perjantai 22. maaliskuuta 2013

Onko oikein ,että koulussa ei ole turvallista?

Terppaderppa !Postasin viimeks tasan viikko sitte ja en ees tiiä miks en oo postaillu ....Ei oo ollu kokeita melkee yhtää ja en oo ulkonakaa kauheesti ,ni miks en oo sit postaillu ? hmm pitäis postailla vähä useimmin.

No ihmettelette varmaa tota otsikkoo ... No mäpä kerron mitä tänää tapahtu koulussa .
Meijän koulus on vihattu ope joka on rehtorin lapsi ,en ees kyl oo varma onks se ope va avustaja vai mikä .
Mut semmonen aika nuori mies ...Ekan koulupäivän olin sillee " oo vähä komee ope " ,mut oon perunu sanani.Se huutaa kaikille oppilaille ,miks ei voi puhuu ? no hyvä kysymys meinaa sille jäbälle se on niin helvetin vaikeeta .En oo koskaa kuullu ,et se puhuu normaalisti ku aina joka puolelt kuulee pelkkää paskaa siit ja kuulen aina ku se huutaa pienille ja meille ylä asteellaisille (1-9lk ) ...
No tänää tuli abulanssi koululle ,ni tottakai mua kiinnosti ku tällänen utelias tyttö oon ,ni menin ihan chillisti kattoo et mitä jollekki on tapahtunu (sitä ennen oli tukioppilas kokous ,ni olin sisäl) sit menin kattoo vaik ei muka ois saanu ,lol .Sit puhuin puhelimes sit joku tönäs mua TÄYSII ...luulin et kuka vitun pelle mua tönii ?!
Sit käännyn ,ni se oli ope ?Sit sen jälkee ku se tönäs mua ,ni se rupes huutaa ja sano ,et ottaa mun puhelimes pois ja kaikkee et oon vääräs paikas väärää aikaa .Huusin takasi et" mikä helvetin oikeus sul o tulla tönii mua ja sen jälkee huutaa täysii " ,sit se vaa sano mun puhelimest jotain sit sanoin " huhhu mikä pelle oot,älä huuda mulle "  se huutaa iha täysii  "NYT REHTORIN KANSLIAA " sit tyylii itkin ja nauroin samaa aikaa ,et joojoo mä meen kansliaaa juttelee sun mammas kaa mist ei oo mitää hyötyy kyl.
Sit sen äiti ei ollu paikal ,ni se kutsu jonkun open siihen sit se vaa " täs ois tyttö kenen kaa pitäis keskustella " ,sit sanoin sille opelle et se tönäs mua iha täysii sit se vaa siin jotain rupee todistelee opettajalle "MINÄ EKA PUHUIN NORMAALISTI JA SEN JÄLKEEN HUUSIN " ja miks ihmiset kusettaa ? varsinki opettaja opettajaa ja oppilasta ? sit sanoi aika rauhallisesti " 1.sä et koskaa puhu normaalisti 2.sä tönäsit mua ja sen jälkee huusit " sit se yritti ottaa must kii ku yritin olla kaukan siit mielisairaast psykopaatist ,ni sit ku se jotain rupes hiplailee mua siin ja yritti rauhottaa mua ,ni huusin täysii ja itkin samal " älä saatana koske muhun " ...
Sit menin juttelee sen opettajan kaa ,ni se sano " sä oot aina niin ilonen ja pirtee tyttö ,ni on ihan kauheeta nähä sua tollasen ja nään sun reaktion ,ni ymmärrän et tuntuu pahalta ja on tost opest tultu jo valittaa pari kertaa et miten huonosti se kohtelee oppilait tääl " sit keskusteltii siin jotain ,ni nyt mä vaa toivon ,et se häädettäis joku päivä tost koulust pois ja opet nyt rupee juttelee ja miettii sen käytöstä koska neki on ihan varmasti huomannu miten se huutaa kaikille ja tönii ja repii ku joku ei mee tunnille .
Kerroin äitillekki asiast ,ni se sano et mennää tekee rikosilmotus tost tai sit se ite menee isän kans valittaa koululle ,koska oikeesti koulussa PITÄIS olla TURVALLISTA ...Oppilaat ei käy kehenkää käsiks meijän koulus ,ni tää maikka käy oppilaihin ? onks tää ihan normaalia ?
Täst lähtien aina ,ku nään et se kävelee mua vastaa ,ni otan videolle tai äänitteen ,koska se valittaa pienestäki asiasta ja se löytää aina mistä valittaa ,ni sit jos käy käsiks ,ni onpahan sit todiste.Open sana ei oo siin vaihees enää isompi.

Onks teil tapatunu tällee ,et joku opettaja on tullu ilman syytä lyömää/tönii?Ois tosi kiva kuulla tiejänki tarinoit jos teil on ollu tällästä ,koska oikeesti mun mielest tollanen menee yli jo //:

Mul ei oo oikeestaa mitää jännää kerrottavan paitsi ,että meen sunnuntaina mun isän luo yöks ,ku se on lähös jonnekki häihin ,ni ku sil on koira ni jään sit sinne yöks ,ku pitäis viedä se sunnuntain päiväl ja illal ja sit aamul maanantaina ... Pitäis herää ihan kivan aikasin ,ku iskä asuu aika kaukana mun koulult ... Mut ei se mitää on se nyt parempi ,et koira pisssaa ulkon ku matoille :D 

Naaw meijän koululainen piirs mulle tälläsen :3 söpöö ,ku ne aina tulee halailee ja wäää !
Mä en kyl löydä enää mun suoskki pikkutyttöö meijän koulust mikä on ärsyttävää ...
Koska se on ihana <3

Mun mama on ihana <3


Rajut matikan tunnit ... Olin kaapissa ja ku tulin ulos ,ni lauloin "tulin kaapista ulos " biisii ,ni ope tykkäs <3

INISKÄÄ KAIKKI NYT ! HIHII.


Mun rakas <3Pssst . hyvää viikonloppua ! :) 

57 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minä! siis minä! minä tiedätkö minä?

   Poista
  2. sinä ! siis sinä ! en tiedä XD

   Poista
  3. IHANA IDOLISI! ETKÖ MUKA TIEDÄ MINUA? JJJJJJJJJJJJJJJJUUUUÖLIUS <3<3<3<3<3<3<3<33<3<3< MINÄ TÄTÄÄLLÄÄ <33<33<3<<33

   Poista
  4. Julius mene nukkumaan!!!:D mut daa vähä söpöö ku kommentoit tänne <3

   Poista
  5. luen sun blogiis aina <3 ja en halua sun sänkyyn koska sulla on pieni sänky :(

   Poista
  6. Voiku ihqna kuulla Jiulius <3 mun pitäis tehä iha sua varte joku kiva postaus ja no höh mut kyl tos sängys voi nukkuu iha hyvi haha:Dd

   Poista
 2. Onpas tytöllä samisetit. Peppusi kaipaisi hieman treeniä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan .... lisää kilooi vaa,ni perse suurenee !
   Lopputuloksen pitäis olla :afrikkalainen perse <3

   Poista
 3. im bääääääck my luuuuuuuv:DDDDDDDDDDD mul o samoi kokemuksii opest ku sul kartsupartsuuuuuuuu jaja vähä näytät hyvält kaikis kuvis...varsinki toi bebbu on niiiiiiiin lurps ja naaaaaaaaaam:PPPPPPPPPPPP menyyyyyy o ranskiksiiiiiii ja pihveiiiii ja nakkeiiiiiiii jaja emmä muista mitä jälkkäriiiiiiiii;ooooooooooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paskoja kokemuksia //: .... Ei kiva .
   Ja kiitos :D:D ja nam

   Poista
 4. kuinka vitun tyhmältä näyttää noi sun wnb perseherutukset jotka on otettu itselaukaisimella :DDD tuut häpee ittees muutaman vuoden pääst!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sit tuun häpee , ei kiinnosta :) On muutaman vuoden pääst varmaa enemmä asioit mist häpee ku jostai perseheru kuvasta ja mähä ite päätän mitä lisään tänne blogii (:

   Poista
 5. uijuijui kyl o magee beba :D

  VastaaPoista
 6. tietäsit vaa kui paljo mä sua rakastan :D

  VastaaPoista
 7. HOO ASIA POSTAUS KORTSU!! oot ihana <3 toivottavasti vaa lähtis nopeesti meiän koulust koska tuskinpa se muuttaa käytöstää, ollu jo ainaki sen 3vuot mitä oon ollu tos koulus nii se on ollu samanlainen kusipää, varmasti kauemminki ennen ku tulin toho kouluu... ja kiva ass ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos Heta ja samoin !! :3
   Ja nojoo //: Ois niin hyvä jos lähtis ,ku kaikil ois parempi olla oikeesti :)

   Poista
 8. oot oikeasti ihan täydellisen näköinen, en ymmärrä miten voi olla noin kaunis. sulla on oikeesti maailman kaunein hymy :o oot mun ulkonäköidoli! :) ja sulla on ihana tyyli ja ennen kaikkee vaikutat oikeesti tosi ihanalta ja hyvältä ihmiseltä. en tajuu mikä pakko joillakin on kommentoida tänne ihan tyhmiä juttuja, kateus paistaa niiin selvästi läpi.. älä ees välitä, vaikka en usko, että välitätkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WÄÄÄÄÄ apua kiitos tosi tosi tosi paljon sulle :3
   Ihana kommentti O_O Ja een mää välitä! Naurattaa vaa just " mitä noi sun wnb perseherut on " haha kuulkaas mä lisään vaikka nännistäni kuvan tänne tai oon alasti (en mä oikeesti niin pitkälle mee ) ,mut siis teen mitä' ite haluun eikä ketää pitäis kiinnostaa ku ei oo niitten elämält mitää pois ! :)
   Mut kiitos viel kerran <3

   Poista
  2. Nännikuvia odotellessa... :DDD

   Poista
  3. haha ne jotka valittaa mulle " mitkä nää sun perseherut on " ,ni seuraava postaus on niille :3 ( jos nyt oikeesti jaksan ärsyttää niit mun vihaajii ) ...Mut nii ideana olis se ,et otan monta perseheru kuvaa ja lisään tänne ! :D persepostaus siis .

   Poista
 9. Vittu sul on kyl läskiperse ja oot iha sairaan nolo ihmine , noloin kenet tiiän... Ja lopeta noi turhat fb päivitykset , ei ketää kiinnosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voooii otin ton kohteliaisuuten ! Meinaa oon yrittäny kasvattaa tota persettä ja syödä aika paljon ,ni kyl se on siis näköjää kasvanu ku sanoit läskiperse :3 apua kiitos paljon !
   Ja no mä teen mitä haluun ....Mut yks kysymys .KUKA VITTU SÄ OLET ?!
   Eks sul oo pokkaa tulla mulle sanoo iha facebooks chatissa ,et mun päivitykset on nolooi ja mä oon nolo ?Poista kavereista senki kaksnaamanen jos sua ei kiinnosta mun päivitykset .
   Ja jos ketää ei kiinnostais mun päivitykset ,ni kukaa ei tykkäilis niist tai kommentois? Jos oot huomannu ,ni mun päivityksis on AINA tykkäyksia sekä kommentteja .
   T.minä maailman noloin jee :333 Anteeks et oon tällänen oma itteni.

   Poista
  2. et saa anteeks ;)

   Poista
  3. HA HA HA HA HELVETTI SÄ OLET HAUSKA.

   Poista
  4. Karina älä välitä tosta!(: kato ku nää ihmiset on vaa kateellisia:) sun persees on ihana ja oot ihan vitun kaunis ja ihana! <3

   Poista
  5. No en todellakaan välitä ! Nauran vaa noille :3
   Ja ei se oo aina kateudesta kii ... Ne on varmaa ite tikun laihoja ,ni näkee mut läskinä ... tai voihan se olla hyvinki kateudesta kiiii .Ei sitä koskaa tiiä ;)
   Ja kiitos tosi tosi paljon sulle ! <3

   Poista
 10. häh siis asutsä omassa kämpässä?:ooo hhahah, mutttamutta oot söpö:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enn todellakaa asu :)) Asun äitillä ,mut meen iskälle sunnuntaina ku siel ei oo ketää ja koira pitäis viedä ulos.
   Ja kiitän :)

   Poista
 11. Ittelläni ei oo tollasest kokemust koulun sisäl koska meiän koulus opet ei saa koskee meihi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tollast kokemust pitäis ollakkaa koulussa ,mut meijän koulus monet kokee just tolt samalt kusipää maikalt tollast tönimistä/haukkumista/repimistä ...Mut onneks siel ei oo sellast :)

   Poista
 12. 1. Tee rikosilmoitus opettajastasi
  2. mene salille tekemään kyykkyjä, perseesi on löysä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1.Näin mä varmaa teen.
   2.Oon tyytyväinen mun löysä perseesee ,koska mä en haluu mitää kireetä persettä.Mitä löysempi ,ni parempi puristaa !
   Sen takii afrikkalaisten perseet on jotain niin kaunista. <3

   Poista
 13. Sun blogikommenteissa riehuu näköjää sama tyyppi ku Hetalla. -.- Ehkä useampiki. Koita kestää. Tai mistä mä tiiän vaikka nauttisit siitä ku sedät kuolaa sun kuville. Peppuvalittajat kannattaa jättää ihan itseksee inisemää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on riehunu mulla aika kauan täällä.Joku puol vuotta ja sit siirty Hetan blogii ... Yhes vaihees sanoin vähä ilkeesti ,ni lopetti kommentoimisen ,mut näköjää taas jatkaa .
   Ja kyl mä kestän ! Nauran vaa näillä joilekki kommenteille:DD
   En ees tiiä mistä se tyttö/poika tia siis toi joka kommentoi jotain ihan omaa aina postauskii ,ni sai Hetan blogin ?Varmaa mun kautta just sillo ku kommentoi mulle aina....Ja joo haters gonna hate ;) en mä välitä !

   Poista
 14. voitko tehä sen my dayn ku oot kauvan jo luvannut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo koskaa luvannu my dayta ,koska just ja just uskallan tehä videon mis kerron kuulumiset ,ni my day ois jotenki emmä tiiä /: Pitää eka harjotella puhuu kameralle kunnolla ,mutta nii siis oon vaa sanonu joskus että " joo hyvä idea ,kyl mä voisin tehä joskus " .Se ei oo lupaamista.

   Poista
 15. oot ihana ja sun persees on iha hyvä, älä kuuntele noit oot muutenki tosi kaunis tollasena ku oot, noi muut vois kattoo peilii ennenku sulle tulee avautuu , oot ihana ja sun blogii on aina kiva lueskella! muista se ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi tosi paljon ! Piristävä kommentti :))
   Ihanaa ku oot tota mieltä ja enhän mä noist kommenteist välitä .Mä nauran pää punasen niille kavereitten kans vaa :D

   Poista
 16. hei mistä noi ihana korkkarit mitkä on tossa bannerissa? :)

  VastaaPoista
 17. Tää sun blogis on tosi ihana, mut olis ihan superkivaa jos kirjottaisit joihinkin asukuviin että mistä mikäkin vaate on ostettu koska sit on ärsyttävää tulla kysymään joka ikinen kerta:)

  Ja sun banneris on ihana! Mistä oot ostanu noi valkoset farkut ja ton neonpaidan ja oikees yläkulmas toi lila paita? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kylhän mä niin voisin tehä,mut mun tosi monet vaatteet on lindexistä mut siis juuu tottakai voin jos "asukuvia " otan :)

   Kiitos pajon !Valkoset farkut on 2 vuot vanhat seppälästä.Neonpaita on hm:stä.Ja liila paita on hm:mtä kans ! Mut liila paita oli alennukses :) niit ei taida enää olla //:

   Poista
 18. Meijän koulussa oli kerran yks miespuolinen avustaja. Alussa se oli ihan ookoo, mut sit se rupes ahdistelee yläasteelaisia tyttöjä. Se oli ettiny jostai niitten puhelinumerot ja ruvennu lähettelee tyyliin jotain että "näytät seksikkäältä kun sulla on hiukset kiinni" ym vastaavaa. Ja oli kuulemma käyny ihan fyysistestikkin käsiks yhteen tyttöön. Ite olin sillo vielä ala-asteella, joten se ei koskenu muhun millään tavalla, mut pelottava ajatus et on ite joskus leikkiny tyylii jotai hippaa sen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä mä just äsken luin??? O.o iha kamalaa!!!! Hyi saatana. Kai ne oppilaat sit meni kertoo rehtorille ja ei kai se oo enää siin koulus? Mut ei kai mitää vakavampaa oo sit tapahtunu? Just tyylii yrittäny koulun jälkee jotain tehä jollekki?

   Poista
  2. Joooo ne kerto vanhemmille ja opettajille. Siit tais tulla oikeus juttu mut en oo iha varma. Mut sai kenkää, eikä sitä oo sen koommi nähty

   Poista
 19. Onko kukaan koskaan huomauttanut sulle sun tavasta kitjoittaa? Olisi huomattavasti helpompi lukea tekstiä, jossa välimerkkien (piste, pilkut yms.) jälkeen (ei ennen) tulee väli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo tosi kiva ku huomautit! Täst lähtien muistan kirjottaa niin!:) kiitti paljon

   Poista
 20. huh huh :/ meitsi oli perus koulus silleen olin aina muka syyllinen kaikkeen aina kun jotai tapahtu nii se olin muka minä joka olin syyllinen siihen ja ei selittelyt auttanu mitää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tämänki tunteen ... /: tollaset maikat on niin perseest ku pitää sua silmäl vaa koko ajan ja heti jos jotai ni ahaaa se olit sinä!-.-

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !