkeeks pointin...:)

Mutta tota tota.. Kaikki varmaan tajuu et kun kerran me Karinan kanssa ollaan sukulaisia, niin mäkään en ole suomalainen. Mun isä on Venäjältä ja äiti Virosta. Koen myös itsekkin olevani VENÄLÄINEN, vaikka suomen kansalaisuus löytyykin.

Mä olen monesti törmännyt sellaseen keskustelu aiheeseen varsinkin mun Nuva opiskelu aikoina kuin: Jos sul on suomen kansalaisuus, miten voit olla venäläinen?
-Tähän on yksinkertane vastaus. Mun juuret on Venäjältä, vaikka sukua on suomestakin, mä arvostan enemmän venäläistä kulttuuria kuin suomalaista. Venäläisessä kulttuurissa kunnioitetaan enemmän vanhempaa kansaa ja muita kanssa eläjiä. En sano et suomi on paska maa ja paskaa kansaa, mutta täällä ei opeteta pienestä pitäen mm, teitittelemään vanhempia ihmisiä. Olen kyllä useasti saanut yllättyä positiivisesti kun jotkut suomalaisetkin on omaksuneet kunnioittavamman asenteen muita ihmisiä kohtaan. Mulle on vaan opetettu eri arvot elämään kuin muun maalaisille. Jokaisella kulttuurilla on omat periaatteet, arvot jne. Ja jokainen saa valita niistä omansa. Ei oo pakko sanoo itseään venäläiseksi jos nyt vaikka päättää elää enemmän venäläisen kulttuuriin arvojen ja periaatteiden mukaisesti, ei tietenkään. Mulle se on vaan luonnollisempaa, koska sieltä mä olen alunalkaenkin peräisin.

On karu totuus, et suomessa on hirveesti rasismia. TÄHÄN VÄLIIN MUISTUTAN KAIKKIA MEITÄ YHTEISESTI, ETTÄ ME KAIKKI YLEISTETÄÄN TOISIA JOISSAIN ASIOISSA.

Kaikki yleistää, kaikki valittaa. Jokainen meistä on ainakin kerran ITSE syyllistynyt jonkin näköiseen rasismiin. Myönnän, että kun on telkkarista tullut joku uutinen, jossa vaikka tummaihoinen on raiskannut jonkun, oon sanonu että vitun neekeri. Myönnän sen ja tiedän sen olleen väärin. Sekin ruma sana on tullu mun suusta vihasena, niinkään ei sais tehä.

Mua on kiusattu 9 vuotta siitä hyvästä, et en ollu ku kaikki muut. Olin venäläinen. Muut oli suomalaisii mun luokilla. Kaikki aina kiusas ja haukku ryssäks. Oli tietenkin muutama ihana luokkalainen joka aina auttoi ja tuki mua. Se oli oikeesti tosi vaikeeta. Koko peruskoulu. Samaa paskaa. Mietin useasti itsemurhaa, koska koin, etten ollu kenenkään, minkään arvonen. Halusin pois. Pois Suomesta. Mä jopa muistan huutaneeni kolmos luokalla äitille etä miks me ei voida olla normaali suomalainen perhe. Mä haluun olla niinkuin kaikki muutkin.
Kadun kyseistä lausetta vieläkin. Nyt jos kysyttäis, et haluunko olla sellanen kuin olen vai haluanko muuttua, vastaisin, että tälläinen kuin olen nyt.

Ihmiset, jotka on tehny joskus mun elämästä paskaa rasismia käyttäen, voin kiittää niitä. En olis tässä nyt näin vahvana ja itsenäisenä kuin olen nyt. Että kiitos.

Jos mä näen kiusaamista jossain, oli se sitten rasismia tai muuta; kadulla, bussissa, töissä tai ihan missä vaan, mä puutun siihen aina. Ja toivon kaikkien muidenkin keräävän rohkeutta ja auttamaan niitä, jotka eivät yksin siihen pysty.

Mä toivon tosiaan, että tää postaus herättää lukijoissa ajatuksia, mielipiteitä ja kysymyksiä joihin me molemmat; minä ja Karina vastataan mielellämme.

Rasismi, on vain yksi kymmenistä kiusaamisen muodoista. Rasismi on henkistä väkivaltaa toista kohtaan. Hyvin valitettavaa on, että rasismi on yksi yleisimmistä kiusaamis muodoista, mitä on. Henkinen kiusaaminen saattaa useimissa tapaukssa olla paljon vakavempaa kuin fyysinen. Henkinen kiusaaminen aiheuttaa psyykkeen horjumista. Mikäli ihmiselläon jo entisestään heikko psyyke, saattaa kiusaaminen johtaa vakavaan itsetuhoisuuteen tai aiheuttaa mielihäiriön. Tämän takia KAIKKI kiusaamiseen liittyvät asiat pitää ottaa huomioon!

Ootte kaikki varmasti lukenu ja nähny videoita netissä niistä nuorista ja lapsista jotka on tehneet itemurhia kun ei ole pää enää kestänyt ainaista kiusaamista ja elämän arvon tallomista.
Jokaisella on oikeus turvalliseen koulun käyntiin ja elämään muutenkin. Joten jokaisen täytyy myös KUNNIOITTAA tätä oikeutta, joka kuuluu KAIKILLE.

Rasismi on jokaisen kansan sairaus. Jokaisessa maassa tätä on. Toisissa enemmän, toisissa vähemmän. Jokaisessa maassa on kliseinen kuva jostain 100 vuotta sitten tapahtuneesta paskasta, mistä jälkipolvia syytetään.

Mun mielestä jokaisen pitäis mennä itteensä ja miettii, miltä susta tuntuis, jos sua kiusattais sun uskonnon, kulttuurin tai synnyinmaan perusteella?

Jokaisen pitäis olla ylpeä siitä millainen on ja missä on syntynyt. Olkaa ihmiset ylpeitä itsestänne, rakastakaa itseänne just sellasina ku ootta, älkää muuttuko muiden haluamiksi. Olkaa omia itseänne.

Mä kiitän ja kuittaan.

121 kommenttia:

 1. Oikeessa olette! Mut just se vituttaa et kuitenki AIKA moni ulkomaalane asuu tääl sossun rahoilla ja ne saa enemmä rahaa ku suomalaiset jotka tekee töitä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut sentää nää ihmiset on saanu paremman elämän ja niitten ei tarvi olla siel omas maas mis on sotii ja kaikkee paskaa .
   Mut joo mä ymmärrän kyllä ja tost asiast puhutaa tosi usein ... Elämä on ja tohon pitää tottuu .yksinkertasesti :thug life.

   Poista
  2. Voishan sitä asiaa tietenki miettiä siltäki kantilta, että ehkä se on se valtio joka maahanmuuttajille tms syysää rahaa, eikai se nyt pelkästään niiden oma vika ole? vai meinaatteko jos teille annettais rahaa just vaikka toimeentuloa varten olittepa muuttaneet uuteen vieraaseen maahan tai ette, niin kieltäytyisitte ottamasta sitä vastaan?

   ja mie en tiedä tarkalleen kuinka paljon nykyään sitä löytyy mutta ehkä maahanmuuttajilla on kuitenki haastavampaa saada täältä töitä. MUTTA jep, maailmassa on paljon vikoja ja jokasessa yksilössä ja kulttuurissa omat paskat puolensa, joka tapauksessa rasismia ei pidä missään nimessä suoltaa....mulle ainakin on paskanhailee elääkö joku maahanmuuttaja tai vaikka läpimätäsuomalainen kuinka rikkaan olosesti, en mie koe että se on multa pois, ei muuta, kai.

   Poista
  3. Asialline teksti ja oon samaa mieltä! Monii tuttuui/kavereei jotka on ulkomaalasii ja puheest saa tietää et on ulkomaalanen ei oo suomalaine ni just ku alottaa puhuu sille pomolle puhelimes ni"tiit tiit tiit" ei kiinnostaulkomaalaset kenel on vähä huono suomi .... enkä yleistä.

   Poista
  4. "Elämä on ja tohon pitää tottuu" Noni siinä se tuli! Elämä on ja rasismiin pitää tottuu!? Puhut nyt vähä ittees pussii! Siis mitä vittua? Teil on oikeus sanoo meil että meijän pitää tottuu niitte rottailuu mut teijän ei missää tapaukses kuuluu tottuu siihe mite semmosii ihmisii käsitellää jotka rottailee meijän verorahoilla nimeomaa meijän ei ne mistää muualtakaa oo tähän maahan tullu saatana!? Oonko mä nyt rasisti ku puutun epäkohtiin? Ps. Ei suomalaisia rottiakaan kunnioitettaa millään tasolla! Ja huomaan kyllä vahvasti ettet oo venäjällä asunu, kaikella kunniotuksella! Isovanhempani on venäläisiä, eikä oo kyllä heindän suusta tullu yhtäkään positiivista sanaa venäjän maasta :/

   Poista
  5. ha ha ha kyllä niit Suoamalisiaki kunnioitetaa :) Ei kaikki ulkomaalaset todellakaa vihaa suomalaisii ? Mehä kumminki asutaa täällä ja pitää elää niinku tääl suomes eletää .
   Ja mitä erikoista tossa " elämä on ja rasismiin pitää tottuu " No sitä rasismii perkele nyt tulee aina olemaa ,mut kyl sitä vois olla vähemmänki ...Ja no miks ne sit asuu Venäjällä jos ei oo YHTÄKÄÄN sanaa tullu venäjän maasta ? wtf ... Mul on paljon positiivista Suomen maasta .Jos ei ois ni tuskin oisin tääl enää

   Poista
  6. Ei asu enään. :) En tarkoittanut tuota vaan sitä että ettei suomalaiset työssä käyvät ihmiset kunnioita ketään ihmistä, joka sluibaa vaa himas ja nostaa sossult tukee, oli sitte somaaali tai suomalainen. Jos sua kiinostaa tämä asia ni kannattaa ottaa selvää. :) Esimerkiksi humanitaariste maahanmuuttajien työttömyysprosentit on aivan käsittämättömän korkeita. Joka aiheuttaa suurtaa vero taakkaa suomelle, joka on siis veronmakasajien pussista. Se ei ole tyhmä joka rahan ottaa vastaan vaan se joka sen antaa eli suomen valtio! Mutta toi ei oikee toimi tässä tilanteessa. Jos sosiaalietuudet otettaisiin pois ulkomaalaisilta rikos luvut kasvaisivat heidän osaltaa liiallisi lukemiin... Luulen et sä tajuut tän vast siin vaihees ku sä rupeet käymään töissä ja huomaat että kuinka suuri siivu palkasti lähtee valtioin pussiin:/

   Poista
 2. Karina. En ois varmaan koskaan arvannu, että oot venäläinen. : o Siis jos et ois sanonu. Tietty ihmettelin erikoista sukunimeä, mutta siitähän ei vielä voi mitään päätellä. Ja jos päättelis, niin tulis mieleen joku korealainen tai vietnamilainen. Nyt kun tiiän, että sulla on juuret Venäjällä, niin kyllähän susta löytyy tiettyjä venäläisiä piirteitä. :) Ja ihan hyvässä mielessä. Enemmän mua ainaki viehättää itäeurooppalaiset piirteet kuin vaikka amerikkalaiset. Mutta makunsa kullaki. Joillakin ne valitettavasti johtaa syrjintään, kiusaamiseen ja rasismiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvat sitä ees tietää ennen ku kerron :) Vaikka onhan mulla aksentti ja on kasvonpiirteitä jotka muistuttaa just venäläistä ...Ite mun mielestä näytän Venäläiseltä ,haha :D ...Jotkut tututki tai jopa kaverit kysäsee monen kuukauden tutustumisen jälkee " ooks ihan suomalainen " ku rupee näkee niit piirteitä mitä suomalaisissa ei oo :)
   Ja totta totta !

   Poista
 3. Tää on ihan totta oikeesti! Tän täytyy mennä Iltalehtee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ku meniski ... ehkä sit rasistit mitettis mitä aiheuttaa :)
   Mut kiva ku oot tota mieltä !

   Poista
 4. Mitä tähän vois enää sanoo...? KARINA SULLA O TÄÄLLÄ YKS MAAILMA ISOIN FANI! Siis, oikeesti?! Miten maailmas voi olla noi täydelline ihmine? O_o

  Oot täydelline jajaja otat kantaa asioihi, mihi moni ei uskalla puuttuu, koska pelkää, et niit aletaa syrjii ja kaikkee.

  <3:lla Eltsu (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wäää kuolin!!! Kiitos tosi tosi paljon Eltsu, oot ihana!:3 ja nojoo toivon et moni pystyis puhuu tälläsist asioist ja ottaa kantaa meinaa aika tärkee aihe tää on ((: ilman et sit ajattelee et"eikä toi rupee kiusaa mua ku kerroin mielipiteeni"

   Poista
 5. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6j57u2pRV1r571t5o1_400.jpg

  can't compete with those russian genetics (no homo)

  VastaaPoista
 6. Venäläisyys ei tässä tapauksessa oo minkään muun tae, kuin sen, että karina on perkeleen kaunis.

  VastaaPoista
 7. Olen niin samaa mieltä sun kanssa! Mutta mun on pakko lisätä tähän mun oma mielipide. Tosi useat ulkomaalaiset eivät enään edes ymmärrä rasmismin merkitystä, sitä mitä rasmismi oikeasti tarkottaa. Rasmismi on sitä kun haukutaan toisen ihonvärin, maan, uskonnon jne perusteella, helposti se että jollain valkoisella tulee tummempi ihonvärisen kanssa riitaa ja siinä samassa sitä haukutaan niin se on rasmismia, vaikka eihän se niin ole? Jos haukuttaessa ei ole näitä ihonvärin kansalaisuuden uskonnon jne asioita käytetty hyväkseen. Ja myös sen haluaisin lisätä, että myös ulkomaalaiset ovat jopa enemmän rasisteja suomalaisia kohtaan kun mitä suomalaiset ovat heitä kohtaan. Suomalaisia haukutaan, suomen maata haukutaan, kuulen enemmän kun kerran päivässä "fuck suomi" , "suomalaiset on paskoja" tyylisiä juttuja, onhan sekin rasmismia? Mutta eihän sitä ajatella niin. Haluaisin tällä kommentilla muuttaa rasimin ajatusta kaikilla! Riidellessä tottakai haukutaan, mutta jätetään väliin ne haukkumasanat mille kukaan ei voi mitään. Ei kukaan voi mitään sille minkä maalaiseksi on syntynyt, tai minkä värinen on, tai mitä uskontoa harjoittaa? Kaikki rasmismi on väärin, niin ulkomaalaisia kun suomalaisiakin kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeessa !!!Unohdettii kirjottaa tuosta et ulkomaalaset on Suomalaisii kohtaa rasisteei myös.Ja usein kysytää " jos oot kerran niin ylpee sun omast maast ,ni mitä hevlettii teet tääl suomes " ,ni must toi on aika tyhmä kysymys jos nuorelta kysytää sitä.Esim mä synnyin täällä ni en mä sille voi mitää et mun vanhemmat muutti Virosta tänne enkä mä voi tän ikäsenä muuttaa pois kotoo varsinkaa ULKOMAILLE .Sillo ku se oikee aika tulee ,ni uskon et monet lähtee sinne minne haluuki :)

   Just tänää kaveri selitti tosta samasta ,ni samastuin siihen koska se on totta .Oon mäki aika usein sanonu " fuck suomi " ...sillo ku ärsyttää ettei tääl oo nuorille mitää eikä aikuisena kaa oo mitää jännii clubeei ja ihmiset ei oo mistää parhaasta päästä (oma mielipide) enkä yleistä !

   Poista
  2. Minusta tuntua siltä että rasismin(racism) merkitys on se että joku kansa pitää itsensä ylempänä kuin muut. Ja tiedetään, historian oppimisesta,kuka teki mitä. Siksi kun joku tästä kansasta kohtelee toista huonosti, niin sitä pidetään rasismina. Mutta kun samanlainen teko tulee toiselta puolelta,sitä ei käsitä rasismina.

   Poista
  3. Pidetään myös sitäki rasismina,jos vaikkapa somalialainen haukkuu suomalaista maan perusteella ...mutta ymmärrän mistä puhut ! Kyllä varmasti ulkomaalasia ollaa haukuttu rasisteiksi koska haukumme myös Suomea,mutta enemmän saavat ulkomaalaset haukkumisia ja syrjintää suomalaisilta

   Poista
 8. Onhan se rasismi ikävää ja vaan juntit sitä harrastaa, mutta useat ulkomaalaiset suhtautuu siihen liian herkästi. Tuntuu ettei mitään voi sanoa olematta rasisti. Ja jos kohtelee mustalaista huonosti vain sen takia että se on sietämätön kusipää, mustalainen syyttää heti rasistiksi... reilua? Ei.
  Kysyisin vain sinulta, Karina, oletko yksi näistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos kohtelet sitä huonosti sen takii et se on kusipää ,ni ei mun mielest siin oo mitää sellasta et SÄ oisit rasisti ,mut jos rupeet sit vaik haukkuu sitä ,ni kyl sä sillo rasisti oot ... Mut ei se oo reiluu ,et heti ruvetaa syyttää rasistiks jos kohtelee vaikkapa toista vähä huonommin mitä muita ja sen tkaia koska se käyttäytyy tosi rumasti .

   Mut siis tota loppu lausetta en oikee ymmärtäny o.o siis mistä yksi näistä ?

   Poista
  2. sellanen että jos heität vaikka ulosteella jotakuta toista naamaan ja se sanoo: "vitun huara" niin sanotko takaisin: "Haukut mua vaa koska oon venäläinen"

   Poista
  3. EEEEEEENNNN !!! :D kuulostaa aika hölmöltä.Mut siis mua luullaa usein ihan Suomalaiseks ,ni en mä pystyis ees koskaa vastata noin ku kuulostais aika oudolta ja tyhmältä O_O ....
   Tai jos vaikka oisin tummanihonen ja heittäisin jotain ihmistä ulosteella päähän ja mua haukuttais ni en mä vastais " haukut mua vaa koska oon tummainhonen " ... Itepähän aiheutti.Mut eri asi jos se sanoo sen heittämisen jälkee " vitun neekeri "

   Poista
 9. Dissataa kyl snadisti liikaa suomee mutjoo oikees oot!

  VastaaPoista
 10. Et edes tiedä mitä "rasismi" tarkoittaa. Tiedoksi sulle, rasismi on rotusyrjintää.
  Venäläistä ryssäksi sanominen EI ole rasismia, sillä suomalainen ei ole rotu. Ottakaa hei asioista selvää ennen kuin postaatte tämmöistä. Sen verran vielä, että sanan "Ryssä" alkuperä on englannin kielestä "russian" ja ruotsin kielestä "rysska" mikä ei kummassakaan kielessä pidetä loukkaavaksi, suomenkielessä se on kuitenkin jostain syystä teille ryssille loukkaava, olette nykyään mitään muuta kuin yhtä isoo feikkidemokraattista roskakansaa. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä sun pitäis ite perehtyä asioihin. Jos kerran suomalaiset käyttä venäläisistä sanaa ryssä haukkuma nimenä niin pitäiskö se ottaa kohteliaisuutena? Ryssä sanalla harvemmin jos koskaan tarkoitetaan mukavaa venäläistä ihmistä. Ja sitä paitsi sana ryssä oli käytössä silloin sota aikoina dissaamista varten. Sieltä se on sitten jääny jälkipolville. Tottakai sulla on oikeudet omiin mielipiteisiin, kannustan siihen jatkossakin. Mä ite voin vertaa sanaa ryssä vaikkapa sanaan neekeri. Molempia käytetään huomatakseen toista. Ja mikäli et pidä tekstistä, ei sun tarvi jatkossa meitä seurailla. Ota huomioon että tää teksti käsittelee asiaa monen ihmisen kertomuksen perusteella, kuinka ne on kokeneet kiusaamista just rasismin muodossa. Kyse ei oo vaan musta ja karinasta. Mutta kiitos kommentistas ja toivottavasti et vedä hernettä nenään. (:

   Poista
  2. Kirjoitusvirhe! Damn autocorrect... eli siis loukatakseen ei huomatakseen. . (:

   Poista
 11. sä näytät kaipaavan sellast kyytii ettet istu viikkoon tuolla nätillä pyllylläs:OOOOOOOOOOOOOOOOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai näytän vai??:Dd emmä kyl kaipaa... (:muute hyvä

   Poista
 12. tost rasismist vaan et meil kaikil o punanen veri ja valkoset luut :D

  VastaaPoista
 13. Mun on ihan pakko sanoo että tiiän paljon porukkaa jotka sanoo että ei oo rasisteja ja näin mutta aatteleppa realistisesti ni jokainen suomalainen on edes vähän rasisti... ja sitten myö sekin että jooh osa niistä elää sossun rahoilla mutta niin jotkut täysin suomalaisetkin :/ (ja en jaksanu lukee ku ari rivii ku oli kunnon romaani kirjotettuna xD )

  VastaaPoista
 14. oon suomalainen melkee mun kaikki kaverit on ulkomaalasii ... tai puoliks ainaki.. silti välil ne sanoo jtn suomalaisist koska ei ota mua huomioo koska oon vhä ku one of them ... mut silti se tuntuu vhä akward ..but i love my friends <3 ja voin sanoo all the people älkää ees miettikö rasismii ..yrittäkää vaa päästä teijän päämäärään :D be what you wanna be.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista tekstiä! Oot oikees ((:ja joo mul o monii kavereei jotka o oikeesti suomalaisii mut käyttäytyy ja on ku ulkomaalane:D8

   Poista
 15. ai kuka on nyt stalkkeri häh? ););););)

  VastaaPoista
 16. vitun ryssä karina !! painu venäjään tai mikälie !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LUKIJAT!!!! TÄSSÄ OIS TÄÄ YKS RASISTI JUNTTI PASKA .ÄLKÄÄ OTTAKO MALLII.Ja kuule sinä tuu sanoo mulle ihan päin naamaa tai kerro ees kuka oot vai ootko niin lapsellinen ja säälittävä et tuut nimettömän mua haukkuu? Oonko tehny ees sulle mitää ku tollane hyökkäävä kommentti? Jos oon ni kerro mitä ja KUKA OLET, ni voidaa cähä jutella.Ja tottakaimuutan Venäjälle sit ku on oikee aika ja tarpeeks ikää.Nyt en valitettavasti pysty ku liian nuori enkä oo jättämäs mun perhet ja kavereit tänne noin vaa.

   Poista
  2. ei ollu rasismia ......... rasismi on rotu syrjintää ! toi oli haukkumista..

   Poista
  3. vitun tyhmä toi on rasismii eikä haukkumista.Hanki aivot

   Poista
  4. Sul on oikeus silti haukkuu tääl toisii vitun tyhmäks? Oot ite rasisti koska haukuit suomalaist tyhmäks! Kuuolstaako tämä sinulta kivalta? Menny vähä toi rasismi sana turha pitkäl..

   Poista
  5. Missä vitun vaiheessa mä sanoin et oon rasisti suomalaisii kohtaa ?Ja jos perkele sanoin " vitun tyhmä " niiku sä sanoit " vitun ryssä " .
   Yks loukkaa ehkä tuhat kertaa enemmän ku toine...
   Niiku mitä vittua ? minkä ikänen sä oikee oot saaneen kysyä ?
   Ja mul on oikeus haukkuu tyhmäks sellast joka on oikeestikki.

   Poista
  6. Eli olet liian blondia tajuaksesi että tuo oli sarkasmia minun osaltani, mutta karua totuutta teijän "suvaitsevaiset" osalta :D

   Poista
  7. Aika paskaa sarkasmia :) näin suoraansanottuna ;)

   Poista
  8. Niimpä;) Sanoppa toi kaikille niille jotka lyö joka tilanteessa ton rasistikortin pöytää :)

   Poista
  9. Mut cmoon vähän eri asia toi ryssä ja tyhmä . En ois sanonu "vitun tyhmä " jos se tai mistä tiiän ehkä se olit sinä ,ni et ois haukkunu mua ryssäks.Jos suomalainen vaikkapa sanoo venäläiselle "vitun ruma lehmä " ,ni ei se meinaa sitä et se suomalaine ois heti rasisti ehkä sen mielest se muija on vaa ruma lehmä ja halus kertoo sen paskamaisen mielipiteen .Se on rasisti siin vaihees ku se rupee ryssittelee siin ja haukkuu mother russiiaa maan rakoo .

   Poista
  10. Kuka sen määritää et se on eriasia? Nimitteleyä noi molemmat on?

   Poista
  11. Siunatkoo jeesus sut tai kasvattakoo sun vanhemmat sua paremmin.
   Mä oon ihan sanaton ... mistä näitä idiootti rasisti pellejä tulee ?
   OOT SELVÄ RASISTI ELI PAINU VITTUUN .

   Poista
  12. Nonni sieltähä se rasisti kortti lensikin:) Jos haluat tarkennuksen asiaan ni en ole henkilö joka kirjotti nuo ryssä kommentit.. Elikkä tarkennatko nyt et miksi olen rasisti? Ja mähän tässä oon idiottii rasisti pelle. Tajuisit nyt ees ite et mitä mä täs oon ajanu takaa noil mun kommenteil!

   Poista
  13. " kuka sen määrittää et se on eriasia " rasisitille ryssä ja tyhmä on varmasti sama asia .Jos kysytää vaikka somalialaiselta tai ulkomaalselta ylipäätää ,että "onko ryssä ja tyhmä sama asia " ,ni kaikki varmaa eka nauraa kysymykselle ja on sillee et mitä vittua ,koska tosiaa se on eri asia .
   Neekeri,manne ja ryssä yms on sama asia , kun taas idiootti,pelle ja tyhmä on sama asia . Mieti nyt et mitä eroa noissa on

   Poista
  14. Joo nissä ei olee sillä tavalla mitään eroa, koska kukaan ei voi määrittää kumpi loukkaa ihmistä enemmän?

   Poista
  15. härreguud ....No mun on ihan turha jutella enempää ton tyyppisen ihmisen kans ... Ni tee jotain järkevää ,ni mäki pääsen tekee jotain kivaa ku ihan turhaa lähen selittelee .
   Hyvää loppuelämää sulle !

   Poista
  16. Argumenttis tais loppua vastauksestasi päätellen:D Juu kitos samoin!:)

   Poista
  17. Ei ,VAAN miks mä lähen ees todistelee jotain asiaa mitä et tuu koskaa uskoo ? niinku sanoin Ryssä,neekeri ja manne on sama asia ,niinku myös tyhmä,idootti ja pelle on sama asia .Jos et usko tota ,ni miks mä ees jatkaisin tätä keskusteluu ?Ihan turhaa tiiätkö . Ja joo kiitos kiitos mul on tulevaisuutta :)

   Poista
  18. Joo mut nyt ei puhuttu siitä, että mikä on sama asia ja mikä ei vaan siitä että kumpi loukkaa ihmistä enemmän? Sitä ei voi ketään määrittää vai voiko sinusta? Se riippuu minun mielestäni silloin täysin ihmisestä. Ja uskon että kyseiset sanat (tyhmä,idiootti ja pelle) voivat loukata jopa pahemmin ihmistä varsinkin kun sana tulee läheisen suusta esimerkiksi hyvän ystävän. Eikö näin ole? Eikös mulla sitten ole tulevaisuutta?:) Mä voin sanoo sul tähän, jos se vähä lämmittäis sun mieltä, että mul on paljon ulkomaalaisia ystäviä.
   Jos mä oisin rasisti ni tuskin ne mua kauaa kattelis:D

   Poista
  19. No tottakai se loukkaa jos läheinen ystävä sulle sanoo "vitun pelle " esimerkiks ,mut tuskin läheinen ystävä sanoo ryssä,neekeri yms ihan tosissaa ? Ja miks must jotenki tuntuu et toi ei oo totta?
   Ja jos on totta ,ni näytäppä nille sun ulkomaalasille kavereille mitä tänne oot kirjtoellu ,ni katotaa katteleeks ne ssua enää .Tai liven saatat olla ihana niille,mut tääl kirjottelet tollasta vaik ehkutat et sul on ulkommaalasii kavereit ... Sekava maailma

   Poista
  20. Ensinäkään mä en oo ite kirjottanu tänne mitää rasistista:D Jos et oo näis jo huomannu ni mua rasittaa sun kaltaset "Suvaitsevaiset" ja idiootit. Ei sua tarttekkaa uskoo:D Jos tosa lukee et hehkutat ni mitä vittua?:D Rupee enemmäki huvittaa tää sun käytös!:D

   Poista
  21. jos sua rasittaa mun kaltaset ihmiset ,ni mitä vittua sä oot vielki tääl ?:D Oot puhunu mulle koko helvetin illan ?
   Mene nukkumaan .Tarviit unta

   Poista
  22. joo anonyymi voit painuu mistä oot tullutki, vedetään vetoo ettei sul oo yhtäkää ulkomaalaista kamua? :D snap

   Poista
  23. Joo sä voit imee mun säkkei nigga! Oon itekki puoliks ulkomaalainen ni mitä vittua sä auot saatana! Mä sentää myönnään ite et suurin osa pakolaisist on roskaa ja syöpää!

   Poista
  24. Et ulkomaalaselta vaikuta ... :)) ja sä kuulut tohon osaa ?;) Ei monet ulkomaalaset oo noin epäkohteliaita .

   Poista
 17. Upeeta tekstiä tytöt, toi on niin totta ja oon samaa mieltä! Rasismi on oikeesti sairasta. En ymmärrä miks ulkomaalasia pitää haukkua. Eri kulttuurit, uskonnot ja kielet on mielenkiintosia. Erilaisuus on hieno asia :) Venäjän kieli on kaunista ja kulttuuri kiinnostavaa, ja joskus tulevaisuudessa mä vielä käyn Moskovassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi tosi paljon! ((:kiva ku oot samaa mieltä meijän kanssa.TOTTA TUO"Erilaisuus on hieno asia" ...On just kiva kuunella erilaisii kielii ja ettii just tietoo eri kulttuureista.Ja joo sama täällä, en ite oo koskaa käyny Moskovassa mut kyl mä siel kerkeen käydä (;

   Poista
 18. Tahtosin tietää, et mil tapaa oot venäläinen? Sun vanhemmat on kuitenki virolaisii, ei venäläisii. Sä kyl puhut venäjää, mut se ei tee mun mielestä susta mitenkää venäläistä. Ois sama asia väittää, et suomenruotsalaiset on ruotsalaisia, koska ne puhuu ruotsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isän äiti on syntyny Venäjällä ja meijän kaikki sukulaiset puhuu venäjää.Viro oli ennen neuvostoliitto 92 lukuu asti ja monet tai no melkee kaikki puhu venäjää.Esim jos lähet Viroo tallinnan ulkopuolelle (vaik kyl tallinnassaki yli puolet puhuu Venäjää) ni tallinnan ulkopuolel kouluissaki puhutaa Venäjää ja opetetaa tyylii venäjän kielellä.Tätä on nyt vähän vaikeeta selittää ku vähä jännä asia.... (:

   Poista
 19. Hei Karina, et tunne mua ja anteeks että tulen näin kommentoimaan, mut sä oot tosi upee ihminen ku jaksat kantaa kaikki haukut ja pilkkaamiset selkä suorana :) se on ihailtavaa ja oot todella upee tyttö! jatka samaan malliin ja kaikkea hyvää sulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! TOTTAKAI saa kommentoida vaikka ei tunnetakkaan! Ja no haukkumisia on nyt vähän pakko kantaa selkä suorana ku niitä elämän aikana tulee varmasti toosi paljon ni ei kannata haukkumisist välittäö ((: kiitos sulle tostosi paljon ihanasta kommentista ! <3 ja sulle myös kaikkee hyvää Mirka! ((:

   Poista
  2. Katokku sä oot oikeesti kärsiny sun venäläisyydestäs? :D

   Poista
  3. No koko ala-asteen ajan ja seiskalki vähän haukuttii ryssäks ,mut ei sitä enää nykyää kauheesti mulle sanota ,koska tietää mitä vastaan ja teen asialle :) Jokanen ulkomaalanen joka asuu täällä Suomessa ,ni on kärsiny vähänki .

   Poista
  4. totta :( niille lapsille sais antaa pikkusen opetuksen ku ne haukkuu esim:ryssä,nekru mannee

   Poista
 20. Kommentoin nytte vaikken koko tekstii jaksakkaan iha lukee ku oon niin huono keskittyy noi pitkää tekstiin. Vaikka ite oonkin ihan suomalainen ja muhun ei siten myöskää oo kohdistettu mitää rasismia, niin tuntu pahalta lukee et sua kohtaan ollaan oltu noin kauheita. Ja monia muitaki... en oo yhtää ylpee ihmisistä tässä asiassa.... Ja sitä paitsi, me kaikki ollaan "saman maalaisia" tai tarkotan sitä, että kaikki meistä on syntyny tällä maapallolla, ihmisten itsekkyys vaa on alkanu tekee jotai rajoja. Me ollaan nii helvetin omistushalusia. Samaa maata tää on koko planeetta. piste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kommentti !!! Ja totta ...ihmiset on itsekkäitä paskoja .En väitä et mä oisin neiti täydellinen ,et kyl mäki oon välil itsekäs ihan varmasit niinku moni muuki ,mut nii ...Ihmisten pitäis ajatella pari kertaa ainaki mitä haluu sanoo ja sit vast sanoa mitä haluski :)
   Ja siis uskon ,et joka ikinen joka asuu täällä suomessa ja puhuu kahta kieltä eikä vaa suomea ,ni on ollu jollain tavalla kiusattu taino haukuttu just tummanihosta neekeriksi ja venäläistä sitte ryssäks ja sillee /:

   Poista
 21. TRUE!
  on somalilainen ja mutt huomataan helposti koska IHOVÄRI ! ite tunnistan kuka on suomalainen ja kuka ei..
  mutta jotkut ei vaa! jotkut on vittun tyhmii et alkaa haukuu ihmisiä! ihonvärin,uskonnon takii ! joku päivä jotkut kaatuu sitä + ihana tää teksti ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhmii ja sairait ihmisii on joka puolella ... Ne jotka haukkuu ihonvärin uskonnon tai kulttuurin takii tai muuten kaa on vaa jälkeenjääneit ja tyhmii ...
   Toivottovasti tulee katuu sitä ! Jep . ja kiitos sulle tosi paljon :)

   Poista
  2. Turha sun on siel yleistää! Jos sil kannal lähetää ni teikäläiset TAPPAA ympäri maapalloo pommien/aseiden/lentokoneiden kaa vain ainoastaan väärän USKONNON takia! Te tuutte tänne ja valitatte ku ihmiset puhuu paskaa.. Ottakaa huomioo et te saatte sentää ilmasen elätyksen ja koulutuksen täällä ! Me mentäis teijän maahan ni ryöstettäis ja tapettais siihe paikkaa!

   Poista
  3. Ja missäs maassa noin tehdään ? Eks toi oo sitä hitler aikaa ?
   Ja no meeppä Venäjälle ,ni katotaa ryöstetääks sut tai tapetaako :D
   Huhhu mitä shittii sä siel puhut ,en vaa ymmärrä.

   Poista
  4. Tekstini oli kylläkin tarkoitettu tuon somaalin kannanottoon. Etkö ole ennen huomannut että ISLAMIT ovat itsensä mielestä ainoa oikea uskonto joiden nojalla he voivat tehdä esim WTC iskut..? Islamit pitävät muslimeja YLI-IHMISNÄ, onko tämä oikein? Ja tarkoitin tuolla ryöstö/tappo jutulla nimenomaan islamimaita(esim. lähin idän maat)

   Poista
  5. Nyt sä yleistät .Ei kaikki islamit oo todellakaa tollasii .
   Ja no en tiiä onks se väärin vai oikein ,saa pitää asiaa miten haluu.
   Ja no oon ollu Egyptissä 2 kertaa ,ni oonhan mä elossa ja ei kukaa mua ryöstäny tai ees ollu aikomassa ryöstää.Ei tullu ees mieleekää että ois ryöstäny ,vaik kaikki sanoo et just itä maissa on paljon varkaita ...Oon ollu Tunisiassaki (joka sijaitsee afrikassa siis ) ja islamilaisii siel ,ni ei sielkää tapahtunu mitää ja se on yks suosituimmist lomakohteista niiku myös egyptiki.

   Poista
  6. "Turha sun on siel yleistää! Jos sil kannal lähetää ni.... " Vittasin tuolla hänen yleistystään että hänet huomataan ihonvärin takia... Joka siis pitää joidenki osalta paikkansa muuttei kaikkien. Joo mut et varmaa uskaltais asuu siel saatika liikkuu yksin. Pointti tässä oli se että te saatte elää suurinpiirtein ilmaseksi täällä ja viittitte valittaa siitä että joku puhuttelee väärällä tavalla. Ja Egypti oli siltä osi aika raaka esimerkki että se ei ole ensinäkään täysin isalmimaa ja siel asiat on suht koht hyvin mut meeppä esim johonki kurdistanimaaha ni saat nähä mite sua käsitellää siellä!

   Poista
  7. " saatte elää suurinpiirtein ilmaiseksi täällä" haha älä naurata mua.
   Ja jos joku nyt joskus eläis ilmatteeks suomes ,ni meinaaks se sitä et sitä saa syrjii haukkuu hakkaa ?! NO EI TODELLAKAAN.
   Mieti nyt vähän mitä sä puhut siel ruudun takana ..tosi ärsyttävää tommone o.o Ja ootko ite käyny jossain kurdistanimaassa ? Jos et oo ,ni turhaa tollast shittii lähet kommentoimaa :) Jos oot ,ni kiva juttu varmasti oli kauniit maisemat.En usko et oot kyl käyny siel tai missää suomen ulkopuollellakaa ,ku tuntuu et sut on just kasvatettu sillee et vaan ollaa Suomessa ja jos meneeki johonki maahan ,ni sut ryöstetää tai joko tapetaa .Ja joo älä käy ulkomailla ... Tollaset jotka kuuntelee tollast paskaa ei oo tervetulleit sinne . elää ilmatteeksi hahahahah ...Musta ei ees tarvi puhuu tollee tai monista muistakaa koska meinaa mun faija tekee joka vitun päivä,ilta ,YÖ duunii ja ei nuku melkee yhtää ku on töissä ja töissä koko ajan ni kivat liksat sil tulee .Ja äiti se on pomo Lindex vaatekaupassa ja tekee paljon duunii ja ansaitsee joka ikisen sentinki .Ja uskon et monil ulkomaalasil on näin.

   Poista
  8. Joo täs piirtyy hyvin tää sun rasismi sanan merkitys! "Ja no en tiiä onks se väärin vai oikein ,saa pitää asiaa miten haluu" Jos et tajunnu tossa niin hyväksyt ite tossa lauseessa rasismin, elikkä tarkennetaan vielä. Rasismi meinaa myös sitä ettei jotain ihmistä pidetä hänen etnisen taustansa takia eriarvoisena ihmisenä ja sä hyväksyt täysin että islamit pitävät minua eriarvoisena ihmisenä sillä olen kristitty? Ootko muute minkä ikäne?:)

   Poista
  9. Ajattele niin :)) Et siis selvästi ymmärtäny mitä sanoin .
   Ajattelethan säki miten haluut ,ni neki saa pitää asiaa miten ne haluu .Ja no jos ne sua pitää eriarvosena ihmisenä et oot kristitty ni onhan seki aikalailla rasismii ...Koska monethan kristityt just mitää islameei kauhein terroristein ja et niil on iha kamal usknto ,ni on seki rasismii mun meielestä.
   Oon -97 :)

   Poista
  10. Usko sä unelmiis, pakolaisist ei käy ees puolet töissä. Joo tarkotin vitun idiootti näitä jotka siellä töissä ei käy. Ne saavat elää täysin ilmaseksi suomessa, jos et sattunut tietämään! Ei meinaa että syy hakkaamiseen ja haukkumiseen olisi että he elävät täällä ilmaiseksi. Heillä voi olla taustalla jokin todella pätevä syy siihen esim. Joku ulkomaalainen on raiskannut jonkun läheisen ihmisen jota sattuu siis suomen mittakavassa järkyttävän usein! Ja syitä voi siis olla paljonkin muita! Se on vaa harhaluulo et jotku suomalaiset niitä iha muuten vaa haukkus!
   Ja kyllä olen käynyt ulkomailla, mutta islami maihin en ole menossa. Syytä siitä mediaa joka kertoo joukkoraiskauksista sun muista, niistä maista.

   Poista
  11. No miks vitus sit kaikki Suomalaiset yleistää ,et ulkomaalaset asuu ilmatteeks tääl ... ehkä pakolaiset ja ne idiootit ihmiset jotka elää vaa sossurahal ,mut niit on aika harva kumminki ...
   Ja toi on just tota vitun yleistämistä.Jos yks kongolaine raiskaa suomalaisen tytön ,ni meinaaks se sitä et perkele kaikki kongolaiset tekee niin ?! Joka maassa raiskataa ihmisiä.
   Hahaha voei :D:DD kuuntelet vaa jotain mediiaa mis kerrotaa ryötöistä ,raiskauksita ja tapoista :D mua ei vois vähempää kiinnostaa .Mä käyn islamimaissa ja en oo kertaakaa sanonu mitää negatiivista ! Ympärillä ihania ihmisä ...ehkä tulevaisuudessa saatan sanoo jotain negatiivista ,mut tähä mennes pelkkää positiivista ja suosittelen käymää oikeesti :) Vaik oot vaa kuunellu jotain tollasta ...Eti niitä positiivisa asioita äläkä vaan negatiivisä.Olispa positiivisii ihmisii enemmän.

   Poista
  12. En ite henk. kohtases oo puhunukkaa mistää muista kun humanitaarisist maahanmuuttajista. Ja vaik niitä nyt sun mielestä on harva ni se on iha turhaa verotaakkaa valitiolle vai kiistätkö tämän? Joo mut islami maissa ne raiskausten määrät on iha järjetömmiä usko huvikses:) Siellä naista ei pidetä edes ihmisenä! Joo mut mul on syy pitää islameita terroristeinä jos niiden keskuudessa kerra tapahtuu tämmöistä. Varsinkin ääriryhmissä.

   Poista
  13. "Rasismi meinaa myös sitä ettei jotain ihmistä pidetä hänen etnisen taustansa takia eriarvoisena ihmisenä ja sä hyväksyt täysin että islamit pitävät minua eriarvoisena ihmisenä sillä olen kristitty?"

   Mun vastaus on kyllä tähän se, että oot näköjään kohdannut vääriä ihmisiä, koska ainaki mulla ei oo yhtäkään islamiuskoista kaveria joka syrjis niitä jotka uskoo toiseen jumalaan, ei ketään kiinnosta ne uskoo omaan uskontoonsa ja siinä se, kuiteskin on kyllä sellaisia niin sanottuna tyhmiäkin jotka syrjii mutta onha suomalaisiakin, virolaisiakin ja venäjäläisiäkin ja ketä vaan jotka ovat tyhmiäkin, jos sanot et jossain maassa tapetaan tai varastetaan niin hohoi eks suomes koskaan oltu tapettuu tai varastettuu... on käyny mulki suomes vaik mitä tapauksii mut en koskaan alais arvostaa maata ja ihmisiä siillä perusteella, jokaisessa maassa ja jokaisessa kansalaisessa on huonoja ja hyviä puolia ja ollaan silti kaikki ihmisiä, niin turhaan valittaa toisista jos omallaki virheitä, pitäiskö ensiks elää oma elämää ja jos oot niin ylpee suomalainen nii vähän kunnioittaa ku eks sä nätä vähän huonoo merkkiä suomalaisita, en ymmärrä :D

   Poista
  14. äsken puhuit et "pakolaiset ei käy töissä " ja nyt puhut " maahanmuuttajat ei käy töissä " ?!?!?!? Tiiätkö pakolaisen ja maahanmuuttajan eron ? Ei vaikuta siltä .
   Naurattaa vaa tommone " mä pidän islameei terroristein koska niitten maas tapetaa ja raiskataa niin paljon " halleeeluja.

   Poista
  15. Eleanor kaunista tekstiä ja mä niin samastun tohon !
   Jokasessa maassa tapahtuu sitä sun tätä ja ei se koskaa lopu .
   Jokasessa maassa varastetaa,tapetaa,raiskataa ja mitä kaikkee tehää ,mut aina just tummanihosii tai islamilaisii pitää haukkuu terroristeiks koska ne tekee sellasta .Ihan samoin vaaleenihosetki tekee tyhmyyksii

   Poista
  16. "eks sä nätä vähän huonoo merkkiä suomalaisita"!:D Te ite ootte koko yleistämäs kaikkee? Mä oon yksi henkilö tästä reilusta viidestä miljoonasta ihmisestä ni miten mun sanomiset vaikuttaa niihin muihin? Joo en tiiä mistä päi mailmaa oot eleanor mut et vissii oo käyny tuol lähi-idä kriisi alueil? Serkkuni on siis ollut rauhanturvaajana kyseisellä aluella ja ei oo ollu kivaa kuunneltavaa sen kertomukset! Hohoijaa! Karina ota selvää mitä meinaa humanitaarinen maahanmuuttaja! Njoo katoin ite nyt googlesta eikä näytäny löytyvä mitää kunnon selitystä sille että sä oisit tajunnut, mutta se meinaa siis lähes samaa asiaa kun pakolainen eli en ole puhunut missään vaiheessa työperäisistä maahanmuuttajista? Ei vittu sä oot vatipää, en ees ymmärrä miks keskustelen tämmösest asiast jonku huomiohuoran kaa mut näytti niin tietäväs asioist ni oli pakko sit ottaa kantaa :D PS. Elä ihmittele, jos nimittelin sinua äsken tuossa, mutta rupee vähä keittää toi jatkuva yleenkatsominen, et mä en tietäisi asioista mitään? why?

   Poista
  17. Ja no vaikuttaahan ne sunki sanomiset ,koska se on haukkumista.
   Miks haukkuu ihmistä ilman syytä joka ei oo tehny sulle mitää ?
   Mä en haukut ketää ennenku se on tehny mulle jotain ...Monesti sanotaa et "somalialaiset varastaa " mä en usko siihen ennenku mä ite nään omin silmin.Oon vaa nähny kuinka suomalaiset varastaa kaljaa jotka on ihan spugen näkösii ...nehä elää kans siis ilmatteeks koska tuskin sellaset ihmiset käy ees töissä ? Asuu puskassa hyi saatana.
   "googlesta ei löydy selitystä minkä sä oisit tajunnut " mitä vittua ? Mistä sä tiiätt mitä mä ymmärrän ja mitä mä en ymmärrä.
   Ajattelet vaa ehkä ,niin mut vitun typerää ku sanot sen viel mulle ku ei tolle lauseelle voi muutaku nauraa ? säälittävää.
   Ja huomiohuora ???? mikä musta tekee huoiohuoran voitko kertoa ?
   Ja saaneen kysyä minkä ikänen sä oot ?
   Varmaa ku vastasin sulle ekan kerran ni ajattelit kuinka tyhmä oon enkä tiedä mistää mitää ,mut miks ihmees puhut sit mulle ? älä vastaa enää vai ooks jääny muhun koukkuu ku oon niin ihana ;))

   Poista
  18. En oo sua kauheesti vanhempi mut aivot näyttää toimiva vähä virkeemmin kun teikäläisel mut oon siis 17 No sä oot antanu tosiaa vähä semmosen kuvan et sul pitää selittää nää asiat aika perusteellisest et sä tajuat. Ja mä oon puhunu sulle kaikista rotista (rotta meinaa siis henkilöa joka elää sosiaalituilla)enkä pelkästään somaaleista? Ja mitä toho huomiohuoraan tulee niin naispuolisia henkilöitä jotka tekee youtubeen videopostauksia kutsutaan huomiohuoriksi intenetissä. Sanaa ei siis tartte ottaa itteensä. :)

   Juu ja mä vastaa näihin just sen takia:)

   Poista
  19. oho ekan kerran kuulen tollasta et kaikki jotka tekee youtubehen videoita on huomiohuoria ? Kukaa muu ei kutsu niitä huomihuoriksi paitsi sinä :DDD Yrität olla niin asiallinen ja niin aikuismainen mut kyl huomaa et esität vaa :) Harmi.

   Poista
  20. Just nii:D Ja vaikkei nyt niit kaikkia kutsuttaiskaa huomihuoriksi ni sun käytös on todella epämielyttävää ja huomion hakuista :/
   Eikö asillinen köytös ja aikuismainen käytös ole hyväksyttävää sinusta?:) Harmi? Mistä helvetistä tommosia vittupäitä oikee sikiää?

   Poista
  21. Tommonen vitun feikkimäine käytös ei oo hyväksyttävää ... enemmä naurettavaa :D aluks puhuit ku teini ,mut nyt ootki niin aikuismainen .Ja voi mikä huomihuora olen ... pitäis mennä häpee itteäni.
   Ja vittupäitä tulee just täältä ;) Pitäis ottaa hiekka pois pimpasta.

   Poista
  22. Must tuntuu ettet edes tiedä mitä mä oon kirjottanu? En oo missää alus puhunu ku teini? Juu niin pitäis.

   Poista
  23. Oot oikeessa .En tiedä mitä oot kirjottanu tai mist on kyse , mut muuten vaa oon vastaillu sulle ?? Jännää ....

   Poista
  24. Mistä tiiät mitkä on nimenomaan mun laittamia viestejä? Katoin muute äske sult jonku postaukse ja olit yhtä tyhmä mitä kuvittelinki! Kaunis sä kyl oot mut siihe se jääki!:) Oot muute kiusaaja?:O Ja ne sun selittelyt siihe:DD Vittu sä oot kans.

   Poista
  25. Cmoon kyl se tietää jo kirjotustyylistä ja noist vitu selityksist ....ja mitä vittua sä teet täällä jos oon kerta niin vitun idiootti ja kiusaaja ja paska ihminen ??? Mikä sul oikeesti on?? Ja joo kiusaan kaikkii ....se on mun juttu .

   Poista
  26. Jos katsotaan aikaa taakseppäin muistellaan 1800 luvun loppua, eikö se ollut niin että eurooppalaiset lähti ryöstää afrikkaa kaikelta rikkauksilta? silloin oli rauha kaikkialla maailmaa. jos te prkleen eurooppalaiset ette olisitte lähteneet afrikkaan ei varmaan oisi noita sotiakaan , raiskauksii ? it makes sence to me :)

   Poista
 22. Moi!

  Kiitti Karina, että kutsuit lukemaan tän. Rasismi on ihan tyhmä asia. Ikävä kyllä, todellista. Katsoin muuten pari sun videota, ja ei ihan yllätyksenä tullut että olet ulkomaalaistaustainen. Aksentti paljasti. En kyllä yhtään miettinyt, mistä oot lähtöisin. Ja nyt kun selvisi, että olet venäläinen, ei suhtautumiseni sinuun muutu.. Miksi pitäisi?

  Mutta joo.. Kurjaa kuulla että ei edes se, että olet kaunis, estä rasismia.. Mikä ihmisiä vaivaa? Ei niin, että ulkonäöllä tulisi olla suojeleva vaikuts, mutta kurja kuulla että vanhemmat ihmiset sanoo lapsille tuolla lailla.. Kelaa.. Olet hieno ihminen, jolla edessä loistava tulevaisuus.. Olet vielä mielestäni liian nuori päättämään missä asut aikuiseksi tultuasi.. Mitään syytä en näe siihen, miksi sinun tulisi muuttaa pois Suomesta.. Suomi tarvitsee erilaisia ihmisiä ja kyllä, te tarvitsette myös meitä enkä nyt tarkoita taloudellisessa merkityksessä.

  Tsemppiä sulle ja pidä lippu korkealla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kommentistasi ! Ihanaa ,että jaksoit lukea ja oli ihan pakko vaa kertoa ,että meki ollaa otettu serkun kans puheeks rasismi,et tosi kiva ku sulla on semmonen video youtubessa .Meni facebookissa jakoo ! Ja puhut taas niin asiaa ! Hieno ihminen oot kuule itsekin :) Kiitos vielä kerran kommentista.
   Ja samoin ! :)) jatka videoiden tekemistä

   Poista
 23. Kiitos, ja kiva että jaoit videon. Huomasinkin monen kommenteista, etten ole yksin mielipiteeni kanssa ja olen iloinen siitä.

  VastaaPoista
 24. Suomi on valitettavan rasistinen maa. Rasismi ja yleisestikkin epätasa-arvo on perseestä. Kuitenkin on pelkkää faktaa, että alueilla, joilla elää maahanmuuttajia, on keskimääräistä enemmän työttömyyttä. Joten tää työssäkäymättömyys ei oo ihan hatusta vedetty, vaan tilasotiedoista tulkittu. Suomi tulee tulevaisuudessa tarvitsemaan paljon paljon lisää maahanmuuttoa, kun puolet kansasta muuttuu eläkeläisiks. Niiden pitäs vaan sit tehä töitä. Jos ne ei tee, Suomen talous ja palvelut romahtaa entisestään ja verot nousee kattoon. Jos yli puolet kansasta vaa chillaa himas, se toinen puoli joutuu elättää ne veroja maksamalla.

  Plus pakko vielä mainita ku pisti niin silmään. Älä ota tätä minään rasismina tai loukkauksena. Puhun vaan fakta tietoa. Toki Venäjä on mukava maa ja siellä on tosi kauniita tapoja esim. naistenpäivää juhlitaa paljo selkeemmi ku vaik Suomes. Mut parhaaks maaks en sitä välttämättä kutsuis just sananvapauden puuttumisesta, mikä tuli täs lähiaikoina taas esiin Pussy Riotin vangitsemisessa.

  Mitään maata ei varmaan voi leimata parhaaks maaks.

  Toivottavasti kukaan ei nyt tulkitse tätä tahallaan väärin, eli rasismina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiallinen kommentti ja en todellaa loukkaantunu koska mä oon samaa mieltä sun kanssas! ((:kirjotinki tuossa postauksessa tuosta työttömyydestä.Ne työttömät saa enemmän tukee ku ne jotka tekee töitä ja sehä on iha helvetin epäreilua ja tyhmää.Mutta joo mä ymmärrän hyvin mitä ajat takaa! Ja tuosta naistenpäivästä...niin totta!! Just naistenpäivänä selitinki kavereille ni ne oli ihan sillee "oho iha erilaist ku tääl suomes" Siel naistenpäivä on tosi tärkee päivä (:

   Poista
 25. "Mua ottaa vaa semmonen niin päähän et voisin ampuu kaikkii rasistei päähän .Ne ei vaa ymmärrä et tää maa ois tylsä ilman ulkomaalasii .
  Mä tiiän ,et kaikki on täst asiast eri mieltä ja tää koko maa on täynnä rasisteja."
  On harmillista, että maahanmuuttaja (tai maahanmuuttajien lapsi) voi sanoa, että maahanmuuttajat yksinään tuovat iloa Suomeen, eikä täällä muuten olisi mitään hauskaa. Hän voi myös yleistää kaikki suomalaiset rasisteiksi kirjoituksessa, jossa kieltää suomalaisia yleistämästä ulkomaalaisia miksikään. Tosiasiallinen rasismi ei ole sitä, että joku skini vittuuntuneisuuspuuskissaan huutaa neekeriä keskellä Itäkeskusta, ei ollenkaan. Tästä afrikan sarven maista tulleet kuitenkin tuntuvat kovasti loukkaantuvan. --- Suomalaisia saa kuitenkin siis haukkua, ja suomalaiset saa yleistää rasisteiksi sekä tylsiksi ihmisiksi, jotka eivät saa "tylsyyttä" pois Suomesta ilman ulkomaalaisia, eikö?
  Suomen väestö kärsii yhteisöllisestä kiusaamisesta, jossa sinunlaillasi maahanmuuttoon suhtautuvat maahanmuuttajat ovat kiusaajan, ja kantaväestö uhrin asemassa. (Katso Wikipediasta: Yhteisöllinen kiusaaminen)

  VastaaPoista
 26. Karina ! Löysin sun blogis just äskettäin ja oon ilonen siitä ! Mun oli pakko kommentoija tähän sun postaukseen vaikka tää oliki aika vanha. Mutta oon sun kans niin samaa mieltä ! Ite oon täysin suomalainen, mut mulla on paljon ulkomaalaisia kavereita ja tiedän et noi mitkään yleistykset ei pidä paikkaansa ! Mul on semmonen periaate et mua ei kiinnosta ihmisen ulkonäkö tai menneisyys tai minkä maalainen se on , luonne merkkaa ja sen perusteella mää mun ystävät ja kaverit valitsen :) Toivottavasta ymmärsit oikein mitä tarkotin ja ihana ku oot ylpee siitä minkä maalainen oot ! :) Oot myös ihanan positiivinen tykkään siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa et oot samaa meilt mun kans ja tosi ihana kuulla et valitset ihmisen sen luonteen perusteel etkä meneisyyden, uskonnon, ulkonäön perusteella (: Ymmärsin tosi hyvin mitä meinasit !
   Kiitos sulle tosi paljon kivasta kommentista !

   Poista
 27. Itekki oon kotosin venäjältä ja joka kerta kun kerron sen jollekkin alkaa se vitun huorittelu... Oon silti ylpee alkuperästäni! Nätti tyttö olet ja rakastan sun blogia. Mahtavaa että löysin tän!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeei mä oon ihan kotosin täält Suomesta... syntyny tääl ja näin, mut puhun koton venäjää :) Ja mitä ihmettä? O_O Ei mua olla koskaa haukuttu huoraks siit et oon russian paitsi ehkä joskus ala-asteella ku kaikki nimitteli toisiaan, mut älä todellakaa välitä siit! Jos joku meikkaa vähän enemmän mitä yleensä ja kaikki tekorusketus ja nää, ni heti ollaa "VENÄLÄINEN HUORA, NÄYTÄT VENÄLÄISELTÄ HUORALTA " Oon aina ihmetelly, et miks vitus aina venäläinen huora ? Ihanku suomes, ruotsis, thaimaas ja vittu kaikis mais oo niit huoria. Sä varmaa ymmärrät mua, ti maja sestra tipa ! haha ;)
   Kiitos sulle tosi paljon ja kiva ku tykkäät :3 Otshen horosho !

   Poista
 28. Tää on NIIIIIIN asia tekstiä!!!!

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !