lauantai 28. syyskuuta 2013

HUUMEET JA ALKOHOLI KAIKKI KAIKESSA NYKYSIN ? Video.

Mooii :3 En tiiä mikä mua vaivaa, mut en enää kuvaile kauheesti ... Pitäis vähä rupee tsemppaa ja kirjottelee tänne kaikenlaista, mut en haluu ja tuskin kukaa muukaa kattoo mun blogii jos tääl ei oo kuvia /:
Ku ne kuvat tuo kumminki sitä tunnelmaa !! Mua ärsytti tos torstaina, ku tuli ask.fm sivustolle mulle viestii mist en YHTÄÄN tykänny ja tottakai vastasin kans takasin vähän " ämmämäisesti "  Ja oli sit perjantaina ihan pakko tehä siit videoki ! Nyt se on youtubessa ja estin sielt sen kommentoinnin, koska haluun mielummi tänne niitä kommentteja ku youtuben puolelle.

JA AINII RAKKAAT IHMISET ! Tota eilen tiputin mun puhelimen ratikassa vahingossa ja näyttö meni rikki, ni tietääks joku teistä jotain halpaa paikkaa mis vois käydä vaihtaa ton näytön ?
Koska en oo varma vielä lähenkö syyslomalla Venäjälle jos lähen, niin korjaan siellä, mut jos tääl on joku semi halpa paikka, ni täällä sitten ! Laittakaa toki kommentteei tulee missä ois joku hyvä ja hinta !


62 kommenttia:

 1. ää ihana video Karina taas kerran<3 :D ja oo vaa ylpee ittestäs! ;) oot fiksu!! =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Miira !!! :3 ihana <3

   Poista
 2. karinaa taas ihanana:) puhut asiaa tos videos!
  http://elinannamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oon sun kaa niin samaa mieltä!! Vittu miksei oikeesti vois olla hauskaa ilma huumeit tai alkoholii :D Oot oikeesti niin ihana !(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIMPÄ NIIIN ... ! Kiitos tosi paljon ! (:

   Poista
 4. Oot tosi fiksu siinä ettet oo koskenu huumeisiin! Läheltä oon saanu seurata miten huumeet vie mennessään ja muuttaa persoonallisuuden ihan muuksi kun oikeesti on. Rakas enoni menehtyi huumeiden takia ja kunpa useemmat ihmiset tajuais niiden vaarat. Itsekkään en oo ikinä kokeillut enkä kokeile! Kaikki kaverit jotka on kokeillu niin on entisiä kavereita koska en halua enää ikinä seurata kenekään tuhoovan ittensä sillä paskalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iha hirveetä /: Ja niitten mielest se on vaa hauskaa, ni sen takii ne niit huumeit kokeilee.
   Puolet ei varmaa ees tiiä mitkä niiden vaarat on OIKEESTI ja miten paljon ihminen muuttuu siinä. Mul on kavereita jotka on välil pilves ja oikeesti aina ku nään ni mul on niin surullinen olo ja mä nään päivä päivält, ku se ihminen muuttuu huumeiden takia. Se on niin hirveetä kateltavaa /: HYVÄ ETTET OO KOKEILLU ! Se on nykyää jotain muotii et käytät huumeita ... Siis niiin monet teinit käyttää huumeita.
   Ja just mulle sanottii, et alkoholi on vaarallisempaa, ku huumeet ni mun mielestä ne on yhtä vaarallisia ....

   Poista
  2. b-kirjaimel alkava poikako? yks niist kavereist? :D

   Poista
  3. Se on just kamalaa katottavaa ku kokoajan nuoremmat ja nuoremmat kokeilee niitä ja ku nuorena alottaa niin sitä siirrytää sitte kovempii aineisiin jo nuorena aikuisena, sitten rahat loppuu (esim vanhemmat lopettaa elättämisen) ja sitte aletaan tekee rikoksia että sais rahaa jne.
   Ei se vaan kannata.
   Voi että ku sais jotenki taottua tän kaikkien päähän! :-/

   Poista
  4. Mul tulee vaa yks b-kirjaimel alkava poika mielee, mut en siitäkää oo varma käyttääks se ees o:
   ASIAAAAA SIIS TOI ON NIIN TOTTA ! Se on iha hirveet oikeesti ja sit ku kattoo ni sä meitit et mihin tää maailma on menos .. vaik ite oon 97, ni silti en ymärrä 99 jotka polttelee kaikkee ja on pilves ja alottelee tommosis ns heikoist ja sit vakavii ruvetaa koskee ... Jeeeps !

   Poista
  5. joo emmäkää tiiä, mietin vaa :D

   Poista
 5. voisitko joskus tehä sellasen postauksen mis on kaikkii vanhoi kuvii susta? ku sulla on ollu nii monen väriset hiukset nii ois kiva nähä ja silllee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii vitsi tää oli kiva idea ! :) Tottakai voin , kiva ku ehdotit hei !

   Poista
 6. kristiina vuorinen28. syyskuuta 2013 klo 8.56

  Oon sun kaa ihan samaa mieltä noista huumeista... mut muista et musiikki on parasta huumetta;));*

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi toi sun kännykkä, toivottavasti saat sen kohtuu hinlasesti korjattua! Mä rikoin mun iphonen ja korjasin sen täällä seuraavana päivänä 60 dollarilla, eli n. 40e ja meni tunti! Halpaa! Ja joo mäkään en ymmärrä ihmisiä joskus tossa alkoholi/huume asiassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho iha halpaa ! Meinaa tääl masaa joku 100e ja halvin minkä löysin oli 80 ... outsh /:
   Ja nii mut vien sen sit sinne Venäjälle jos tääl on niin kallist toi korjaus. Ja jeeeps jep ...

   Poista
 8. Just hyvä video rupes ihan itkettää et mihi tää maailma on menos ja yks pvä tuli kaks about 8v kakaraa vastaa kysyy röökii!! Siis ihan oikees mihi tää maailma on menos.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuollaa koht sukupuutto, ku kaikki alottaa jo noin ajois alkoholin juomisen , polttamisen ja eka ei niin vahvois huumeist ja sit mennää niihin vahvoihin ja sit kaikki kuolee ... Okei en usko et se menee ihan noin ehkä vähän liiottelen, mut joo siis se on oikeesti tosi surulista /: Multki tuli kerran bussipysäkil poika joku 10v sillee kois tyylil " hei muija, heitä rööki hei " Käännyin ja ihmettelin 1. Miks se puhuu mulle tuntemattomalle noin? 2. TOI ON PIENI LAPSI VIELÄ 3. MITÄ HELVETTIÄ OIKEESTI TAPAHTUU... Ennen kaikki oli niin helpompaa .

   Poista
 9. voi että oot niin voimaa antava ihminen! pus, ihana oot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TÄÄ ON EHDOTTOMASTI KAUNEINTA MITÄ MULLE ON KOSKAA SANOTTU !!!
   WOOOOW kiitos sulle iha älyttömän paljon kiitoksia <3

   Poista
 10. hei mul meni mun kännykäst näyttö rikki, iskä tilas kai ebaysta tai jostain siihen uuden lasin, makso 30 euroo ja se vaa irrotti sen vanhan näytön ja uus tilalle, halvaks tuli ja hyvin toimii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kattelinki youtubesta niit videoit ku ne tekee ite, mut sit siihen tarvi jotain ruuveeiki ja sit tuulettimel ja teilep ettei sitä kuulema vaa irroteta o_O Sitku luin siit, ni suosisteltii mielummi vaa viedä korjauksee ni en sit tiiä viittinkö rupee säätelee ton kans mitää ite :D

   Poista
 11. joo oon samaa mieltä karina!! oikeesti toi on pelkkää asia puhetta! se jos joskus ottaa muutaman siiderin vaikka nii on iha täysin eri asia ku örveltää joka vitun päivä.. ihmiset on vaa nii helvetin sinisilmäsiä tomorrow landin suhtee.. huhhuh! #rispeckt ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa ... Joo siel käytetää huumeitam, koska siel SAA käyttää eikä tuu ongelmii mtu ei sekää tarkota et kaikki muka käyttää ... Jotkut juo vaa vähän alkoholii jotkut menee ilman mitää sinne joten en ymmärrä miks pitää yleistää muutenkaa /: Ja oikees oot ! Kiitos sulle tosi paljon kaunokainen <3

   Poista
 12. Toi on siis enemmä ku totta! Meijän luokast puolet on alkanu viimevuosin käyttää kaikkii päihteit ja se on tosi surullist et tyypit just niiku 13-14 v käyttää huumeit ja juo vaan sen takii et ois cool -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo o nuoren jos vetää huumeit ni se on kuulemma tosi cool eikä ne sit yhtää meiti huumeiden vaaroja ... Niithän on ihan sikana ! Nykyää se on jotain muotii ..

   TÄNÄÄKI MENIN FB JA KAVERIN SEINÄL LUKI ET TUTTU ON MENEHTYNY, menin sit tän menehtyneen seinälle ja kaikki " rip, lepää rauhassa rakas" Äiti sit kirjotti et tuntuu pahalt et ne vaa onnittelee fb eikä vaik mee ku se haudataa LOPUSSA SIT LUKI ET JÄTKÄ KÄYTTI HUUMEITA JA OLI PILVESSÄ JA MENEHTYI 21 VUOTIAANA ja tän äitin tekstin lopus luki" älkää vittu nuoret koskeko niihin huumeisiin, loppu ei näytä hyvältä" ....just ku tein aiheest ni aamul joku oli kuollu ...

   Poista
 13. oot fiksu tyttö :--) hyvä että pidät mielipiteistäs ja periaatteistas kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Salla ! Ja todellaki pidän (:

   Poista
 14. huippuu että oot tota mieltä huumeista ja alkoholiakin osaat käyttää kohtuudella! :) se kertoo jo paljon siitä miten järkevä ihminen on :) se on niin surullista että porukka ei oikeesti tajuu miten helposti huumeisiin jää koukkuun.. useimmathan käyttää niitä aluks ainoastaan biletarkotuksessa ja ei sitte huomaa että onki koukussa! sulla on hyvä asenne, vaikutat tosi fiksulta tytöltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ... Eka ei niin vahvooi huumeita mut sit se lähtee koko aja vahvempii ja vahvempii /: Se on tosi surullista ja koko ajan nuoremmat ja nuoremmat kokeilee erilaisia huumeita...
   Kiitos sulle tosi paljon, oli tosi mukava kommentti ! (:

   Poista
 15. mikä puhelin sulla on?(:

  VastaaPoista
 16. mist toi paita on:)) ja paljo makso

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostetu joku vuos sit Lindexistä et ei niit enää siel myydä /:
   Ja entiiä ku mama osti :D varmaa joku 20e

   Poista
 17. Ilman huumeita tai alkoholi voi olla hauskaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ! Ei se nyt kaikki kaikessa oo ...

   Poista
 18. oo weli weli bljat :D

  VastaaPoista
 19. Oootsä muja tosissas? ok, tottakai ilman huumeita ja alkoholii voi olla hauskaa, ja onkin. MUT HELVETTI mitä sä kelaat? että porukka ite päättää että "hei! mäpä haluun olla koukussa alkoholiin tai huumeisiin!" ei se ole niiden päätettävissä jos ne siihen jää koukkuun, eikä ne asialle voi hirveesti enään mitään. Mä ainakin ymmärrän jos kerran kokeillaan huumeita, jos se sitte oikeesti siihen yhteen kertaan jää. Mut tietenkin on tyhmää ylipäätään koskea huumeisiin. JA mikä tulee alkoholiin: esim. alkoholismi on sairaus joka sattuu olemaan osin geneettistä..
  tiiätsä sullon muuten tosi kivoi juttui ja asia tekstii, mut tää vaa meni niin yli. Jos et oo ikinä kokeillu mitään, niin älä helvetti tule pätemään tollasta.
  mut mä kuittaan ja poistun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 1. Kyllä tää muija on tosissaa.
   2. Mul on kavereita ja paljon tuttuja jotka on KERRAN maistanu ni sit seuraavis bileis haluu taas kokeilla milt tuntuu. En tiiä ketää joka ois jääny siihen yhteen kertaan.
   Jos ei heti kokeile toista kertaa, ni aika varmasti kokeilee joskus myöhemmin sitten.
   3. Miten voi ymmärtää ihmistä joka on edes kokeillut huumetta ? En ymmärrä.
   4. En ymmärrä miten tää muka meni yli jos tää on taaski mun mielipide?
   5. Eli meinaat et jos en ois koskaa maistanu alkoholii tai huumeita, ni en voi sanoo mun mielipidettä huumeista? Vasta sitte voin puhuu huumeista ku oon ITSE KOKEILLUT sitä paskaa mikä pilaa koko elämän? Huhhu . Joo poistuppa rauhassa

   Poista
 20. oot niiiin ihana ja fiksu tyttö ! mä oon sun kans niin samaa mieltä. voi vitsi tuli hyvä mieli ku näkee et jollai muullakii on aivot päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku piristävä kommentti !! :3 Kiitos ihan hirveesti !

   Poista
 21. oon -99 mut samaistun suhun :/
  on aika paljon meidänki pikkukylässä niitä -99:sejä jotka LESOILEE sillä et ne on tyyliin joka viikonloppu kännissä tuolla keskustassa, ja nolaa itteensä siellä. :/ mä en itse kans siedä juomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeps niit on jo joka puolella...täällä Helsingissä varsinki aika paljon.
   Mut hyvä sinä! Älä oo yhtä tyhmä ku ne :)

   Poista
 22. Eksyin selailemalla blogiisi ja katsoin ylläolevan videon. Vau. Itse 23v, ikinä en ole maistanutkaan huumeita, mutta lähipiiristä nähnyt sitä turhankin läheltä. Videon ansiosta ihana nähdä, että oikeesti niitä fiksuja nuoria on. Pidä siitä kiinni, sun kaltasia tarvitaan lisää. Huippua! :) Piristit mun iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua miten ihana kommentti ! Itseki nähny ja ei se ole oikeesti kivaa katottavaa... Entiiä mikä pakkomiele ihmisil on sit niihin kaikenlaisii huumeisii tai miks ees pitää kokeilla ku tietää ettei seuraa hyvää /: mut kaikkien oma päätös. Pidä sinä myös tosta kiinni ! :)
   Kiitos sulle iha älyttömän paljon kommentista !

   Poista
 23. Okei, yritän nyt tiivistää mun mielipiteen asialliseks ja yhteen kommenttiin.. ensinnäkin, tää oli osittain tosi asiallinen video, paljon fiksuja mielipiteitä :) Vaikutat myös monia ikäisiäs järkevämmältä, kun et oo huumeisiin koskenu. Suurin osa tästä videosta oli asiaa, mutta pari kohtaa pisti silmään (tai no, korvaan). Esimerkiksi se, kun sanoit että pilvessä ollessaan ihmiset haastaa usein riitaa. Itse käytin ennen kannabista paljonkin, sen oon tosin lopettanu jo pari vuotta sitten kokonaan. Mä, eikä ykskään mun kavereista ketkä käytti/käyttää kannabista, olla ikinä oltu millään tavalla agressiivisia ja riidanhaluisia pilvessä, päinvastoin. Kännissä yleensä haastaa riitaa, pilvessä ollessaan on vaan ihana hyvän olon tunne ja rauhallisuus, toki sekin vaihtelee jonkun verran yksilöittäin. Tiedän että tää asia tuskin oli sun videosi pääpointti, mutta se jäi vaan häiritsemään. Tottakai voit mielipitees sanoa huumeista vaikka et olisi niitä kokeillutkaan (joku aikaisempi anonyymi kun väitti ettet voisi) mutta ei tollaisia yleistyksiä pysty sillon tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiallinen kommentti ja kiva ku ilmasit ton mielipitees fiksusti etkä rupenu heti ns aukoo päätä (: Monii pisti korvaa toi ku sanoit et pilves halutaa haastaa riitaa, mut mitä oon ite nhäny ni loppujenlopuks se menee niin. Eka ollaa kaikki niin hyviä kavereita mut sit yhtäkkii loppul illasta ollaaki vihollisia ja draama alkaa ... Mut se tottakai riippuu ihmisestä, enkä mä millään tavalla halunnu yleistää tota mut mitä oon ite nähny ni se on ollu tommosta /: Ja tottakai mä voin sanoo mun mielipiteen huumeista VAIKKA en ookkaa niitä käyttäny, mut kysymys olis et miks käyttäisin ? Ei mun arvii todellakaa käyttää mitää huumeita ja kenenkää muun kaa ... Ja hyvä et lopetit pilven polton ! Nii sitä pitää (: Kiitos kommentista !

   Poista
 24. Mä oon sun kanssa huumeista ja alkoholista ihan samaa mieltä enkä itekkään ole koskaan huumeita kokeillu vaikka mä asun kaupungissa jossa huumeiden käyttö ei oo ollenkaan harvinaista. Ja sekin on totta et tosi monet nuoret niitä nykyään kokeilee ja se on jotenkin muotia, mut mä sanoisin et suurin osa ihmisitä maan päällä on kuitenkin ihan fiksuja tän asian suhteen. Ja jos oon ymmärtäny oikein oon saman ikänen sun kanssa, ja uskon siis et tiedostat kans sen et suurin osa "teineistä" ryyppää tai polttelee oman pahan olon takia tai ryhmänpaineen takia. Toki on niitä joita ei vaan kiinnosta oma elämä, mut tolleen mä ainakin ajattelen:) Ja tiiän et huumeiden kokeilu voi jäädä vaan kertaan, koska mulle todella läheiselle ihmiselle kävi näin mistä oon onnellinen:) Toivottavast et ottanu tätä kommentia pahalla koska se ei ollu tarkotus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks ihmeessä ottaisin tän pahalla o: ethän sä yhtää mitää pahaa ees sanonut?
   Juu tiedostan ton, et ne polttelee ja juo just viinaa jos on paska olla ja kaikki maailman asiat vituttaa... Mut en vaa tuu koskaa ymmärtää et miks just noita. Miks ei vaik musiikki ja ulkoileminen ? Nojoo kaikk on erilaisia, mut näin mä vaa ajattelen. Tosi hyvä ajattelutapa sulla ja oon sun kans samaa mieltä ton asian kans, mut on niit nuorii jotka kans ryyppää ja käyttää huumeita koska kaikki muutki tekee niin ja se on niin hauskaa olla iha aineis. Ja syytä olla onnellinen... Kaikkii joit tiiän tai keiden kans oon jutellu ja mun kavereita, ni ei hääny yhteen kertaa.

   Poista
 25. "Oootsä muja tosissas? ok, tottakai ilman huumeita ja alkoholii voi olla hauskaa, ja onkin. MUT HELVETTI mitä sä kelaat? että porukka ite päättää että "hei! mäpä haluun olla koukussa alkoholiin tai huumeisiin!" ei se ole niiden päätettävissä jos ne siihen jää koukkuun, eikä ne asialle voi hirveesti enään mitään. Mä ainakin ymmärrän jos kerran kokeillaan huumeita, jos se sitte oikeesti siihen yhteen kertaan jää. Mut tietenkin on tyhmää ylipäätään koskea huumeisiin. JA mikä tulee alkoholiin: esim. alkoholismi on sairaus joka sattuu olemaan osin geneettistä..
  tiiätsä sullon muuten tosi kivoi juttui ja asia tekstii, mut tää vaa meni niin yli. Jos et oo ikinä kokeillu mitään, niin älä helvetti tule pätemään tollasta.
  mut mä kuittaan ja poistun. " olen samaa mieltä tämän anonyymin kanssa! kuka sä oot karina tuomitsemaan ihmisii jotka käyttää huumeita ja valittaa sitä ja tätä et ei ne tarvi sitä, alappa ite kuule narkkariks ja uppoo siihe paska maailmaa ja sit voit tuomita muita narkkareita.. ku sä otat sitä huumetta niin se voi olla sun elämäs paras asia, paras tunne, miten se voi olla pahaa sulle (mitä se todellaki on ja se ei oo paras asia jne) mut luulis sun tajuavan pointit. kysyn vaa vielä että kuka vittu sä oot tuomitsemaan narkkareit ja muita joilla on ongelmia asian suhteen, valitettavasti ne tarvitsee sitä huumetta koska ne mokas siinä asiassa ku alko kokeilee KIITOS MOI (anteeks tää meni vittuiluks mut suuttutti vaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkoks sul kuukautiset tänää vai kui sä nyt noin pahal oot pääl XDD haha toi vast meneeki yli , en mä jaksa ottaa kenekää juttuui NOIN tosissaa :D Iha hauskaa tää ...
   Kuules aika helvetin moni kyllä tietää, et jos niihin huumeisii vittu koskee ja kokeilee YHDEN kerran, ni sä jäät siihen koukuu todennäkösesti ( ei, ei varmaankaa kaikki MUTTA IHAN LIIIAN LIIAN MONI ) Ne kyl tietää mihin ryhtyy.
   " jos et oo ikinä kokeillu mitää " Mä en oo koskaan kokeillu huumeita, mutta alkoholai oon kylläki juonu jote kuuntelitpa tosi tarkasti tota videoo ... Keskeytit varmaa ja tulit avautuu sen jälkee mulle huolella :D Ei perkele nyt oikeesti ... Miks vitus alkaisin narkkariks ja "uppoisin siihe samaa paskaa " ? Mä niinku sanoin, etten tuu koskaa koskee niihin. Ja se on oikeesti tosi tosi surullista et on narkkareita keille se huume on kaikki kaikessa, niit pitää auttaa mut kerroinki täs videol siit kuinka nyky nuoril on vaa pääs alkoholi ja huumeet jos on pitämäs hauskaa !!! Eka sanot et se ei oo niitten päätettävis jos jää koukkuu et niitten ongelma et kokeili ja sit lopus kysyt kuka MINÄ olen tuomitsemaan narkkareita ? XDD tekopyhää tekopyhää sanon minä.

   Poista
 26. sä sanot et kaikki on erilaisia ja sit sä tuomitset ku jengi vetää huumeita ja alkoholii koska on paha olla eikä tee niiku SÄ neiti täydellinen ja kuuntele hyvää musiikkia ja ulkoile... -.- herra jumala sä et oikeesti oo niin viisas mitä ihmiset tääl sua sanoo, et ainakaa tässä asiassa. kaikille ei riitä se että kuuntelee hyvää musiikkia tai ulkoile niiku sä teet. kun sä vajoot tarpeeks alas niin ei kaikille riitä joku hemmetin suklaa ja vittu happy musiikki haloo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä vitun vaiheessa oon sanonu et kaikkien ihmisten pitäis toimia samanlailla KUIN MINÄ NEITI TÄYDELLINEN ja kuka vittu on edes sanonu et oisin täydellinen ? Kukaa ei oo, sä nyt ite vaa kehut mua aidosti ihanaks vai mitä ? Ja mä en oo mikää maailman viisain, mut en oo tyhmäkää jote KUKA SINÄ OLET VITTU TUOMITSEMAAN MINUA HÄ HÄ HÄÄÄ ?1 kerro nyt kuka ? :DD:D:D:D:D: eeeiiii en kestä.

   Poista
 27. Oon ehkä vähän myöhässä tän kommentin kaa mut eksä juo ite joka viikonloppu ja no jos et ihan ni ainaki melkee?

  Ja yhdyn siihen mitä joku aikasemmin sano et ei pilves olla yleensä agressiivisii vaa just rentoi :) en oo ite kokeillu mut tunnen aika paljon ihmisii jotka on... en ite oikee tykkää siit mut toisaalta se on niiden oma asia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha minä joka viikonloppu tai melkeen joka viikonloppu ?:D En todellakaan.
   Käyn bileissä tosi usein, mut se ei tarkota et oon juomassa ... Just se on niin rasittavaa, ku sanoo et meen bileisii tai kysyy onks missää mitää ni ollaa heti sillee " ÄÄÄÄÄÄ MEEET RYYPPÄÄ " ei todellakaan aina. Ja no kaikki me ollaa erilaisii.. Just esim viime bileis jätkä oli pilvessä, ni ei ihan rennolta kyllä vaikuttanu :)

   Poista
 28. Moikka Karina!:)<3 että tuli hyvä fiilis tästä videosta,fiksuu ja rohkeeta puhetta,jatka samaan malliin! Mut ihan asiallisesti haluun tulla puuttumaan yhteen asiaan,nimittäin tohon kannabikseen. Ymärrän,että sun on vaikee käsittää asiaa, jota et oo koskaan itse kokenut. Oon sua 4 vuotta vanhempi,urheilen joka päivä, opiskelen kauppatieteitä ja viikonloput oon töissä. Alkoholia en juo tippaakaan ja kovia aineita oo koskaan kokeillutkaan. Mä olen menestyvä,kaunis ja älykäs nainen. Mut näkiessäs sä tuskin arvaisit mun polttelevan päivittäin/viikoittain viidettä vuotta. Mun äitikin on menestyvä liikenainen, hänkin polttelee. Kannabiksesta on tehty turhaan vihollinen. Oikeat ihmiskunnan tuhoajat ovat juurikin alkoholi sekä muut kemikaalit,tupakkaakaan unohtamatta. Anteeks tuleepa romaani. Kannabis on kasvi,jolla on monia lääkitseviä vaikutuksia,ja sitä ollaan käytetty monissa uskonnoissa tuhansien vuosien ajan. Tarkoitan vain, että kannabis on turhaan leimattu viholliseksi, sinäkin sen ehkä joku päivä ymmärrät..:) kaikki me ollaan erilaisia,mutta kannabis ei ole huume,päihde kylläkin:) ja hamppu on maailman paras hyötykasvi,sitä viljelemällä ei tarvitsisi kaataa enää yhtäkään puuta tai tuhota luontoa öljyn toivossa.

  KUITENKAAN,kannabis ei ole lapsille. Nää "jolo svääk neljäkaks nollaa" tyyppiset TYPERÄT ja nolot teinit ovat mukana pilaamassa The kukan mainetta. Peace!:D kaikkea hyvää sulle Karina, mukavaa joulunodotusta. Pysy just tuollaisena :') en tarkoittanut mitään tästä pahalla tai päteä, vaan avata silmiä eri näkökulmista..:) tän oli tarkotuskin saada aikaan keskustelua,eikös?:) kannabiksen polttaminen ei tarkoita,etteikö elämässä olisi tavoitteita tai muuta fiksua. Mä olen oikeasti hyvä tyyppi, aivan kuten säkin:) anna sä mun polttaa, mä arvostan myös sun valintaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis wow ... menin jopa sanattomaks et miten hyvin ja asiallisesti sä kirjotit.
   Et tullu haukkumaa mua ja arvostat mun mielipidettä ja pakko sanoo sulle mäki arvostan tota mitä kirjotit just mulle. Vaiikutat iha hemmetin fiksulta ihmiseltä vaikka kirjotitki et oot poltellu jo aika monta vuotta, jotenki tuli hyvä fiilis sun kommentist ! :) Tottakai se on jokaisen oma päätös et poltteleeko vai ei. Ja jos sul tulee siit parempi fiilis ja sä ite sitä haluut, ni en mä sua kiellä. Mikä mä sua edes olisin kieltää? Eikä mun ees tarvii.
   Tottakai kaikki kannabis ja alkoholi ja kaikki on ihan turhaa shaibaa, mut niin hemmetin monet käyttää kaikkee tota ni on jo vähän niinku ns " tottunu" siihen. Tosi hienoo tekstii tuli sult ja kaikkee hyvää sulle ! Pysy säki just tollasena. Niin hemmetin hienoo, ettet tullu kauheen hyökkääväl taval "avautuu " mulle vaa tulit just tollee miten kaikkien kuuluiski ilmasta mielipiteensä. Tälläst mä todellaki arvostan. Kiitos sulle tosi paljon :))
   Luen tän tekstin viel monta kertaa. Sen voin sulle kyl sanoo hah :D

   Poista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !