tiistai 26. helmikuuta 2013

pörröpää?

Heiheiheiheimoimoimoi !!! Ihanasti tuli näyttökertoja tohon rasismi postaukseen ja kaikki otti kantaa ja pari kaverii jopa jako facebookissa sen postauksen ja hyviä kommentteja tullu !Tykkään ku kaikki kertoo omii mielipiteitä ,ni voitte jatkossaki kertoo mulle mieliiteitä postauksista ja jos ootte vaikka eri mieltä ku me/mä ,ni ois kiva sit kuulla mitä mieltä te ootte ! Mutta joo asiasta toiseen.

En voi tehä kauheen kauaa tätä postausta tai kertoo kauheesti mitää ,ku huomenna on ruotsin koen ja torstaina maantiedon koe ,ni pitäis harjotella !Äikänki koe pitäis tehä joku päivä ,mut en yhtää tiiä millo ,ni ihan kiva jos huomen ope laittaa must istuu tekee sitä koetta ... EN VARMANA TEE !
Yhteishaku lomake pitäis lähettää täs joku päivä ,mu nyt on ongelmana et opo on 3 viikkoo sairas lomalla ...Ni joudun täydentää yksin vaik mä niiin epäilen et teen jotain väärin ja sit buuu ... Mielummi tekisin jonkun open kans :)) Kerron sitte et mihin kouluihin haen ,ni saatte kertoo mulle kans et mihin te haette jotka pääsee tänä vuonna peruskoulusta !


äää jooo nonni lähen lukee nyt ruotsin kokeesee ,ni postailen sit joku päivä taas ! ;3


Keltaset conssit pääs tänää ottaa raikast happee !


14 kommenttia:

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !