maanantai 25. maaliskuuta 2013

Huonepostaus videolla

Moiggamoi :)) Viikonloppu oli toosi rauhallinen .Perjantain ja lauantain vietin ihan kotona.
Sunnuntaina sit suuntasin sinne iskälle ,ku piti siel viedä sitä koiraa ulos.
Tää päivä on jotenki tosi outo ... Teki mieli olla yksin koulus koko ajan ja olla hljaa .

Mut sit rupesinki siivoo mun huonetta ,ni se piristi sit päivää jotenki.
Tein teille huonepostauksen siis videolla !!! Jos ketää enää ees kiinnostaa haha :D
Tuliks muute paljon virpojii sunnuntaina ?Vai ettekö avannu ees ovea ?;)

JA MUUTEN YKS KYSYMYS ! 
EI KAI TEIT HAITTAA ,ET PUHUN NÄIN KOVAA NÄIS MUN VIDEOISSA ?! 
koska oikeesti mul on kova ääni ..."#SWAAG"BLAAF"YOLO""


30 kommenttia:

 1. Tosi kiva video mut olis saanu olla vähä pidempi mut ei se mtn(: Tykkään muutenkin blogistas tosi paljon & oot ihan sika kaunis & sulle sopii toi nenäkoru tosi hyvin!:--)

  http://fanni0405.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon :)) ! Ja haha toi kesti yli 9 minuuttia ! :D

   Poista
 2. onks toi sun LV ( louis vuitton ) laukku aito ?:) sul on ihana huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeei oo :)) se on egyptistä ,ni tuskin siel aitooi on ;)
   Ja kiitos tosi paljon :)

   Poista
 3. mist toi sun smile paita on ? ihan sika kiva (Y)

  VastaaPoista
 4. hahah toi oli maailman paskin huone postaus ikin sun piti selittää sun huoneest ja selitit sun kamoist ja jostai kuolleist kukist niiku 9 min?!?!
  oot vitun nolo, ja sun huone on vitun ruma ja kameras on aika paska. oot vitun ruma rotta sun hiuksetki ain töröttää.
  hei ei muut mut muista tehä tästäki facebook kirjotus XDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ha kuka täs nolo on ? :DD Tuut anonyymin haukkuu mua ?! wtf ? Missä aivot "hyvä ihminen " oot eläin saatana ! KÄYTÖSTAPOJA !
   mut hei haters gonna hate ;) et sä tol sun paskal kommentil pysty pilaa mun päivää vaik niin kovasti yritätki .
   Hanki se elämä nyt :D äläkä tuu änkee tänne mun postauksii.Häpeen puolestas

   Poista
  2. "äläkä tuu änkee tänne mun postauksii" <-- mun mielipide sust ja niitähän sä aina pyydät tänne.. sanoin suoraa mun mielipiteen. Häpeet mun puolest xdxdd tiiätsä kuin paljon mä häpeen sun puolest ku katon sun kuvii, luen näit sun postauksii ja ku tuol jossai sua näkee, välil mietin et ootko oikeesti -97.

   Poista
  3. Mä oon kyl iha ymmärtäny ettet pidä must mut perkele en oo syntyny tähä maailmaa miellyttääkseni kaikkii varsinkaa tollasii juntteei jotka tulee haukkuu anonyyminä eikä uskalla sanoo päin naamaa tai ees laittaa nimeensä perää. Sul on iha helvetin tylsä elämä hei iha oikeesti ...mä en tiiä mis sun aivot ja sydän ku tuut vaa "vitu ruma rotta" haha naurattaa välil tommone. Ja VIELÄ KERRAN MINÄ OLEN OMA ITTENI JA EN MUUTU VAIKKA SANOIT NOIN !!! Jos oisit tullu puhuu mu käytöksest ekas kommentis asiallisemmi ni ehkäpä oisinki voinu kertoo oman mielipiteeni asiasta mut tollasten kans en ees lähe kiistelee asioist ku miks puhuu aivottomalle???? Ja no sepä on vaa hyvä!!! Ikuisesti lapsi/lapsellinen.En tuu koskaa kasvaa täst :) ehkä vaa vähä .... jos sitäkää sit huomaa.

   Poista
  4. Niiku sinä _hieman_ säälittävä anonyymi sanoit, Karina haluu mielipiteitä jep, mut et oo sattunu tietää et mielipide JA HAUKKUMISKOMMENTIT on kaks eri asiaa? ja ihan tälleen tähä viel, et säkää mitenkää erityisen vanhalta teksties perusteella vaikuta :D jote jättäisin suosiol muiden iästä puhumisen pois, tuu takas kertomaa siitä mite Karina ei sun mielest vaikuta '97, sitteku oot ite päässy vaikka edes sen 10-vuotiaan tasolle!:)

   Poista
 5. ihana tää sun blogi, oot kaunis! :) ja ei haittaa et puhut kovaa, se on vaan hyvä et kuuleeki jotai :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) ja haha no hyvä , ku kattelen muitten videopostauksii ni niihi ku vertaa ni joku voi luulla et huudan:D

   Poista
 6. vihdoinki sain kuulla su äänen taas ja kattoo taas sun videoo!! mua sanotaa ain kova ääniseks ja '' oo joskus hiljaa '' :DD mut sul on sentää kivempi huone ku mul ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo sama juttu tääl!!!:D tai just "älä huuda" vaik puhut ... sitku rupee huutaa ni eei haalleeluja maanjäristys! Ja aijjaa no hyvä ettei toi kumminkaa iha tylsä oo o.o

   Poista
 7. ihana huone! oot nii tätti (: mikä sen biisin nimi o muute siin kohtaa ku esittelet sun sänkyy (2:57) kohas ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frank Ocean - Thinkin Bout You (Ryan Hemsworth Bootleg) toi on se biisi:))
   Ja kiitos !:)

   Poista
 8. hauskoja kuvia ! :D ihana toi sun bannerikin, jotenkin iski toi hyväntuulisuus heti ;) ja toi kisu hahaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiijoi tosi kivakuulla! Se on just se pääasia;)Kiitos ja haha joo ihana kissa !:D

   Poista
 9. Laita musa pois taustalta ku teet videoita ni ei tartte huutaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muute hyvä mut mä en huuda?:D mul on vaa niin kova ääni jos vaik oisit käyny kurkkaa sellast videoo mis ei oo musiikki päällä ni ois iha sama puhe voluumi ku musiikki päällä :)

   Poista
 10. Susta vois muuten tulla hyvä juontaja tms. :D Hauskimpia kohtia videossa oli kaikki "en tiiä mitä tuol on" jutut. Ja se "matto - no ei ku verhot". :D Ja mitäs vielä. Parvekekohtaus oli jännittävä... siihe asti ku muistit että oot tekemässä HUONEpostausta. Repesin. :D Ai nii. Mäkään en oo kattonu telkkaria pitkää aikaa! PS. miks kaikki haluaa parisängyn o_O vie kauheesti tilaa jos on muutenki pieni huone. ja jos siinä kuitenki nukkuu yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voei en pystyis kuvitella itteäni juontajana o.o mun mielest ei sopis mulle semmone yhtää vaikka puhunki ihan kivan paljon :D joo ei telkkaris tuu mitää kivaa ja jos tulee ni kaiken voi sit kattoo koneella !
   Ja no tää mikä sänky mul on nyt vie enemmän ku parisänky veis o.o meinaa tätä ei voi siirtää mihinkää suuntaa .... parisänky mahtuis toho kohtaa missä toimun pöytä on ni ei olis noi paljon tyhjää tilaa tos :) ja parisänky on kyl ihajees!!!

   Poista
 11. sä oot kyllä niin ihana tyyppi sun ääni, sun aksentti, sun hymy ne saa mut niin hyvälle mielelle! oot niin kauniskin! Voisin kuvitella sut just sosiaalialan töihin (terkuin lähihoitaja;) Löysin sun blogin eilen ja oon selannu sen jo melkee alusta loppuun! Näytät paljon vanhemmalta mitä oot! :)
  Tee lisää viedeoita oot niissä nii oma ittes! Oot paras, päihität uinot sun muut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää apua mä kuolun sisäisesti! Maailman ihanin kommentti mitä oon saanu ?!?! Oon iha imarreltu o.o piristit just mun päivää! On ihana kuulla et oot tota mieltä ja apua kiitos tosi tosi paljon!! Tuhannet kiitokset siis!!! Apua.ja ooo mä just hain lähihoitaja-alalle!! Ja no mites sen ottaa en mä kyl niin oma oma itteni oo mut kyl se siit :3 oon liven paljon puheliaampi ja hullumpi ku yritän pysyy kumminki ihan asiallisen videois haha!

   Poista
 12. jos oisin mies haluisin sut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha mitä tohon pitää vastata ?! :D
   Ei oo koskaa sanottu tollee o.o

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !