keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Karinan tunteet, angst.

Terppa kamut !
Mun on oikeesti vähän pakko kertoo teille milt must tuntuu tän bloggaamisen suhteen ja ylipäätää miten yleensä mun päivät sujuu. Niiku moni on lähettäny mulle " MILLO POSTAAT " " ET KAI LOPETTANU BLOGGAAMISTA " POSTAA JO ! "  Ni oikeesti en tiiä ... En todellakaa, en missää nimessä lopeta tätä bloggaamista, mut jotenki mul on just semmonen vaihe, et mun pitää vähän miettii asioita ja tulevaisuutta, ni toivottavasti nyt ymmärrätte miks niitä postauksia ei oo näkynyt. Onhan mulla toi ask, kik ja muita sovelluksia missä mulle voi tulla juttelee, mut sit tää bloggaaminen on jotenki vähä eri asia.

En oo käyny ees kauheesti ulkona kavereiden kanssa. Meen kouluu aamulla, pääsen koulusta ja suoraa tuun kotii, vaihan lämpimät vaatteet päälle ja rupeen ajattelee ihan outoja juttuja ja murehdin. ÄRG KARINA.

Itketyttää tosi paljon kotona, koulussa yritän olla pirtee ja ilonen, mut joskus mul on vaa semmonen vaihe pääl ku mikää ei onnistu, en oo tyytyväinen omaa elämää ja ois jotain parannettavaa... aika paljonki.
Mä pystyn siihen ja mä osaan tehä niin, et oisin tyytyväinen kaikkee.
Tuntuu vaa jotenki tosi turhauttavalta kaikki, äh en osaa selittää teille tätä tunnetta.
Jotenki ihmissuhteet katoaa, mut sit taas tapaan tosi uusii ihmisii ja tutustun niitten kanssa mikä on hienoo !
Pitää ajatella positiivisesti, mut ei aina jaksa olla ilonen. Mut voin kyl myöntää sen et jos mul on huono olla ni en koskaa näytä sitä ihmisille, koska en haluu et kukaa huolestuu musta tai ajattele " onks tol nyt tänää kaikki hyvin "  Tykkään et ihmisil on kaikki hyvin ja elämä loistaa.

Kuulen kaikilta " KARINA ÄÄÄÄ OOT AINA NIIIIIIN ILONEN " Mut ei ihminen voi sanoo " aina "  koska ei sitä koskaa tiiä itkenkö just sillä hetkellä, ku kirjotit mulle tommosen kommentin.
Kaverin äiti sano " Toi Karina on aina niin ilonen ja pirtee, wow " Mun kaveri oli siin mun vieres sillee " Noo ei se todellakaa oo aina ilonen "
Mut oon kyl tosi ilonen persoona YLEENSÄ et ei siin mitää, mut en vaa ymmärrä ku ihmiset aina olettaa et mun elämä on iha täydellistä koska hymyilen jokasessa kuvassa? Äää tää on eka postaus mis avaudun mun tunteista, mut muistakaa et jokanen ihana mun seuraaja youtubessa, täällä bloggerissa ja joka muutenki seurailee mua jossain ni ootte tosi mahtavia ja ihania ku osaatte aina piristää mua teijän superhyber ihanilla kommenteilla, kiitos kovasti <3

Voin kyl sanoo, et oikeesti sanonta " virheist oppii " on niin totta. Niist oppii.
Menetin tosi mulle tärkeen ja rakkaan ihmisen tossa vuos sitten ja vielki murehdin sitä enkä tosiaa tiiä miten asiasta voin päästä yli, mut ehkä viel vuos pitää venaa tai enemmän ni unohdan sen ihmisen kokonaa ja sit ei tarvii ajatella hyviä mahtavia hetkiä tän ihmisen kans ni näin ehkä unohdan menneisyyden ja virheeni. Angst.

Ja nyt mä kiitän kaikkii jotka luki ja ymmärtää mua :)
JA AINIIII TÄÄ ON AIKA HASSUU TÄÄ TÄÄ.
Huomaatte varmaanki ,et tein saman tapasen ku entinen banneri, mut lisäsin kesäsii kuvii vaik kaikki just nimenomaa ottaa kesäsen bannerin pois ja laittaa tosi synkkii kuvii, mut mun mielest on kivaa tällee ku on syksy, kylmä ja kaikki on jollai tapaa sääd, ni kelasin et tommonen ois paljon kivempi !
Mitä mieltä ?(: 24 kommenttia:

 1. voin samaistuu suhun täysin koska mul on useesti sama fiilis :oo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut pitää kyl oikeesti olla positiivinen ja ajatella et kyl tää menee ohi , tää on vaa tämmönen vaihe o:

   Poista
 2. pusuja sulleee karina! ♥ mun suklaa tippuu suust ku yritän syödä sitä XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pusuja sulle myös ihanuus <3 Hahah höpsöö ;D Nyt munki tekee mieli suklaata, sun takiis ! )=

   Poista
  2. TOOOSSSUUUN ALLAA ! HAHA ;)

   Poista
 3. aaa ihananannanananan olet <3 ja en mä ainkaa sua painosta et millo sä bloggaat vaik sul onki yks mu lemppari blogeist ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinää olet ihaaana <3 Ja hyvä, niin sitä pitääki koska ei kukaa voi painostaa sua tekee sitä mitä et haluu tai ei oo semmonen fiilis :) Kiitos kovasti <3

   Poista
 4. perfect just the way you are :3 terveisin jopetijopsutin su vastakkaisluokalt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii Joel :3 Ihanasti sanottu kiitoksia , samat sanat !

   Poista
 5. Hienoi kuvii! Yritä olla murehtimatta mitää :(
  Jatkat vaa eteepäi nii kyl se siit sit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän :3 Niinku sanoinki tää on varmaa vaa tämmönen tyhmä vaihe ... Kiitoksia Väinö <3

   Poista
 6. Sä oot niin ihana Karina. Aina ei tarvii olla ilonen eikä kannata muiden takia esittää mitään. Mutta iloinen elämänasenne on mahtava taito ja se sulla kyllä on! Kaikille tunteille pitää antaa tilaa - myös surulle. Ja rakkaita et tuu koskaan unohtamaan, se on varmaa, eli ei siitä huolta. Ajan kanssa ikävä kuitenkin hälvenee eikä muisteleminen oo niin surullista. Mä tykkään susta just sellasena ku olet! :)

  Ihania kuvia ja uus banneri on juuri sopivan kesäinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä apuaa o: Tää kommentti sai mut kanan lihalle ! Siis iha mielettömän hienosti krijtoettu ja ihana kommentti, kiitos sulle oikeesti ihan älyttömän paljon <3 Kaikkee hyvää sulle ja ihanaa kuulla tällästä, oikeesti.

   Poista
 7. Voih sua Karina<3 :( kyl se siitä menee ohi! TIiän kuitenki tunteen, mutta kaikki si järjestyy!!;) :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se menee ohi jos oot positiivinen ja kyl tää täst oikeesti (: Kiitos paljon <3

   Poista
 8. ihana toi banneri! taas niin sua olla se kynttilä vaik ois kui pimeet! <3

  VastaaPoista
 9. sulla on ihaan sika kauniit silmät ;o !!

  VastaaPoista
 10. Oot aivan helvetin kaunis! :O :)

  VastaaPoista

Laita kommenttia tulemaa ihan rohkeesti !