sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Glitteriset conssit !

Moikka kaikki ihkunpihkun ihanat pallerot !Mul ei oo oikeestaa yhtää mitää asiaa ,mut teki vaa mieli tulla kirjottelee jotain höpsööö !Mulla oli pe-la ihana päivä .... Outo tunne mut ei se huono juttu oo !
Oon ollu keskiviikkost asti vähän kipee ...Kurkku  kipua ja ihan kauhee nuha ...vuodan ! siisniijoo....

Mitä mieltä te ootte siitä jos lähettäis Krisun kans kirjottaa teille tupakka/huume/alkoholi aiheista postausta?En tiiä mitä siitä tulis ,mut kyl mul on semmonen fiilis et vois vaik lähtee kokeilee kirjottaa sellasta.
Lukijoita tulee vaa lisää ja lisää noin vaa ja oon joka päivän et jeee yks lukija lisää !Ja oikeesti en koskaa ois voinu uskoo ,et saisin niin monta lukijaa O.O MUTTA HEI !Lupailin teille sillon jotain kivaa pientä arvontaa ,kun lukijoita on 250 ,ku se ois just semmonen hyvä määrä ihania palleroita ,mut siis ku nyttenhän mulla on 265 ,ni sit se on taas sellanen lukumäärä " kantsisko tehä mitään arvontaa " ,ni mä en yhtää tiiä millo teen sen.
Ku yleensä just kaikki bloggaajat tekee ku on 200,300,600 ,ni ois ihan tyhmää jos tekisin sit ku on 270 ...Et mietin viel millo tekisin sen arvonnan teille ;)JA NIIII HEHEEEE !Mä laitoin mun keltasii converseihin glitteriä ....Must tuntu ,et se glitteri lähtee heti ,ku astun ulos (lumessa varsinki ) ,ni hahah älkää naurako .... Minä tyhmä taino viisas entiiä mitä ajattelette laitoin HIUSLAKKAA !!!Toivottovasti nyt ainaki pysyy ihan ulkonaki :D

SUKLAATA <3
Meil on AINA kotona suklaata .Kaikki salee ajattelee siel ruudun takan nyt ,et kauheen tukeva perhe meil ku syödää suklaata paljon ... taino on aina kaapis suklaata mut kukaa ei koskaa avaa ...PAITSI MINÄ.Mitä mieltä ootte ?Jos ois ollu vähän enemmän glitterii ,ni ois ollu kivemman näköset :)

Ja siis joo joskus Ellin kans tuunattii tätä paitaa vähän ... Oli enne t paita ihan sairaan kiree mulle ja ei se ois muutenkaa enää mahtunu mulle ,ku se oli niin kiree ja pieni ,ni leikattii sit tollaseks topiks .Ei oo mitenkää hyvin leikattu ja siit mä jsut tykkään ,et toi näyttää vähän PUMMI paidalta :3 Ja sit kans sivuist isot reijät,ni on kiva käyttää just jotain  kirkasta tuubitoppii tai rintsikoit :3 

6 kommenttia:

 1. Mäki haluun suklaata ; __ ; Mutjoo IHANAT KENGÄT ja ihana toi paita c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetän sulle postissa !! :3 ja kiitos paljon !

   Poista
 2. Ne on converset , ei conssit :)) conssit on ne semmoset ruudulliset kengät . Mut kiva postaus , tykkäsin , ja noista kengistä tuli hienot ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njää mulle noi on conssit:Dd mut kiitos sulle tosi paljon! ((:

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !